Tarvikkeet

Tarvikkeet 

Liesituuletin tarvikkeista löydät vaihtosuodattimet ja jatkohormit. Tarvikevalikoima kattaa kaikki Lapetek liesituuletinmallien aktiivihiilisuodattimet ja LongLife suodattimet sekä erityisesti talvisin kaivatun takaiskuventtiilin. Takaiskuventtiili on saatavilla 150 mm ja 160 mm putkiin. Lisäksi tarvikkeena on myös saatavissa kaikkiin liesikupuihin ja tuulettimiin sopiva paine-erokytkin. Kytkin antaa LTO-kojeelle kärkitiedon säätää korvausilman määrä oikeaksi, jotta huoneiston paineistus pysyy oikeana.

Suodatinmalli on tuotekohtainen, joten varmista että valitsemasi suodatin sopii juuri sinulla olevaan tuulettimeen. Jokaisen suodattimen tuotesivulla on lueteltu suosituimpien liesituuletinmallien nimet, joihin kyseinen aktiivihiilisuodatin tai LongLife vaihtosuodatin sopii. Haku-kentässä voit etsiä tuotteita liesituulettimen nimen avulla tai suoraan tuotekoodilla.

Liesituuletin tarvikkeita voit tilata suoran verkkokaupasta ja kirjautumalla verkkokaupan asiakkaaksi voit tehdä oman suosikkilistan useimmiten tarvitsemistasi tuotteista kuten puhdistus- ja hoitoaineista. Verkkokaupasta voit tilata varaosatuotteita suoraan kotiisi tai valitsemaasi postitoimipisteeseen.

Tarvikkeet 37 tuotetta

Näytetään 1 - 37 / 37 tuotteesta
Näytetään 1 - 37 / 37 tuotteesta