Ladattavat BIM-objektit suunnittelutyön tueksi

BIM gdl-objektit

GDL- ja Revit-objektikirjastot rakennussuunnitteluohjelmistoille

Kaikista Lapetek-tuotemerkin sekä suosituimmista Blanco-malliston tuotteista löytyy mallinnetut GDL ja Revit-objektit, joita voidaan hyödyntää suunnittelussa. Objektit on suunniteltu helpottamaan ja nopeuttamaan arkkitehtien ja suunnittelijoiden työtä kolmiulotteisten varusteiden ja ilmeen suunnittelussa.

Tulossa pian myös ladattava SketchUp-objektikirjasto sekä dwg-kuvat. Hyödynnä myös tuotteen yhteydestä löytyvät tuotekortit, joihin on kerätty helposti saataville jokaisen tuotteen viralliset dokumentit ja sertifikaatit.

keittiöallas bim-objektit

 

GDL-objektit

Lapetek GDL-mallisto 2023 on nyt päivitetty. Uudet kylpyhuonehanat, kaapistoon integroitavat liesituulettimet ja keittiöaltaat uutuusväreissä on lisätty kirjastoon.

Lapetek GDL-kirjaston objektit ja niiden käyttöliittymät on mallinnettu ArchiCAD-käyttäjille tutunomaisella tavalla.

Tässä oppaassa on kuvattu joitakin Lapetekin objektikirjaston käyttöön liittyviä erikoisominaisuuksia.

GDL-objektikirjasto päivitetty 22.11.2022

gdl-objektit keittiösuunnitteluun

Lapetek hana gdl-objektit


 
REVIT-objektit

Revit-objektikirjaston mallinnuksiin on sisällytetty käyttöä helpottavia toimintoja, kuten allasobjektien asettuminen oikealle korkeudelle tai liesituulettimen hormin helppo muunneltavuus.

Kaikki oleellinen tuotetieto on mukana jokaisessa objektissa ja niiden totuudenmukaiset värit ja materiaalit tekevät kuvasta todellisen näköisen.

Revit objektikirjasto päivitetty 17.4.2023

Revit-objektit keittiösuunnitteluun
keittiöallas bim-objektit

Lisätietoja

Objektit ovat mahdollisimman totuudenmukaisia ja näyttävät oikeilta tuotteilta. Kaikkiin objektien yhteyteen on lisätty suunnittelussa tarvittava oleellinen tuotetieto.

Tarkempia tuotetietoja, mitta- ja asennuskuvia on saatavilla jokaisen tuotteen verkkosivulta. Tuotteen yhteydestä löydät linkin verkkosivuillemme.

Tarvittaessa voit olla yhteydessä myös sales(a)lapetek.fi.