Tarvikkeet

Tarvikkeet 

Liesituuletin tarvikkeista löydät vaihtosuodattimet, jatkohormit, vaijerit, kaukosäätimet ja ionisointielementit. Lisäksi valikoimassa on joitain liitososia ja puhdistustarvikkeita. Tarvikevalikoima kattaa kaikki Lapetek ja Falmec liesituuletinmallien aktiivihiilisuodattimet ja Carbon.Zeo suodattimet ja erityisesti talvisin kaivatun takaiskuventtiilin. Takaiskuventtiili on saatavilla 150 mm ja 160 mm putkiin.

Suodatinmalli on tuotekohtainen, joten varmista että valitsemasi suodatin sopii juuri sinulla olevaan tuulettimeen. Jokaisen suodattimen tuotesivulla on lueteltu suosituimpien liesituuletinmallien nimet, joihin kyseinen aktiivihiilisuodatin tai Carbon-Zeo vaihtosuodatin sopii. Haku-kentässä voit etsiä tuotteita liesituulettimen nimen avulla tai suoraan tuotekoodilla.

Liesituuletin tarvikkeita voit tilata suoran verkkokaupasta ja kirjautumalla verkkokaupan asiakkaaksi voit tehdä oman suosikkilistan useimmiten tarvitsemistasi tuotteista kuten puhdistus- ja hoitoaineista. Verkkokaupasta voit tilata varaosatuotteita suoraan kotiisi tai valitsemaasi postitoimipisteeseen.

Tarvikkeet 41 tuotetta

Näytetään 1 - 41 / 41 tuotteesta
Näytetään 1 - 41 / 41 tuotteesta