Roskikset

Jätemekanismit

BLANCOSELECT II ja FLEXON II ovat kestäviä ja käytännöllisiä tuotteita jätteiden lajitteluun ja toimivaan keittiöön. On sitten kyse isommasta tai pienemmästä keittiöstä, Blancon jätteiden lajittelumekanismeista löydät sopivan kokonaisuuden omaan keittiöösi. Kaikissa jätemekanismeissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden asennettavuuden helppouteen ja nopeuteen sekä rakenteen lujuuteen. Kompakti rakenne ja toiminnalliset yksityiskohdat lisäävät käyttömukavuutta ja helpottavat jokapäiväisiä arkiaskareita. Monikäyttöiset tarvikkeet ja ulosvedettä ylävaunu antavat uusia vaihtoehtoja allaskaapin hyödyntämiseen sekä lajitteluun.

BLANCOSELECT II -malleissa yhdistyvät tyylikkyys ja käyttömukavuus. Korkealaatuisissa sangoissa on likaa hylkivä pinta ja tukevat kantokahvat. Suunnittelussa on huomioita käytännöllisyyden lisäksi helppo puhdistettavuus. 60 cm leveisiin malleihin on saatavissa erillinen yläkori, jossa on kaksi pienempää ja yksi isompi astia erilaisten tarvikkeiden säilytykseen. 6l. ja 8l. sankoihin on saatavissa erillinen Bio-kansi, jonka aktiivihiilisuodatin vähentää biojätteista mahdollisesti syntyviä hajuhaittoja.

BLANCOBOTTOM PRO jätemekanismi on kaapin pohjaan asennettava lajitteluvaunu, jossa on erityisen hyvä hinta-laatusuhde sekä optimaalinen tilankäyttö.

BLANCO SINGOLO kiinnitetään alakaapin oveen ja sopii pienempäänkin allaskaappiin. Jätesanko aukeaa kätevästi oven mukana ja irrotettavan kannen päällä on pieni säilytystaso kevyille keittiövälineille.

Kaikki jätteiden lajittelujärjestelmät on suunniteltu sopimaan täydellisesti allaskaappiin yhdessä keittiöaltaan, hanan ja pohjaventtiilien kanssa.

Roskikset 33 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Vaunumalliset

  Moderni ja tyylikäs Select II -jätejärjestelmä

  Blanco Select II -jätevaunut sisältävät sangot, liukumekanismit ja kehikon. Blanco Select II on erittäin monipuolinen roskavaunusarja, josta löytyy ratkaisu kaiken kokoisiin allaskaappeihin.

  Biokierrätykseen voit valita pienemmät sangot ja isommille roskille suuret roska-astiat. Tarvitset ainoastaan sopivan levyisen allaskaapin ja oven, jonka keskelle vedin asennetaan.

  Select II -sarja on saatavilla sekä yksikerroksisena mallina, jolloin kehikon päälle tulee metallinen taso sekä kaksikerroksisena Select Orga -mallina, jossa on metallitason tilalla pienempi ylälaatikosto. Siinä voi esimerkiksi kätevästi säilyttää erilaista pientavaraa kuten tiskirättejä ja harjoja tai tiskiaineita.

  Vahvat muovisangot asettuvat tukevasti kehikkoon ja ne on helppo nostaa pois ergonomisten kahvojen avulla. Niitä on helppo siirrellä ja pestä. Laajan kokovalikoiman ansioista voit valita omiin tarpeisiisi sopivimmat sangot. Sankojen määrää voidaan myös myöhemmin päivittää esim. vaihtamalla iso sanko kahteen pienempään. Kahvan avulla saat roskapussin pysymään tukevasti paikoillaan. Voit myös tarvittaessa hankkia lisätarvikkeina saatavat Blanco Clip -jätepussipidikkeet tai Movex-jalkavetimen. Jalkavedin asennetaan oven alareunaan ja ovi saadaan auki ilman käsiä.

  Toimiva jätejärjestelmä helpottaa ahkeran kokkailijan tai leipurin keittiötoimia arjen askareissa.

 • Pohjaan kiinnitettävät

  Edulliset pohjaan kiinnitettävät jätemekanismit

  Pieneen keittiöön tai mökkikeittiöön sopivat ratkaisut Botton II ja Singolo XL -jätevaunut sopivat 30 cm tai 40 cm leveisiin kaappeihin. Molemmat mekanismit aukeavat kätevästi oven mukana ja niissä on tukevat tilavat jätesangot. Sangot on myös helppo nostaa pois paikoiltaan ja pestä aina tarpeen mukaan.

  Blanco Botton Pro on saatavissa 45 cm ja 60 cm allaskaappiin sopivana. Mekanismi kiinnitetään allaskaapin pohjaan ja vaunu vedetään ulos kaapin sisältä.

  Helppokäyttöinen jätemekanismi on yksinkertainen asentaa suoraan kaapin pohjaan. Kehikon päällä on tukeva kansi, jonka päällä voidaan säilyttää esim. tiskiainepulloa, harjoja ja roskapusseja. Tilavat sangot 13 litran sangot on helppo irrottaa ja pestä tarvittaessa. Sankoja on 2 kpl 45 cm leveässä mallissa ja 3 kpl 60 cm leveässä mallissa.

 • Oveen kiinnitettävät

  Yksinkertainen ja käytännöllinen jätesanko

  Blanco Singolo kiinnitetään oveen ja kaapin runkoon. Jätesangon kansi aukeaa kun ovi avataan mahdollistaen sangon esteettömän käyttämisen. Singolo on helppo ja näppärä jätemekanismi erityisesti pienempiin keittiöihin.

  Tilava 14 litran jätesanko on kovaa muovia, joka voidaan tarvittaessa pestä. Kannen päällä voidaan säilyttää kevyitä esineitä kuten tiskiharjoja ja –sieniä. Mekanismi on saatavilla 45 cm, 50 cm ja 60 cm leveisiin kaappeihin.

 • Tarvikkeet

  Käytännölliset lisätarvikkeet

  Jätemekanismeihin liitettävät lisätarvikkeet tekevät jätemekanismin käytöstä monipuolista. Hiilisuodatin imee epämiellyttävät hajut ja jätesangon kansi pitää viimeisetkin hajut kurissa. Jätepussiteline clipit pitävät pienemmänkin roskapussin paikoillaan ja mikä onkaan kätevämpää kuin käsien ollessa ruoanlaitosta likaiset saat jalkavetimen avulla vedettyä roskalaatikon ulos.

  Lisätarvikkeita ja varasankoja voit tarvittaessa tilata verkkokaupan kautta.

 • Laatikostoon...

  Integroi Blanco jätemekanismi omaan laatikostoosi

  Blanco Flexon on juuri oikea ratkaisu mikäli kaipaat erityisen helposti laatikostoon asennettavaa jätemekanismia. Vain kuudella ruuvilla asennettava Blanco Flexon kiinnitetään olemassa olevan laatikoston pohjalle sekä siinä kiinni olevaan oveen. Monipuoliset sankokoot sekä niiden ergonominen ja tyylikäs muotoilu tekevät Flexonista helposti käytettävän lajittelukeskuksen.

  Musta peltikansi sankojen päällä pitää allaskaapin siistin näköisenä ja sen päällä on kätevä säilyttää esimerkiksi roskapussit. Tukevasta kahvasta sangot on helppo nostaa pois paikoiltaan ja tarpeen vaatiessa pestä. Kahva lukitsee myös roskapussit kätevästi paikoilleen.

  Flexon jäteratkaisuun on saatavilla erilaisia sankokonaisuuksia, pienemmillä tai suuremmilla roskasangoilla. Innokkaan biokierrättäjän kannattaa myös hankkia AktivBio-kansi, joka vähentää bioastiasta leviäviä tuoksuja.

Näytetään 1 - 33 / 33 tuotteesta
Näytetään 1 - 33 / 33 tuotteesta