Roskikset

Jätemekanismit

BLANCO SELECT II ja FLEXON II ovat käytännöllisiä ja pitkäikäisiä tuotteita jätteiden lajitteluun ja toimivaan keittiöön. Olipa keittiösi pienempi kaupunkikeittiö tai suuren talon tupakeittiö, Blancon jätemekanismeista löydät sopivan lajittelukokonaisuuden omaan keittiöösi. Kaikissa jätemekanismeissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden nopeaan ja helppoon asennukseen sekä rakenteen lujuuteen. Blancon jätejärjestelmät ovat rakenteeltaan kompakteja, mikä yhdessä useiden toiminnallisten yksityiskohtien kanssa helpottaa arjen keittiöaskareita huomattavasti. Käyttömukavuutta lisäävät myös järjestelmien monikäyttöisten lisätarvikkeet ja ulosvedettävä ylävaunu. Blancon jätejärjestelmällä hyödynnät allaskaappisi mahdollisimman toimivasti jätteiden lajitteluun.

BLANCO SELECT II on monipuolinen, tyylikäs ja käytännöllinen valinta keittiöön kuin keittiöön. Suunnittelussa on huomioitu käytännöllisyyden lisäksi helppo puhdistettavuus ja korkealaatuisissa sangoissa on tukevien kantokahvojen lisäksi likaa hylkivä pinta. 60cm leveisiin malleihin on saatavilla erillinen yläkori, jossa on kaksi pienempää ja yksi isompi astia erilaisten tarvikkeiden säilytykseen. 6l ja 8l sankoihin on tilattavissa erillinen AktivBio-kansi, jonka aktiivihiilisuodatin vähentää biojätteistä mahdollisesti syntyviä hajuhaittoja.

BLANCO BOTTON PRO -jätemekanismi on kaapin pohjaan asennettava lajitteluvaunu, jossa on erityisen hyvä hinta-laatusuhde sekä optimaalinen tilankäyttö.

BLANCO SINGOLO kiinnitetään alakaapin oveen ja se sopii pienempäänkin allaskaappiin. Jätesanko aukeaa kätevästi oven mukana ja irrotettavan kannen päällä on pieni säilytystaso kevyille keittiövälineille.

Kaikki jätteiden lajittelujärjestelmät on suunniteltu sopimaan täydellisesti allaskaappiin yhdessä keittiöaltaan, hanan ja pohjaventtiilien kanssa

Roskikset 34 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Vaunumalliset

  Moderni ja tyylikäs Select II -jätejärjestelmä

  Blanco Select II -jätevaunut sisältävät sangot, liukumekanismit ja kehikon. Blanco Select II on erittäin monipuolinen jätevaunusarja, josta löytyy sopiva ratkaisu kaiken kokoisiin allaskaappeihin.

  Biokierrätykseen voit valita pienemmät sangot ja isommille roskille suuret roska-astiat. Tarvitset ainoastaan sopivan levyisen allaskaapin ja oven, jonka keskelle vedin asennetaan.

  Select II -sarja on saatavilla sekä yksikerroksisena mallina, jolloin kehikon päälle tulee metallinen taso, sekä kaksikerroksisena Select Orga -mallina, jossa metallitason tilalla on pienempi ylälaatikosto. Siinä on mahdollista esimerkiksi kätevästi säilyttää erilaista pientavaraa kuten tiskirättejä ja -harjoja tai tiskiaineita.

  Tukevat muovisangot asettuvat tiiviisti kehikkoon ja ne on helppo nostaa pois ergonomisten kahvojen avulla. Sankoja on helppo siirrellä ja pestä. Laajan kokovalikoiman ansioista voit valita omiin tarpeisiisi sopivimmat sangot. Sankojen määrää voidaan myös myöhemmin päivittää esim. vaihtamalla iso sanko kahteen pienempään. Jäteastian tukeva kahva pitää roskapussin paikoillaan, mutta voit tarvittaessa hankkia lisätarvikkeina saatavat Blanco Clip -jätepussipidikkeet, jotka varmistavat, etteivät roskapussien yläreunat luisu jäteastian sisään. Lisätarvikkeena on saatavilla myös arkea helpottava Movex-jalkavedin. Jalkavedin asennetaan oven alareunaan ja sen avulla jätekaapin oven saa auki ilman käsiä.

  Käytännöllinen jätejärjestelmä helpottaa ahkeran kokkailijan tai leipurin keittiöaskareita.

 • Pohjaan kiinnitettävät

  Edulliset pohjaan kiinnitettävät jätemekanismit

  Allaskaapin pohjaan kiinnitettävän jätemekanismin käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Vedät vain vaunun ulos, jolloin jätesangot tulevat kokonaan esiin ja niihin on helppo laittaa roskat. Vastaavasti tyhjennettäessä sangot on helppoa nostaa pois paikoiltaan ja tyhjentää. Pohjaan kiinnitettävät jätemekanismit ovat yksinkertaisia asentaa suoraan kaapin pohjaan. Tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja niiden tilankäyttö on optimaalinen.

  Pieneen tilaan täydellinen valinta on Select Botton II. Jätemekanismi on juuri sopiva pieneen keittiöön tai mökkikeittiöön, sillä se mahtuu 30 cm leveään kaappiin. Select Botton Pro on saatavissa 45 cm ja 60 cm allaskaappiin sopivana. Molemmista malleista on saatavilla lisäksi manuaalinen (manual) ja automaattinen (automatic) versio. Automatic-versiossa avausmekanismi kiinnitetään kaapin oveen ja vaunu tulee kaapista kääntyvän oven mukana ulos ja vastaavasti menee sisään, kun ovi suljetaan. Manual-versiossa vaunu vedetään itse ulos kaapin sisältä.

  Vaivattomat ja kätevät jätemekanismit ovat yksinkertaiset asentaa suoraan kaapin pohjaan ja niiden käyttö on helppoa: jätevaunu vedetään ulos kaapin sisältä. Jokaisessa mallissa on kehikon päällä kansi, jonka päällä voidaan säilyttää esim. tiskiainepulloa, tiskiharjoja ja roskapusseja. Jätesangot ovat laadukkaat ja niiden sileä muovipinta on erittäin helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Select Botton II -mekanismin tilavat 13 litran sangot on helppo irrottaa ja pestä tarvittaessa. Select Botton Pro -mekanismissa jätesankoja on 2 kpl 45 cm leveässä mallissa ja 3 kpl 60 cm leveässä mallissa.

 • Oveen kiinnitettävät

  Yksinkertainen ja käytännöllinen jätesanko

  Blanco Singolo kiinnitetään oveen ja kaapin runkoon. Kaapin oven avaaminen avaa myös jätesangon kannen, mikä mahdollistaa jätesangon esteettömän käyttämisen. Singolo on helppo ja näppärä jätemekanismi erityisesti pienempiin keittiöihin, sillä Singolo voidaan asentaa vähintään 45 cm leveisiin kaappeihin.

  Blanco Singolo on saatavissa yhtenäisellä, 14 litran jätesangolla (Singolo) tai välilevyllä jaetulla sangolla (Singolo-S). Jätesanko on laadukasta, kovaa muovia, joka voidaan tarvittaessa pestä. Jätesangon kannen päällä voidaan säilyttää kevyitä esineitä kuten tiskiharjoja ja –sieniä. Mekanismi on saatavilla 45 cm, 50 cm ja 60 cm leveisiin kaappeihin.

  Singolo XL on kompakti uutuus, joka asennetaan suoraan kaapin oveen. Jätesankona on tilava 20 litran sanko, joka on helppo tarvittaessa nostaa telineestään tyhjennystä tai pesua varten. Jätesangon kansi avautuu näppärästi kaapin ovea avattaessa, mikä helpottaa mekanismin käyttöä arjen askareiden keskellä. Kaapin oven sulkeutuessa myös jätesangon kansi painuu kiinni, mikä pitää epämiellyttävät hajut poissa keittiöstä. Mekanismin teräsrunko on erittäin vahva, tukeva ja pitkäikäinen. Järjestelmä on portaattomasti säädettävä, joten se soveltuu käytettäväksi myös paneeliovissa. Järjestelmän voi asentaa vasen- tai oikeakätiseen, vähintään 40 cm leveään kaappiin.

 • Tarvikkeet

  Käytännölliset lisätarvikkeet

  Lisätarvikkeilla teet jätejärjestelmästäsi entistäkin monipuolisemman käyttää. Hiilisuodatin vähentää jäteasiasta tulevia hajuja ja pitää kaapin raikkaana, jätesangon kannella pidät viimeisetkin hajut poissa keittiöstä. Clip-jätepussitelineet puolestaan pitävät roskapussin paikoillaan pussin koosta riippumatta. Movex-jalkavedin taas mahdollistaa jätemekanismin käytön ilman käsiä, sillä käsiesi ollessa ruoanlaitosta likaiset, saat jalkavetimen avulla vedettyä oven auki.

  Lisätarvikkeita ja varasankoja voit tarvittaessa tilata verkkokaupan kautta.

 • Laatikostoon...

  Integroi Blanco jätemekanismi omaan laatikostoosi

  Blanco Flexon on juuri oikea ratkaisu, mikäli kaipaat erityisen helposti kalusteissa olevaan laatikostoon asennettavaa jätemekanismia. Vain kuudella ruuvilla asennettava Blanco Flexon kiinnitetään olemassa olevan laatikoston pohjalle sekä siinä kiinni olevaan oveen. Jätejärjestelmään on saatavilla sankoja useassa eri koossa ja niiden ergonominen ja tyylikäs muotoilu tekevät Flexonista käytännöllisen lajittelukeskuksen.

  Musta peltikansi sankojen päällä pitää allaskaapin siistinä ja sen päällä on näppärää säilyttää esimerkiksi roskapussit. Tukevasta kahvasta sangot on helppoa ja turvallista nostaa pois paikoiltaan sekä tarpeen vaatiessa pestä. Kahva myös lukitsee roskapussit kätevästi paikoilleen.

  Flexon-jätejärjestelmään on saatavilla erilaisia kokonaisuuksia pienemmillä tai suuremmilla roskasangoilla. Innokkaan biokierrättäjän on suositeltavaa hankkia myös AktivBio-kansi, joka vähentää bioastiasta mahdollisesti leviäviä hajuja.

 • Roskisten varaosat

  Roskisten varaosat

  Roskisten varaosat sisältävät Lapetek-valikoimasta löytyvien jätemekanismien ja -järjestelmien varaosat kuten esimerkiksi jätesangot, mekanismien kannet ja hyllyt sekä kiinnityssarjat ja liukukiskot. Tuotteeseen sopivat osat ja tarvikkeet on lueteltu tuotenimikkeen alla. Valitse ensin tuote, jolle etsit varaosia, ja saat esille räjäytyskuvan, jonka perusteella voit valita tarvitsemasi osan. Pyrimme tarjoamaan kaikille tuotteillemme 10 vuoden varaosasaatavuuden. Varaosasaatavuus koskee tuotteiden kuluvia osia.

  Varaosia voit tilata suoran verkkokaupasta. Kirjautumalla verkkokaupan asiakkaaksi voit myös luoda oman suosikkilistan useimmiten tarvitsemistasi tuotteista. Mikäli olet epävarma oikeasta varaosasta, voit tarkistaa sopivan osan myyntipalvelustamme tämän lomakkeen kautta. Verkkokaupasta voit helposti tilata tuotteita suoraan kotiisi tai valitsemaasi postitoimipisteeseen.

Näytetään 1 - 34 / 34 tuotteesta
Näytetään 1 - 34 / 34 tuotteesta