Altaat

Keittiöaltaat

Mallistostamme löydät edullisia perusmalleja sekä tyylikkäitä huippudesign tuotteita, joille on myönnetty vuosittain paljon kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Laaja allasmallisto ja niiden monipuoliset asennustavat tekevät altaistamme helpon ja kestävän valinnan niin pieneen kuin suurempaankin keittiöön. 

Lapetek on myynyt altaita Suomessa jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Teemme paljon tiivistä yhteistyötä valmistajien kanssa tuotekehityksessä ja näin olemme saaneet pohjoismaalaisten tarpeet huomioon tuotteiden suunnittelussa. Vesipiste on keittiön käytetyin työalue minkä takia haluamme sen kestävän aikaa ja kulutusta. 

Altaat on jaettu ryhmiin eri materiaalien mukaan: Silgranit- (komposiitti), kivikeramiikka- ja teräsaltaat. Teräsaltaat on vielä jaettu ajattomaan ruostumattomaan teräkseen sekä trendikkäisiin värillisiin teräsaltaisiin, jotka edustavat keittiössä yksilöllisyyttä, korkeinta laatua ja muotoilua. 

Altaat 227 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Silgranit-altaat

  Silgranit -värilliset komposiittialtaat

  Silgranit materiaalin ylivertaiset käyttöominaisuudet ovat tehneet siitä maailman suosituimman komposiitti altaiden materiaalin. Silgranit altaat ovat hygieenisiä, helppohoitoisia, kestävät hyvin kuumuutta ja säilyttävät ominaisuutensa koko altaan käyttöiän. Mallisto sisältää keittiötrendien mukana elävää värimaailmaa sekä lukuisan määrän eri allasmalleja, joista löytyy sopiva vaihtoehto niin pienempiin kaupunkikeittiöihin kuin suurempiin avokeittiöihin.

  Värillinen komposiittiallas on vesispisteen koriste ja kestävä valinta. Sen avulla voi luoda hillittyä harmoniaa tai modernia kontrastia keittiön työtasolle. Värillisen keittiöaltaan voi elegantisti yhdistää saman väriseen hanaan tai voit rohkeammin valita pariksi kullan tai mustan keittiöhanan.

  Kaunis ja ajaton värivalikoima on yhdistettävissä helposti erilaisiin tasomateriaaleihin. Värit on jaettu maanläheisiin ruskeansävyihin ja kylmiin harmaansävyihin. Blanco väriavustimen avulla voit kokeilla, mikä väri-materiaaliyhdistelmä sopii parhaiten juuri sinun keittiöösi. Halutessasi täydellistä harmoniaa allaspisteelle yhdistä samanvärinen hana altaan pariksi. Huomiota herättäviä yhdistelmiä saat aikaiseksi erilaisia värejä yhdistelemällä.

  Blanco Silgranit on ainoa komposiittimateriaali, joka on saanut hygieniasertifikaatin patentoidun HygieniaPlus pinnan ansiosta. HygieniaPlus pintakäsittely takaa turvallisen materiaalin kotiisi, jonka laatuun voit luottaa.

  Silgranit komposiittialtaita on saatavilla tasoon päältä ja alta asennettavina malleina sekä huullettavalla reunalla.

  Altaamme löytyvät myös Joutsenmerkki-tietokannasta. Joutsenmerkittyihin rakennuskohteisiin valitaan Joutsenmerkittyjä tuotteita tai Joutsenmerkki tietokantaan liitettyjä tuotteita, jotka mm. eivät saa sisältää nanopartikkeleita.

 • Keraamiset-altaat

  Keraamiset altaat

  BLANCOn kivikeraamiset altaat ovat erittäin tiivistä kiviainesta. Materiaali on lujaa ja kestää hyvin iskuja. Altaan perusmateriaalina on paksu ja vahva massa, jonka pinnalla on kiiltävä ja kova lasimainen pinnoite. Altaat ovat klassisen kauniita katsella ja miellyttäviä käyttää. Hygieeninen ja helposti hoidettava allasmateriaali sopii kaikenlaisiin ja kokoisiin keittiöihin. 

  Kivikeramiikka altaat ovat väreiltään mustia tai kristallinvalkoisia. Valkoinen on väriltään täysin puhtaan valkoinen. kaikki kivikeramiikka altaat ovat pinnaltaan kiiltäviä. Poikkeuksena löytyy Blanco Palona 6 -sarja, jonka altaita on saatavilla neljässä eri värissä: basalt, musta, magnolia ja kristallinvalkoinen. Sävyt on tarkkaan valittu väritrendien ja tottumusten mukaan ja ne ovat helposti yhdistettävissä erilaisiin tasoihin. Lisäksi altaisiin on yhdistettävissä samanvärinen kivikeramiikka hana Blanco-hanavalikoimasta. 

  Kivikeraamisia altaita on saatavilla sekä yhdellä altaalla että puolitoista-altaisina. Mallistossa on myös valutustasollisia malleja sekä maalaisromanttista muotoilua edustava Blanco Panor allas. Panor on tason päälle asennettava moduuliallas, jonka koholleen jäävä reunus tuo altaan kauniisti esille tasosta. Blanco Panor allas on saatavilla puhtaan kristallin valkoisena. 

 • Teräsaltaat

  Ruostumaton teräs

  Ruostumaton teräs on klassisen ajaton tyyli, joka on yhdistettävissä jokaiseen keittiöön. Ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Tuotteet pysyvät kunnossa vuosikymmeniä, kun niitä muistetaan hoitaa aina tasaisin väliajoin. Laaja valikoima erityyppisiä altaita mahdollistaa oikean ja sopivan tuotteen valinnan kaikkiin keittiöihin.

  Teräsallas on tyylikäs ja aina trendikäs materiaali, joka on helppo yhdistää erilaisiin tasomateriaaleihin. Oli keittiötasosi sitten puu-, laminaatti-, kivi-, marmori- tai keramiikkataso, teräsallas sopii jokaiseen materiaaliin aina yhtä täydellisesti.

  Altaitamme voidaan käyttää myös Joutsenmerkittyihin rakennuskohteisiin, koska kaikki altaat löytyvät Joutsenmerkki-tietokannasta. Joutsenmerkityissä rakennuskohteissa käytetään Joutsenmerkittyjä tuotteita tai sen tietokantaan liitettyjä tuotteita. Tietokantaan merkityt tuotteet eivät mm. saa sisältää nanopartikkeleita.

  Teräksisiä keittiöaltaita on saatavilla erilaisilla asennusvaihtoehdoilla: tason päälle asennettava (IF-reuna), tasoon huullettava (F-reuna) sekä altapäin asennettava (U-reuna). Lisäksi valikoimasta löytyy moduulialtaita, joiden reunus on korkeampi kuin normaalisti ja ne asennetaan aina tason päälle.

  Allasta valitessa kannattaa huomioida allaspiste kokonaisuudessaan. Siihen kuuluvat altaan lisäksi hana ja lisävarusteet kuten leikkuulauta, vihanneskulho, monitoimiritilä tai pesuaineannostelija. Lisätarvikkeilla viimeistelet allas kokonaisuuden ja teet allaspisteestä monitoimikeskuksen. Lapetekin altaisiin on saatavilla kattava joukko erilaisia lisävarusteita. Altaaseen sopivat lisävarusteet löydät tuotesivun alareunasta kohdasta ”lisävarusteet”.

 • Värilliset teräsaltaat

  Värilliset teräsaltaat

  LAPETEK Luna-X -keittiöaltaiden minimalistinen muotoilu yhdessä pyöristettyjen kulmien kanssa sopii yhteen monenlaisen keittiöilmeen kanssa. Tavallista paksummasta materiaalista tehty laadukas allas on kestävä ja käytännöllinen valinta, kun halutaan laadukkuutta ja helppohoitoisuutta samassa paketissa. Messingin ja kuparin upeat värit korostavat keittiön loisteliaisuutta.

  Pieni kulmapyöristys (R15) antaa altaalle trendikkään ja ajattoman ilmeen ja tekee niistä kaikissa leveyksissä tilavia, ja samalla pyöristyksen ansiosta altaiden puhdistaminen on helpompaa. Altaan ulkopintaan lisätyt äänieristeet yhdessä paksumman materiaalin kanssa vaimentavat työskennellessä syntyvää teräkselle ominaista kuminaa ja tekevät altaasta miellyttävän hiljaisen. Laadukas pinnan harjaus ja sen päällä oleva luja PVD-pinnoite on erittäin tyylikkään näköinen ja käytännöllinen viimeistellen altaan loisteliaan ulkonäön. PVD-pinnoitettu allas vastaa ominaisuuksiltaan tavallista rst-allasta.

  Luna-X-altaiden lisätarvikkeet ovat muotoilultaan ja väreiltään täydellisesti istuvia, minkä takia altaan toiminnallisuus paranee entisestään. Lisätarvikkeita on saatavilla bambuinen leikkuulauta, kuparin ja messingin värinen vihanneskulho sekä kuparin ja messingin värinen rullamatto.

 • Allastarvikkeet

  Allastarvikkeet

  Allastarvikkeilla täydennät allaspisteen toimivuutta ja parannat ergonomisuutta. Allas on käytössä päivittäin ja joskus ruoan esivalmisteluihin voi kulua paljonkin aikaa. Silloin on tärkeää, että toimivat ja ergonomiset lisävarusteet on valittu oikein, jotta työskentelyn sujuvuus ja tehokkuus on taattu.

  Vihanneskulhossa on kätevä huuhdella juurekset ja hedelmät. Kulhoa voidaan käyttää astioiden, kauhojen ja patojen kuivaamiseen. Lisäksi siihen voidaan laittaa tiskirätti tai harjat piiloon katseilta. Teräsastia on hygieeninen ja helppohoitoinen. Se voidaan pestä astianpesukoneessa, säilyttää altaan päällä tai siirtää kaappiin mikäli sille ei ole käyttöä.

  Leikkuulauta, joka voidaan sijoittaa altaan päälle, on kätevä juuresten, leivän tai lihan pilkkomisessa. Pilkotut ruoat voidaan vetää altaassa olevaan astiaan ja ruoantähteet tai murut voidaan pyyhkiä suoraan altaaseen. Leikkuulauta on helppo huuhdella suoraan altaan päällä ja jättää kuivumaan altaaseen. Kaikki työvaiheet ovat ergonomisesti oikeanlaisia.

  Jokaiseen tuotteeseen sopivat allasvarusteet löydät tuotesivun alareunasta kohdasta ”lisävarusteet”. Joihinkin altaisiin kuuluu vakiona leikkuulauta tai monitoimiritilä, jotka löydät tuotesivun alareunasta kohdasta ”vakiovarusteet”.

/sivu
Näytetään 1 - 60 / 227 tuotteesta
Näytetään 1 - 60 / 227 tuotteesta