Tehostettua energiankäyttöä ja raikkaampaa sisäilmaa kestävällä tavalla!

Lapetek liesituulettimet, jotka hyödyntävät plasmasuodatinta, puhdistavat sisäilmaa merkittävästi tehokkaammin kuin perinteiset aktiivihiilisuodattimet vähentäen ruoanlaiton hajuja, allergeeneja sekä viruksia jopa 99 %. Plasmaliesituuletin suodattaa ilman ja palauttaa sen takaisin sisätilaan, jolloin lämmitettyä sisäilmaa ei puhalleta ulos ja samalla säästetään lämmityskuluissa. Plasmasuodatin on vaivaton, sillä se ei vaadi erillisiä huoltotoimia tai suodattimien vaihtoa. Lisäksi suodatinta ei tarvitse erikseen puhdistaa – riittää, kun huolehdit, että metallinen rasvasuodatin pidetään puhtaana, jotta rasva ei pääse kertymään itse plasmasuodattimeen.

Lapetek Plasma-liesituuletinmallit tarjoavat valmiita ratkaisuja, joissa liesituulettimen ja plasmasuodattimen yhteensopivuus on taattu. Plasmaliesituuletinmallistosta löydät lähes kaikki Lapetek-liesituuletinmerkin mallit kolmessa eri värissä valkoinen, musta ja rst.

Vaikka plasmasuodattimellinen liesituuletin edellyttääkin aluksi suurempaa investointia, ajan myötä säästö energiakuluissa ja huoltovapaus tasapainottavat kustannuksia.

 

  

plasma liesituuletinmallisto

Energiansäästöä ja puhtaampaa sisäilmaa ekologisemmin!

Plasmasuodattimella toimivat liesituulettimet puhdistavat sisäilmaa ja poistavat ruonkäryjä, hajuja, allergeeneja sekä viruksia jopa 99 % ilmasta. Plasmaliesituuletin puhdistaa ja palauttaa puhtaan ilman takaisin sisätilaan, jolloin lämmin ilma pysyy tallessa säästäen lämmityskuluja.

Plasmaliesituuletin on huoltovapaa, sillä plasmasuodatinta ei vaihdeta eikä sitä tarvitse puhdistaa. Huolehdi vain, että liesituulettimen metallinen rasvasuodatin pestään säännöllisesti, jotta rasvaa ei pääse kerääntymään itse plasmasuodattimeen.

plasmasuodatin

Lapetek Plasmasuodatinmallin liesituulettimet ovat valmiita paketteja, joissa liesituulettimen ja plasmasuodattimen yhteensopivuus on varmistettu. Plasmamallistosta löydät lähes kaikki Lapetek-tuotemerkillä olevat mallit.

Plasmasuodattimellinen liesituuletin on isompi investointi hankittaessa, mutta ajan myötä kustannukset tasoittuvat energiasäästön ansiosta ja huoltovapauden ansiosta.

plasmasuodatin keittiö

Plasmasuodattimen toiminta

 • Plasmasuodatin ei suodata ilmaa vaan muokkaa (parantaa) sitä
 • Energiatehokas ja huoltovapaa
 • Ei tarvita kertakäyttösuodattimien vaihtoja
 • Lämmitettyä sisäilmaa ei puhalleta ulos vaan se palautetaan puhtaana sisätiloihin

Paras tapa puhdistaa keittiöilmaa

 • Puhdistaa sisäilmasta virukset, pölyhiukkaset ja allergeenit 99 %
 • Puhdistaa hajut ja ruoan käryt 97 %
 • Otsonivapaa
 • Tutkittua laatua
 • Käyttöikä noin 10 - 15 vuotta
 • matala äänitaso
 • Sertifioitu: VDE, IUTA, Olfasense
 • Valmistettu Saksassa

 

 plasmasuodatin ekologinen

ekologinen

säästöä lämmitys ja ilmastointikuluissa

plasmasuodatin hiljainen

hiljainen

ei korota äänitasoa toisin kuin aktiivihiilisuodatin

plasmasuodatin poistaa ruoan hajut

99 %

poistaa ruoankäryt ja hajuja

plasmasuodatin toiminta

virukset

puhdistaa ilmasta viruksia ja bakteereja

plasmasuodatin huoltovapaa

huoltovapaa

ei suodattimen vaihtoja

 

 

Plasma - testatusti toimiva tapa ilman puhdistukseen

Plasmasuodatin on tehokkaimpia ilman-puhdistusmenetelmiä, jota on käytetty jo pitkään esim. sairaaloissa ja ravintola-alalla. Ilman puhdistus käynnistyy automaattisesti, kun liesituuletin laitetaan päälle. Plasmasuodatin tuottaa puhtaampaa ja raikkaampaa sisäilmaa samalla tehostaen energiankäyttöä kestävällä tavalla!

Voit ladata plasmasuodatin flyerin tästä >

Plasma on kemiallinen prosessi, joka muuttaa molekyylien yhdistelmää tehokkaassa ja turvallisessa prosessissa. Koko prosessi perustuu sähkön ja ilmamolekyylien kemialliseen reaktioon , josta tuloksena syntyy:

happea, hiukan kosteutta ja co2 = puhdasta ilmaa