Tuulettimet

LAPETEK Liesikuvut ja -tuulettimet

Uudistunut Lapetek mallisto sisältää laajan valikoiman liesituulettimia ja -kupuja suomalaiseen makuun. Valikoimassa on saareke-, seinä- ja integroitavia kalustemalleja. Lisäksi mallistossa on laaja valikoima sekä AC että energiatehokkaita EC-huippuimureita ohjaavia X-malleja.

Eri järjestelmävaihtoehtoihin voit tutustua tästä.

Pääsääntöisesti liesikupujen valaistus on hoidettu modernilla LED-tekniikalla ja kuvuissa on monipuoliset käyttöominaisuudet tehokkaan käryjen poiston lisäksi. Esimerkkinä raitisilmatoiminto, jolla voit pitää huonetilan ilman raikkaana ympäri vuorokauden.

Tuulettimet 42 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Saarekemallit

  Saarekemallit 

  Saarekemallistosta löytyy näyttävä vaihtoehto jokaisen sisustajan makuun. Saareketuuletin on näkyvällä paikalla keskellä keittiötä ja sen tulee olla keittiön tyyliin sopiva. Saarekkeellinen keittiö on usein osa olohuonetta ja tuulettimen on hyvä sulautua myös muuhun sisustukseen. Saareketuuletinmallistossa on valittavissa klassisia linjoja edustavia malleja sekä uusimpia design malleja. Tyylikkyys, viimeistellyt yksityiskohdat sekä luotettava laatu ovat liesituuletinmalliston perusajatuksia.

  Laajan valikoiman malleja on saatavilla aktiivihiilisuodattimella sekä hormiin puhaltavina malleina.

 • Seinämallit

  Seinämallit 

  Seinämallit ovat perinteisesti suosituimpia liesituuletinmalleja. Niiden laaja valikoima kattaa monenlaisen sisustajan maun oli se sitten perinteitä kunnioittavaa tai uusimpia trendejä suosivaa. Mallistosta löytyvät klassiset suorakulmaiset tuulettimet sekä uudet designmallit aktiivihiilisuodattimella tai hormiin puhaltavina.

  Seinään asennettavia liesituulettimien valikoimasta löytyvät ruostumattomat teräskuvut, valkoiset ja mustat tuulettimet sekä valikoima värillisiä tuulettimia. Leveydet aina 35 cm levyisistä näyttäviin 900 cm leveisiin malleihin.

 • Kalustemallit

  Kalustemallit 

  Kalusteisiin integroitavat liesituulettimet sopivat erityisesti pienempiin keittiöihin tai keittiöihin, joissa yläkaapiston linjan halutaan olevan mahdollisimman rikkoontumaton. Kalusteliesituuletin asennetaan kaapin sisään siten, että moottori jää kaapin sisälle. Mallista riippuen liesituulettimesta ei jää näkyville mitään tai vain kapea lippa. Joissain malleissa on käännettävä lippa, joka liesituuletinta käytettäessä käännetään eteen ilmevirran ohjaamiseksi kupuun.

  Kalusteisiin asennettavat liesituulettimet on ajaton ja aina tyylikäs vaihtoehto. Kalustemallit ovat saatavilla 50, 60 tai 80 cm leveisiin kaappeihin.

 • Huippuimurimallit

  Huippuimurin ohjaukseen tarkoitetut kuvut

  Huippuimurimalliston taustalla on tarve ohjata liesikuvun ulkopuolella (useimmiten katolla) olevaa tuuletinmoottoria. Ohjattava moottori voi olla puhtaasti keittiön käryjen poistoon (X1) tarkoitettu tai sekä keittiön käryjen että kosteiden tiloja ilmanvaihtoa varten (X2) oleva huippuimuri. Kolmas vaihtoehto on että taloyhtiössä on yhteinen ilmanvaihtokoje kaikille asunnoille (X3), jolloin liesikuvulla ei varsinaisesti ohjata moottoria vaan ainoastaan sitä onko imu päällä vai poissa.

  Huippuimuriohjaimilla säädetään huippuimurin tehoa, mutta ei voida vaikuttaa maksimi-imutehoon, vaan sen ratkaisee aina ohjattavan huippuimurin teho.

  JONA Slim -ohjainkupu on saatavissa perinteisten ruostumattoman teräksen ja valkoisen lisäksi modernin mustana versiona. Leveydet ovat 60 cm ja 90 cm. Huippuimureiden ohjaustapoja on kaksi erilaista; AC mallilla ohjataan perinteisiä AC moottorilla varustettuja huippuimureita kun taas EC mallilla ohjataan energiatehokkaita EC moottorilla varustettuja huippuimureita.

  Ohjaus on suunniteltu sopimaan yhteen Vilpen 230V/50Hz, 1-vaiheisella AC/EC moottorilla varustetun huippuimurin kanssa, tai teknisesti vastaavan tyyppisen huippuimurin kanssa. Varmista aina laitteiden yhteensopivuus huippuimurin valmistajalta. LTO kojeita ei JONA Slim ohjainkuvuilla voi ohjata.

 • Tarvikkeet

  Tarvikkeet 

  Liesituuletin tarvikkeista löydät vaihtosuodattimet ja jatkohormit. Tarvikevalikoima kattaa kaikki Lapetek liesituuletinmallien aktiivihiilisuodattimet ja LongLife suodattimet sekä erityisesti talvisin kaivatun takaiskuventtiilin. Takaiskuventtiili on saatavilla 150 mm ja 160 mm putkiin. Lisäksi tarvikkeena on myös saatavissa kaikkiin liesikupuihin ja tuulettimiin sopiva paine-erokytkin. Kytkin antaa LTO-kojeelle kärkitiedon säätää korvausilman määrä oikeaksi, jotta huoneiston paineistus pysyy oikeana.

  Suodatinmalli on tuotekohtainen, joten varmista että valitsemasi suodatin sopii juuri sinulla olevaan tuulettimeen. Jokaisen suodattimen tuotesivulla on lueteltu suosituimpien liesituuletinmallien nimet, joihin kyseinen aktiivihiilisuodatin tai LongLife vaihtosuodatin sopii. Haku-kentässä voit etsiä tuotteita liesituulettimen nimen avulla tai suoraan tuotekoodilla.

  Liesituuletin tarvikkeita voit tilata suoran verkkokaupasta ja kirjautumalla verkkokaupan asiakkaaksi voit tehdä oman suosikkilistan useimmiten tarvitsemistasi tuotteista kuten puhdistus- ja hoitoaineista. Verkkokaupasta voit tilata varaosatuotteita suoraan kotiisi tai valitsemaasi postitoimipisteeseen.

Näytetään 1 - 42 / 42 tuotteesta
Näytetään 1 - 42 / 42 tuotteesta