Teräsaltaat

Ruostumaton teräs

Ruostumaton teräs on yksi kestävimmistä allasmateriaaleista. Se on tyylikäs, ajaton materiaali, joka sopii hyvin yhteen erilaisten keittiötyylien kanssa. RST-allas on hyvä valinta, kun halutaan pitkäaikainen ja aina ajankohtaisena pysyvä vaihtoehto. Kattava valikoimamme erilaisia altaita varmistaa, että sopiva tuote löytyy keittiöön kuin keittiöön. Teräsaltaita on saatavilla eri asennustapavaihtoehdoilla: päältä asennettava (IF-reuna), huullettava (F-reuna) ja alta kiinnitettävä (U-reuna). Näiden lisäksi mallistossa on myös moduulialtaita, joiden ominaispiirre on tavallista korkeampi reuna. Moduulialtaat ovat aina päältä asennettavia.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut altaat on helppo yhdistää eri tasomateriaaleihin. Teräsallas sopii yhteen niin puu-, laminaatti- kuin kivitason kanssa ja soveltuu täydellisesti myös marmori- ja keramiikkatasoihin. Materiaalina teräs on lisäksi erittäin helppohoitoinen: materiaali on hygieeninen ja bakteerivapaa, minkä lisäksi se oikein hoidettuna pysyy tyylikkäänä vuosikymmenien ajan. Teräksen luonnollinen vastustuskyky esimerkiksi happoja ja tahroja vastaan sekä materiaalin kuumuuden kestävyys takaavat sen, että teräsallas on pitkäikäinen ja käytännöllinen valinta mihin tahansa keittiöön.

Allasta valittaessa on suositeltavaa miettiä allaspistettä kokonaisuudessaan. Keittiön allaspisteen äärellä suoritetaan keittiössä lukemattomia erilaisia arjen askareita: valmistetaan ruokaa, tiskataan ja huuhdellaan astioita ja lajitellaan roskia. Tämän lisäksi keittiö on avokeittiöiden yleistyttyä entistäkin suuremmassa roolissa myös sisustuksellisesti. On siis erittäin tärkeää, että allas soveltuu juuri omiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Lisävarusteilla viimeistelet allaspisteen kokonaisuuden juuri itsellesi toimivaksi. Valikoimastamme löydät erilaiset hanat ja lisävarusteet, kuten leikkuulaudan, vihanneskulhon, monitoimiritilän ja pesuaineannostelijan. Altaan kanssa yhteensopivat lisävarusteet löydät tuotesivun alareunasta kohdasta ”Lisävarusteet”.

Altaamme löytyvät Joutsenmerkki-tietokannasta. Altaamme soveltuvat täten myös Joutsenmerkittyihin kohteisiin, joissa käytetään Joutsenmerkittyjä tai sen tietokantaan liitettyjä tuotteita. Tietokantaan liitettyjen tuotteiden vaatimuksena on mm. se, etteivät ne saa sisältää nanopartikkeleita.

.

Käy lukemassa lisää:

Vinkit Luna-X altaisiin

_

Teräsaltaat 126 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 60 / 126 tuotteesta
Näytetään 1 - 60 / 126 tuotteesta