Ladattavat 3D-objektit suunnittelutyön tueksi

BIM gdl-objektit

GDL-objektikirjasto ArchiCAD-rakennussuunnitteluohjelmistolle

Kaikista Lapetek-tuotemerkin sekä suosituimmista Blanco-malliston tuotteista löytyy mallinnettu 3D-objekti, joita voit hyödyntää suunnittelussa. Objektit on suunniteltu helpottamaan ja nopeuttamaan arkkitehtien ja suunnittelijoiden työtä kolmiulotteisten varusteiden ja ilmeen suunnittelussa.

Lapetek GDL-mallistosta on nyt päivitetty ja sieltä löytyy kattava paketti keittiö- ja kodinhoitohuonealtaita, hanoja sekä liesituulettimia eri väreissä ja leveyksissä. Uudet kylpyhuonehanat, kaapistoon integroitavat liesituulettimet ja keittiöaltaat uutuusväreissä on lisätty kirjastoon.

lataa keittiöallas gdl-objektit


keittiöallas bim-objektit

GDL

ArchiCAD-ohjelmassa käytetty ohjelmointikieli rakennuksen tietomallin (BIM) parametristen tuoteosien eli objektien 2D/3D mallintamiseen.

GDL on vähän muistitilaa vievä, tekstipohjainen koodauskieli, joka mahdollistaa objektien luomisen ja se on yhteensopiva myös muiden tietomalliohjelmistojen kanssa.

Olemme julkaisseet ArchiCAD-rakennussuunnitteluohjelmistoille Lapetek-altaista, -hanoista ja -liesituulettimista kolmiulotteisia suunnitteluobjekteja sisältävän objektikirjaston.

Lapetek hana gdl-objektit

Lapetek objektit

Lapetek GDL-kirjaston objektit ja niiden käyttöliittymät on mallinnettu ArchiCAD-käyttäjille tutunomaisella tavalla.

Tässä oppaassa on kuvattu joitakin Lapetekin objektikirjaston käyttöön liittyviä erikoisominaisuuksia.

Lue tarkemmat ohjeet täältä (PDF)

Muut ohjeet Archicad-ohjelman objektien peruskäytöstä on luettavissa ohjelmiston mukana tulevista oppaista.

keittiöallas bim-objektit

Lapetek altaat ja hanat

Altaiden suunnittelun yhteydessä voidaan valita sopivan värinen hana suoraan alasvetovalikosta ja lisätietoja tuotteista löytyy jokaiseen tuotteeseen lisätystä linkistä.

Kaikki oleellinen tuotetieto on mukana jokaisessa objektissa ja niiden totuudenmukaiset värit ja materiaalit tekevät kuvasta todellisen näköisen.

Tarvittaessa voit olla yhteydessä myös sales(a)lapetek.fi.

liesituuletin bim objekti

Lapetek liesikuvut ja -tuulettimet

Lapetek liesituuletinmallisto sisältää seinä-, saareke ja X1-mallit kolmessa värissä. Lisäksi mallistossa on valittavissa kaapistoon integroitavamalli.

Liesituulettimien yhteyteen on lisätty suunnittelussa tarvittava oleellinen tuotetieto. Tarkempia tuotetietoja, mitta- ja asennuskuvia on saatavilla jokaisen tuotteen verkkosivulta. Tuotteen yhteydestä löydät linkin verkkosivuillemme.

Tarvittaessa voit olla yhteydessä myös sales(a)lapetek.fi.


 


Objektitiedoston *.lcf voit ladata alla olevasta palkista.

Kirjasto päivitetty 22.11.2022

lataa keittiöallas gdl-objektit