FLEXON II 60/4

2 x 15 l + 2 x 6 l sangot

Uusi SELECT FLEXON II 60/4 Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:401786

301,32 €(243,00 € alv 0%)

Joustavaa ja helppoa jätteiden lajittelua

Blanco Flexon II jätejärjestelmissä on huomioitu jätteiden lajittelun helppous. Varustele jätevaunu omaan käyttöön sopivaksi monipuolisilla tarvikkeilla. Vaihtoehtoina on useita erikokoisia sankoja, niille sopivat tavalliset- ja biokannet, muovipussipitimet sekä avausmekanismi antavat mahdollisuuden kaikenlaisten jätteiden toimivaan lajitteluun. Laadukas jätejärjestelmä on nopea ja helppo asentaa ja kaikki osat ovat kestäviä ja helposti puhdistettavia.
Flexon II ei sisällä liukumekanismeja vaan se asennetaan suoraan kalustevalmistajan laatikostoon. Näin kaikki keittiössä olevat laatikostot toimivat yhtenäisesti. Flexon II -kehikkoon asennettavat jätesangot ovat tukevia ja kestävät painavammatkin jätteet. Sankojen sisäänpäin kaltevat reunat ohjaavat jätteet kohti sankoa ja tukeva kantokahva on miellyttävä käyttää. Sankojen välit ovat tiiviitä, eikä roskia pääse putoamaan niiden väliin.

Käytännölliset lisätarvikkeet

Bio-kannella vähennät kompostoitavien jätteiden hajuhaittoja. BLANCO AktivBio on aktiivihiilisuodattimella varustettu kansi, joka yhdessä ruostumattoman teräksen kanssa vähentää biojätteestä syntyviä hajuhaittoja. Kansi on saatavissa sekä 6 l. että 8l. sankoihin. Suodatin on helppo vaihtaa ja se tulee tehdä noin 3 kk välein.
Sankoihin on saatavissa kätevä muovipussin pidin, jonka avulla voit tarvittaessa käyttää yhtä tai useampaa muovipussia samassa sangossa. Kolmas kätevä lisätarvike on vaunun avaamista ja sulkemista helpottava MOVEX jalkavedin. Vedin asennetaan oven alareunaan ja sitä käytetään jalan avulla.

Nopea ja yksinkertainen asennus

Blanco Flexon II jätemekanismit on tarkoitettu asennettavaksi keittiökalustevalmistajan laatikostoon. Tuote sisältää jätevaunukehikon, kiinnitystarvikkeet, sangot ja sankojen päälle tulevan kannen, joka toimii myös hyllynä. Liukumekanismit eivät sisälly Blanco Flexon II:een.
Katso tarkemmat ohjeet asennusohjeesta.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:401786
AsennustapaLaatikostoon asennettava
Allaskaapin leveys60 cm
Toimitussisältö- kehikko
- kiinnitystarvikkeet
- 2 x 15 l sangot
- 2 x 6 l sangot
- kansi