Altaat

BLANCO -altaat

BLANCO on maailman johtava korkealaatuisten keittiöaltaiden, hanojen sekä jätemekanismien valmistata ja suurin komposiittialtaiden valmistaja maailmassa. Saksassa sijaitsevat omat tuotantolaitokset ovat alansa edelläkävijöitä. Perheyhtiö on perustettu vuonna 1925 ja sen tuotteet kunnioittavat perinteistä saksalaista laatua ja luotettavuutta.

Lapetek on toiminut BLANCO tuotteiden maahantuojana Suomessa jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan ja toimii tiiviissä yhteistyössä Blancon tuotekehityksen kanssa, jotta myös pohjoiset tarpeet tulevat huomioiduksi tuotteiden suunnittelussa. Allaskeskus on keittiön käytetyin työpiste, jonka tulee kestää aikaa ja kulutusta.

Allasmaailman trendien luojana Blancon innovatiivinen muotoilu on huomioitu vuosittain useilla eri kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla. Laadukas, tyylikäs ja toimiva tuote ovat edelleen malliston kulmakiviä.

Olemme jakaneet altaat ryhmiin eri materiaalien mukaan. Ruostumaton teräs on lisäksi jaettu kahteen osaan, joista SteelArt edustaa kaikkien yksilöllisyyttä, korkeinta laatua ja muotoilua.

Altaat Ei tuotteita tuoteryhmässä.