• Uutuus
CIRCUS 40 valkoinen
search
  • CIRCUS 40 valkoinen
  • CIRCUS 40 valkoinen
  • CIRCUS 40 valkoinen
  • CIRCUS 40 valkoinen
  • CIRCUS 40 valkoinen

CIRCUS 40

posliini valkoinen Tilattavissa

8209
345,96 € (279,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Circus 40

Malja-allas on elegantti lisäys kylpyhuonetiloihin. Sen muoto korostaa kylpylätunnelmaa ja lisää pehmeyttä kovien pintojen keskelle. Olipa malja-allas sitten pyöreä tai suorakaiteen muotoinen, se tuo tilaan persoonallisuutta ja hienostuneisuutta. Malja-altaan muoto tai väri voidaan myös käyttää korostamaan tilan sisustusta,...

Tuote-esittely

Circus 40

Malja-allas on elegantti lisäys kylpyhuonetiloihin. Sen muoto korostaa kylpylätunnelmaa ja lisää pehmeyttä kovien pintojen keskelle. Olipa malja-allas sitten pyöreä tai suorakaiteen muotoinen, se tuo tilaan persoonallisuutta ja hienostuneisuutta. Malja-altaan muoto tai väri voidaan myös käyttää korostamaan tilan sisustusta, esimerkiksi tuomalla pehmeitä sävyjä kontrastiksi kylmille elementeille tai lisäämällä tummempi elementti täydentämään olemassa olevia vaaleita sävyjä tai tuomalla moderni kosketus.

Allas luo vaikutelman ylellisyydestä ja hienostuneisuudesta. Valikoimassamme on erilaisia malja-altaita, jotka voidaan asentaa joko työtason päälle tai seinään. Altaissa on valmiina hana-aukko.

Kylpyhuoneen allasmallistossa on laaja valikoima eri kokoisia altaita, jotka sopivat erilaisiin tasosyvyyksiin. Useimmissa malleissa on saatavilla puhteen kiiltävän valkoisen lisäksi myös mattavalkoinen, luonnonvalkoinen ja musta väri. Malja-allas on tyylikäs ja toiminnallinen valinta, joka nostaa kylpyhuoneen sisustuksen uudelle tasolle.

Toimitussisältö

- allas

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 9.5
Altaan kiinnitystapa Malja-allas
Kylpyhuonealtaan väri valkoinen
Allas sisältää ylivuodon Kyllä
Allasmateriaali posliini
Takuu kk 24

Varaosat

Ladattavat tiedostot