Blanco Select II - toimivaa ja helppoa jätteiden lajittelua

Blanco Select -jätevaunut ovat kokeneet uudistuksen. Vaunut ovat päivittyneet entistäkin toiminnallisemmiksi ja helpommiksi asentaa. Select II-jätevaunut ovat saaneet myös kansainvälisesti huomiota ja arvokkaan iF Design award -palkinnon. Niiden käyttömukavuus ja malliston leveydet on suunniteltu jokaisen kotitalouden kierrätystarpeita ajatellen. Kattava mallisto on saatavilla 45 cm, 50 cm ja 60 cm leveisiin kaappeihin. Lisäksi saatavilla on myös yläkorillinen Blanco Select II Orga -malli.

Uuden Blanco Select II -jätejärjestelmän uusi ulkonäkö on tyylikäs ja ilmeeltään yhteneväinen muiden Blancon roskavaunujen kanssa. Yksinkertainen mustan ja alumiinin yhdistelmä sopii muihin keittiön elementteihin helposti. Järjestelmän korkealuokkaiset ja monipuoliset lisävarusteet, kuten jätesankojen kannet, jätepussiteline ja tarvikelaatikot sekä avausmekanismi, tarjoavat mahdollisuuden kaikenlaisten jätteiden toimivaan lajitteluun.

 

 

jätevaunu keittiöaltaan alle

 

 

Select II muuntautuu kaikkiin tarpeisiin

Blanco Select II on tyylikäs ja muunneltava järjestelmä, jonka monipuoliset ja hygieeniset sankovaihtoehdot tarjoavat vaihtoehdon kaikkien jätteiden helppoon lajitteluun. Vaunumallisen jätejärjestelmän rakenne mahdollistavat roskasysteemin muuntelun omiin tarpeisiin sopivaksi myös jälkikäteen ilman työkaluja. Erikokoiset jätesangot ja välitanko mahdollistavat lisäsankojen tilaamisen tai sankojenvaihtamisen suuremmiksi ilman koko rungon vaihtamista. Alla olevasta linkistä löydät kaikki mahdolliset sankokokoonpanot, joista voit valita sopivat tai katsoa miten voit päivittää olemassa olevaa järjestelmää.  Laadukas uudistettu roskavaunu on helppo ja nopea asentaa ja sen kaikki osat ovat kestäviä ja helposti puhdistettavia.

Valitse sopiva järjestelmä täällä >

 

välijakaja jätevaunuun

 

 

Sangot pysyvät tukevasti paikoillaan

Select II -jätejärjestelmä on erityisen nopea ja helppo asentaa uuden kehikon ansiosta, joka pitää sangot tukavasti paikoillaan. Asennuksen optimoimiseksi kehikkoon on myös lisätty keskittämismerkki, jonka ansiosta kehikon sijoittamisen keskelle ovea sujuu helposti ja vaivatta. Oven suoruus voidaan varmistaa kehikon sinisillä lisäpaloilla ja täydellisen istuvuuden takaamiseksi kehikkoa on yksinkertaista säätää ruuvaamalla pysty- ja vaakasuunnassa. Uusi järjestelmä on myös erittäin yksinkertainen päivittää vanhan Select-järjestelmän tilalle.

Laaja valikoima eri vaihtoehtoja niin kaappileveyksien kuin sankomäärien suhteen mahdollistaa jätejärjestelmän käyttämisen kaikenkokoisissa keittiöissä ja kodinhoitohuoneissa. Blanco Select II -jätejärjestelmä on saatavilla 45 cm, 50 cm ja 60 cm leveisiin kaappeihin. Lisäksi saatavilla on myös allaskaapin optimaalisesti hyödyntävä yläkorillinen Blanco Select II Orga -malli.

 

 

jätevaunu alakaappiin

 

 

Select järjestelmän lisäksi mallistoon on tullut pieneen keittiöön tai mökkikeittiöön sopivat ratkaisut Botton II ja Singolo XL -jätevaunut. Molemmat mekanismit aukeavat kätevästi oven mukana ja niissä on tukevat tilavat jätesangot.

Tutustu koko mallistoon täällä >

 

Helpotusta jätteiden lajitteluun – Blancon uusi jätejärjestelmä Blanco Select II