Apk-liitännällä

Tyyppihyväksytyt keittiöhanat astianpesukoneliitännällä

Värillinen keittiöhana koristaa allaspisteen ja viimeistelee keittiön tai kodinhoitohuoneen sisustuksen. LAPETEK-hanojen kattavasta, trendikkäästä valikoimasta löydät varmasti sisustukseesi sopivan värillisen hanan. Apk-liitännällä varustettu LAPETEK-keittiöhana on valittavissa useista eri väreistä: perinteinen kromi, Silgranit-altaiden kanssa yhteensopivat värit (mattamusta, antrasiitti, kallionharmaa, valkoinen, soft valkoinen tai volcano harmaa) ja uutuusvärit kulta, kupari ja gunmetal. Kaikissa LAPETEK-hanoissa astianpesukoneventtiili on tyylikkäästi integroitu hanan runkoon.

Yhtenäisellä allas-hanavärimaailmalla täydennät keittiön sävymaailmaa ja luot harmonisen kokonaisuuden tai voit luoda keittiön välitilaan mielenkiintoista ilmettä yhdistelemällä värejä rohkeasti. Musta tai kromin värinen keittiöhana on aina varma valinta, sillä molemmat värit sopivat yhteen lähes minkä tahansa värin ja materiaalin kanssa. Eri värejä voi myös yhdistää kokeilunhaluisesti. Keittiön vaalean välitilan viimeistelee elegantisti ja näyttävästi musta tai kultainen hana, kun taas tumma hana tummalla taustalla on kokonaisuutena rauhallinen ja tyylikäs.

LAPETEK-hanoihin, joissa poresuutin on juoksuputken sisällä piilossa, on saatavilla veden virtauksen rajoitin. Lisäksi vaikuttaaksemme osaltamme veden kulutuksen vähentämiseen ja sen tuomiin energiaa säästäviin hyötyihin toimitamme Lapetek Lino-A, Lino-SA, Round-A sekä LinoPin ja RoundPin –hanat vakiona ekoporesuuttimella, joka rajoittaa veden virtausta 8 litraan minuutissa. Virtauksen rajoitin säästää energiaa ja luontoa heikentämättä hanan käyttömukavuutta.

Vuoden 2020 alussa astuivat voimaan Ympäristöministeriön uudet asetukset vesikalusteiden teknisistä vaatimuksista ja tyyppihyväksynnästä. Näissä on huomioitu raskasmetallien liukenemisen rajoitukset, joissa on huomioitu raskasmetallien liukenemisen rajoitus, sallitun lyijypitoisuuden aleneminen sekä vaatimus vedenpaineen alaiseksi joutuvien messinkisten rungonosien korroosionkestävyydestä ja muuttamisesta sinkkikadonkestävään DZR-messinkiin. Näiden avulla Ympäristöministeriö pyrkii varmistamaan, ettei esimerkiksi keittiössä talousveden ottoon tarkoitetusta hanasta siirry veteen terveydelle haitallisia aineita. Toisin sanoen varmistetaan, ettei puhdas vesi muutu hanan läpi virratessaan laadultaan heikommaksi.

Kaikilla LAPETEK-merkkisillä hanoilla on 1.1.2020 voimaan astuneen Ympäristöministeriön asetuksen mukainen suomalainen tyyppihyväksyntä.

Apk-liitännällä 36 tuotetta

Näytetään 1 - 36 / 36 tuotteesta
Näytetään 1 - 36 / 36 tuotteesta