Huippuimurimallit

Huippuimurin ohjaukseen tarkoitetut kuvut

 

Huippuimurimalliston taustalla on tarve ohjata liesikuvun ulkopuolella (useimmiten katolla) olevaa moottoria. Ohjattava moottori voi olla puhtaasti keittiön käryjen poistoon (X1) tarkoitettu tai sekä keittiön käryjen että kosteiden tiloja ilmanvaihtoa varten (X2) oleva huippuimuri. Kolmas vaihtoehto on että taloyhtiössä on yhteinen ilmanvaihtokoje kaikille asunnoille (X3), jolloin liesikuvulla ei varsinaisesti ohjata moottoria vaan ainoastaan sitä onko imu päällä vai poissa. LTO kojeita ei JONA Slim ohjainkuvuilla voi ohjata.

Huippuimuriohjaimilla säädetään huippuimurin tehoa, mutta ei voida vaikuttaa maksimi-imutehoon, vaan sen ratkaisee aina ohjattavan huippuimurin teho.

JONA Slim -ohjainkupu on saatavissa perinteisten ruostumattoman teräksen ja valkoisen lisäksi modernin mustana versiona. Leveydet ovat 60 cm ja 90 cm ja AC mallilla ohjataan perinteistä AC moottorilla varustettuja huippuimureita kun taas EC mallilla vastaavasti ohjataan energiatehokkaita EC moottorilla varustettuja huippuimureita.

Varmista aina laitteiden yhteensopivuus huippuimurin valmistajalta.

Huippuimurimallit 10 tuotetta

Näytetään 1 - 10 / 10 tuotteesta
Näytetään 1 - 10 / 10 tuotteesta