Kulmakori
search
  • Kulmakori
  • Kulmakori
  • Kulmakori
  • Kulmakori
  • Kulmakori
  • Kulmakori

Kulmakori

(Adon, Dalago, Metra, Pleon) Varastossa

418852
99,20 € (80,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Käytännöllinen lisävaruste

Kulmakori toimii perinteisen vihanneskulhon lailla, mutta muotoilunsa ansiosta vie altaasta vähemmän tilaa. Altaan kulmaan sijoitettava kori on käytännöllinen tarvike erilaisten ruoka-aineiden tai vaikkapa astioiden huuhteluun. Kulhon pohjissa olevista reistä vesi valuu suoraan altaaseen. Koriin on helppo kerätä...

Tuote-esittely

Käytännöllinen lisävaruste

Kulmakori toimii perinteisen vihanneskulhon lailla, mutta muotoilunsa ansiosta vie altaasta vähemmän tilaa. Altaan kulmaan sijoitettava kori on käytännöllinen tarvike erilaisten ruoka-aineiden tai vaikkapa astioiden huuhteluun. Kulhon pohjissa olevista reistä vesi valuu suoraan altaaseen. Koriin on helppo kerätä likaiset veitset, haarukat yms. odottamaan tiskaamista ja samalla estää tavaroiden kertymistä altaan pohjalle tai siinä voi säilyttää tiskiharjaa tai rättejä. Näin altaan pohja pysyy siistinä ja allas on aina käytettävissä.

Voit sijoittaa kulmakorin mihin tahansa altaan kulmaan. Optimaalisen koon ansiosta kori on reilun kokoinen ilman että se kuitenkaan vie liikaa tilaa altaasta.

Sopii moneen eri altaaseen

Kulmakori sopii erityisen hyvin Adon, Dalago, Metra ja Pleon -altaiden kanssa käytettäväksi.

Toimitussisältö

- kulmakori

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Toimitussisältö - kulmakori
Paino kg (ilman pakkausta) 0.87

Varaosat

Ladattavat tiedostot