Suodata
Tuoteryhmä
Sankojen lukumäärä
Allaskaapin leveys
Asennustapa
Ylävaunu kolmella korilla
Suodata

Roskikset

Jätemekanismit

BLANCO SELECT II ja FLEXON II ovat käytännöllisiä ja pitkäikäisiä tuotteita jätteiden lajitteluun ja toimivaan keittiöön. Olipa keittiösi pienempi kaupunkikeittiö tai suuren talon tupakeittiö, Blancon jätemekanismeista löydät sopivan lajittelukokonaisuuden omaan keittiöösi. Kaikissa jätemekanismeissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden nopeaan ja helppoon asennukseen sekä rakenteen lujuuteen. Blancon jätejärjestelmät ovat rakenteeltaan kompakteja, mikä yhdessä useiden toiminnallisten yksityiskohtien kanssa helpottaa arjen keittiöaskareita huomattavasti. Käyttömukavuutta lisäävät myös järjestelmien monikäyttöisten lisätarvikkeet ja ulosvedettävä ylävaunu. Blancon jätejärjestelmällä hyödynnät allaskaappisi...

Jätemekanismit

BLANCO SELECT II ja FLEXON II ovat käytännöllisiä ja pitkäikäisiä tuotteita jätteiden lajitteluun ja toimivaan keittiöön. Olipa keittiösi pienempi kaupunkikeittiö tai suuren talon tupakeittiö, Blancon jätemekanismeista löydät sopivan lajittelukokonaisuuden omaan keittiöösi. Kaikissa jätemekanismeissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden nopeaan ja helppoon asennukseen sekä rakenteen lujuuteen. Blancon jätejärjestelmät ovat rakenteeltaan kompakteja, mikä yhdessä useiden toiminnallisten yksityiskohtien kanssa helpottaa arjen keittiöaskareita huomattavasti. Käyttömukavuutta lisäävät myös järjestelmien monikäyttöisten lisätarvikkeet ja ulosvedettävä ylävaunu. Blancon jätejärjestelmällä hyödynnät allaskaappisi mahdollisimman toimivasti jätteiden lajitteluun.

BLANCO SELECT II on monipuolinen, tyylikäs ja käytännöllinen valinta keittiöön kuin keittiöön. Suunnittelussa on huomioitu käytännöllisyyden lisäksi helppo puhdistettavuus ja korkealaatuisissa sangoissa on tukevien kantokahvojen lisäksi likaa hylkivä pinta. 60cm leveisiin malleihin on saatavilla erillinen yläkori, jossa on kaksi pienempää ja yksi isompi astia erilaisten tarvikkeiden säilytykseen. 6l ja 8l sankoihin on tilattavissa erillinen AktivBio-kansi, jonka aktiivihiilisuodatin vähentää biojätteistä mahdollisesti syntyviä hajuhaittoja.

BLANCO BOTTON PRO -jätemekanismi on kaapin pohjaan asennettava lajitteluvaunu, jossa on erityisen hyvä hinta-laatusuhde sekä optimaalinen tilankäyttö.

BLANCO SINGOLO kiinnitetään alakaapin oveen ja se sopii pienempäänkin allaskaappiin. Jätesanko aukeaa kätevästi oven mukana ja irrotettavan kannen päällä on pieni säilytystaso kevyille keittiövälineille.

Kaikki jätteiden lajittelujärjestelmät on suunniteltu sopimaan täydellisesti allaskaappiin yhdessä keittiöaltaan, hanan ja pohjaventtiilien kanssa

Lue lisää >

Tuotteita yhteensä 80 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 80 tuotteesta