• Uutuus
NEW NORDIC beige
search
  • NEW NORDIC beige
  • NEW NORDIC beige

NEW NORDIC

posliini beige Tilattavissa

8144
252,96 € (204,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

New Nordic

Kylpyhuonesisustuksessa malja-allas korostaa kylpyhuonetilojen ylellisyyttä ja luo pehmeää tunnelmaa kovien pintojen keskelle. Pohjoismaiseen sisustukseen kauniisti sopiva posliininen malja-allas voi olla ilmeeltään siron kevyt tai tumman jyhkeä. Allas voidaan valita altaan muodon tai värin mukaan ja täydentää tilan ilmettä tai...

Tuote-esittely

New Nordic

Kylpyhuonesisustuksessa malja-allas korostaa kylpyhuonetilojen ylellisyyttä ja luo pehmeää tunnelmaa kovien pintojen keskelle. Pohjoismaiseen sisustukseen kauniisti sopiva posliininen malja-allas voi olla ilmeeltään siron kevyt tai tumman jyhkeä. Allas voidaan valita altaan muodon tai värin mukaan ja täydentää tilan ilmettä tai tuoda siihen mielenkiintoista modernia vivahdetta. Altaan muodolla ja värillä luodaan tilaan persoonallisuutta ja lisätään mielenkiintoa.


Malja-allas asennetaan tason päälle ja hana voidaan halutessa asentaa joko altaan viereen tai sen taakse. Kylpyhuoneallasmallistossa on laaja valikoima eri kokoisia ja värisiä malja-altaita, jotka sopivat erilaisiin tiloihin. Malja-altaalla voidaan myös tarvittaessa säästä tasotilaa. Pienimmät malja-altaat mahtuvat kompaktiinkin kylpyhuoneeseen aina 23 cm tasosyvyydestä alkaen.Malja-allas on sekä tyylikäs että käytännöllinen valinta tuoden tilaan ylellisyyttä ja hienostuneisuudesta. Valikoimassamme on valittavissa useita eri värisiä malja-altaita: kaunis raikas kiiltävä valkoinen, trendikäs mattavalkoinen, luonnollinen luonnonvalkoinen tai elegantti musta.Huom! Tuote toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa. Huomioithan, että allasmallissa ei ole ylivuotosuojaa.

Toimitussisältö

- allas

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 6.2
Altaan kiinnitystapa Malja-allas
Kylpyhuonealtaan väri beige
Allasmateriaali posliini
Takuu kk 24

Varaosat

Ladattavat tiedostot