Huippuimurimallit

Huippuimurin ohjaukseen tarkoitetut kuvut

Huippuimurimalliston taustalla on tarve ohjata liesikuvun ulkopuolella (useimmiten katolla) olevaa tuuletinmoottoria. Ohjattava moottori voi olla puhtaasti keittiön käryjen poistoon (X1) tarkoitettu tai sekä keittiön käryjen että kosteiden tiloja ilmanvaihtoa varten (X2) oleva huippuimuri. Kolmas vaihtoehto on että taloyhtiössä on yhteinen ilmanvaihtokoje kaikille asunnoille (X3), jolloin liesikuvulla ei varsinaisesti ohjata moottoria vaan ainoastaan sitä onko imu päällä vai poissa.

Huippuimuriohjaimilla säädetään huippuimurin tehoa, mutta ei voida vaikuttaa maksimi-imutehoon, vaan sen ratkaisee aina ohjattavan huippuimurin teho.

JONA Slim -ohjainkupu on saatavissa perinteisten ruostumattoman teräksen ja valkoisen lisäksi modernin mustana versiona. Leveydet ovat 60 cm ja 90 cm. Huippuimureiden ohjaustapoja on kaksi erilaista; AC mallilla ohjataan perinteisiä AC moottorilla varustettuja huippuimureita kun taas EC mallilla ohjataan energiatehokkaita EC moottorilla varustettuja huippuimureita.

Ohjaus on suunniteltu sopimaan yhteen Vilpen 230V/50Hz, 1-vaiheisella AC/EC moottorilla varustetun huippuimurin kanssa, tai teknisesti vastaavan tyyppisen huippuimurin kanssa. Varmista aina laitteiden yhteensopivuus huippuimurin valmistajalta. LTO kojeita ei JONA Slim ohjainkuvuilla voi ohjata.

Huippuimurimallit 20 tuotetta

Näytetään 1 - 20 / 20 tuotteesta
Näytetään 1 - 20 / 20 tuotteesta