Suodata
Allasmateriaali
Altaan kiinnitystapa
Altaiden lukumäärä
Allaskaapin minimileveys
Pääaltaan syvyys
Suodata

Teräsaltaat

Ruostumaton teräs - keittiöaltaat

Ruostumaton teräs on yksi kestävimmistä keittiön allasmateriaaleista. Se on tyylikäs, ajaton materiaali, joka sopii hyvin yhteen erilaisten keittiötyylien kanssa. RST-tiskiallas on hyvä valinta, kun halutaan pitkäaikainen ja aina ajankohtaisena pysyvä vaihtoehto. Kattava valikoimamme erilaisia altaita varmistaa, että sopiva tuote löytyy keittiöön kuin kodinhoitohuoneeseenkin. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tiskialtaita on saatavilla eri asennustapavaihtoehdoilla: päältä asennettava (IF-reuna), huullettava (F-reuna) ja alta kiinnitettävä (U-reuna). Näiden lisäksi mallistossa on myös moduulialtaita, joiden ominaispiirre on tavallista korkeampi reuna. Moduulialtaat ovat aina päältä...

Ruostumaton teräs - keittiöaltaat

Ruostumaton teräs on yksi kestävimmistä keittiön allasmateriaaleista. Se on tyylikäs, ajaton materiaali, joka sopii hyvin yhteen erilaisten keittiötyylien kanssa. RST-tiskiallas on hyvä valinta, kun halutaan pitkäaikainen ja aina ajankohtaisena pysyvä vaihtoehto. Kattava valikoimamme erilaisia altaita varmistaa, että sopiva tuote löytyy keittiöön kuin kodinhoitohuoneeseenkin. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tiskialtaita on saatavilla eri asennustapavaihtoehdoilla: päältä asennettava (IF-reuna), huullettava (F-reuna) ja alta kiinnitettävä (U-reuna). Näiden lisäksi mallistossa on myös moduulialtaita, joiden ominaispiirre on tavallista korkeampi reuna. Moduulialtaat ovat aina päältä asennettavia.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiöaltaat on helppo yhdistää eri tasomateriaaleihin. Teräsallas on ilmeeltään raikas ja ajaton ja sopii yhteen niin puu-, laminaatti- kuin kivitason kanssa sekä sulautuu täydellisesti myös marmori- ja keramiikkatasoihin. Materiaalina teräs on lisäksi erittäin helppohoitoinen: materiaali on hygieeninen ja bakteerivapaa, minkä lisäksi se oikein hoidettuna pysyy tyylikkäänä vuosikymmenien ajan. Teräksen luonnollinen vastustuskyky esimerkiksi happoja ja tahroja vastaan sekä materiaalin kuumuuden kestävyys takaavat sen, että teräksinen tiskiallas on pitkäikäinen, ekologinen ja käytännöllinen valinta mihin tahansa keittiöön.

Allasta valitessa olisi hyvä miettiä allaspistettä isompana kokonaisuutena. Keittiöaltaan äärellä suoritetaan lukemattomia erilaisia arjen askareita ympäri vuorokauden: valmistetaan ruokaa, tiskataan tai huuhdellaan astioita, lajitellaan roskia tai käydään pikaisesti vain hakemassa vettä. Näiden lisäksi keittiö on avokeittiöiden yleistyttyä noussut entistäkin suurempaan rooliin myös sisustuksellisesti. On siis luonnollisesti tärkeää, että keittiöallas soveltuu juuri niihin tarpeisiin ja mieltymyksiin kuin mitä siltä odotetaan. Lisävarusteilla on mahdollisuus varmistaa keittiöallaspiste kokonaisuudeksi, joka toimii omassa arjessa parhaiten. Erilaiset keittiöaltaan lisävarusteet, kuten leikkuulaudan, rst-kiskot, vihanneskulhon tai pesuaineannostelijan löydät jokaisen altaan tuotesivulta ”Lisävarusteet”-kohdasta. Muista myös, että toimivaan keittiöallas kokonaisuuteen kuuluu lisäksi siihen täydellisesti yhteensopiva keittiöhana, jolla niin ulkonäkö kuin toiminnallisuus viimeistellään ja arjen askareiden keskipisteestä tehdään todellinen monitoimipiste.

Altaamme löytyvät Joutsenmerkki-tietokannasta. Altaamme soveltuvat täten myös Joutsenmerkittyihin kohteisiin, joissa käytetään Joutsenmerkittyjä tai sen tietokantaan liitettyjä tuotteita. Tietokantaan liitettyjen tuotteiden vaatimuksena on mm. se, etteivät ne saa sisältää nanopartikkeleita.

.

Käy lukemassa lisää:

Vinkit Luna-X altaisiin

_

Lue lisää >

Tuotteita yhteensä 121 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 121 tuotteesta