• Uutuus
ADIRA 45 S, Silgranit
search
  • ADIRA 45 S, Silgranit
  • ADIRA 45 S, Silgranit
  • ADIRA 45 S, Silgranit
  • ADIRA 45 S, Silgranit
  • ADIRA 45 S, Silgranit
  • ADIRA 45 S, Silgranit
  • ADIRA 45 S, Silgranit
  • ADIRA 45 S, Silgranit
  • ADIRA 45 S, Silgranit
  • ADIRA 45 S, Silgranit
  • ADIRA 45 S, Silgranit

BLANCO ADIRA 45 S

Silgranit mattamusta Varastossa

13571
629,92 € (508,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n
Vaihtoehdot: ADIRA 45 S Silgranit mattamusta

Toiminnallisuutta keittiöön

BLANCO ADIRA keittiöallas-sarja täydentää BLANCOn laajaa valikoimaa kolmella houkuttelevalla mallilla. Allas-sarja tekee vaikutuksen toiminnallisilla ominaisuuksillaan ja monilla mahdollisilla käyttötavoilla nykyaikaisen keittiön suunnitteluun. BLANCO ADIRA hyödyntää altaan vesitilan optimaalisesti ja helpottaa...

Tuote-esittely

Toiminnallisuutta keittiöön

BLANCO ADIRA keittiöallas-sarja täydentää BLANCOn laajaa valikoimaa kolmella houkuttelevalla mallilla. Allas-sarja tekee vaikutuksen toiminnallisilla ominaisuuksillaan ja monilla mahdollisilla käyttötavoilla nykyaikaisen keittiön suunnitteluun. BLANCO ADIRA hyödyntää altaan vesitilan optimaalisesti ja helpottaa monissa keittiössä tapahtuvissa työvaiheissa. Allas-sarja sisältää kolme versiota eri allaskaappileveyksiin: BLANCO ADIRA 45 S, BLANCO ADIRA 6 S ja BLANCO ADIRA XL 6 S. Kaikille kolmelle sarjalle yhteistä on altaan kääntömahdollisuus asennettaessa.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Altaan mukana toimitettavana ADIRA-rullamatto takaa entistä enemmän käyttömukavuutta ja helppoutta päivittäiseen työskentelyyn keittiön allaspisteellä. Altaan päälle asennettuna ADIRA-rullamatto tarjoaa monia käyttömahdollisuuksia astioiden kuivaamisesta vihannesten pesuun. Rullamatto on kokoontaitettava ja näin ollen helposti säilytettävä.


BLANCO ADIRA 6 S- malliin integroitu BLANCO monitoimikulho soveltuu esimerkiksi ruoan valmistuksessa aiheutuvien jätteiden keräämiseen tai pienten esineiden huuhteluun, koska se sijaitsee keskeisellä paikalla altaan keskellä osoittautuen erittäin hyödylliseksi toiminnoksi. Käytännöllinen monitoimialusta sopii myös BLANCO SELECT II ja FLEXON II jätejärjestelmiin. Monitoimialustaa voidaan käyttää SELECT II- tai FLEXON II- jäte-/organisointijärjestelmissä jätteiden tai vaikkapa siivousvälineiden väliaikaiseen varastointiin. Yhteensopivuus täydentää keittiöaltaan ja jätekaapin toiminnallisuuden ja organisoinnin.

Silgranit allasmateriaali

Patenteilla suojatussa SILGRANIT-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen. Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %. Käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnollisen kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa.


SILGRANIT on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT -materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että paremmin likaa hylkivän pinnan.

Lue lisää Silgranit allasmateriaalista kohdasta materiaalitietoa.

Toimitussisältö

- BLANCO Silgranit allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Toimitussisältö - BLANCO Silgranit allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko
Altaan kiinnitystapa Päältä asennettava
Allaskaapin minimileveys 45 cm
Allasmateriaali kivikomposiitti
Pääaltaan syvyys 200 mm
Pohjaventtiili 3,5" InFino kaukosäädöllä
Takuu kk 24

Toiminnallinen allaspiste - Luo täydellinen allaspistekokonaisuus

Tuotteeseen liittyvät videot