Takaiskuventtiili

150/160 mm hormiin

Takaiskuventtiili (150/160 mm) Näytä suurempana

  Saatavuus: Varastossa

  Tuotekoodi:52000

  31,00 €(25,00 € alv 0%)

  Korkealaatuinen takaiskuventtiili

  Takaiskuventtiilin tarkoitus on estää kylmää ilmaa virtaamasta takaisin huonetilaan ja samalla se vähentää kosteuden kertymistä hormistoon.


  Toimimattoman takaiskuventtiilin tunnistaa lieden alla tuntuvasta kylmästä ilmasta, jota kertyy erityisesti silloin kun tuuletin on ollut pitempään käyttämättömänä ja ulkolämpötila on selvästi sisälämpötilaa kylmempi. Kylmän ilman lisäksi toimimaton takaiskuventtiili voi lisätä veden kondensoitumista hormistossa, joka pahimmillaan johtaa veden valumiseen liesituulettimen moottoriin ja sitä kautta rikkoo moottorin.

  Milloin takaiskuventtiiliä tarvitaan?

  Takaiskuventtiiliä tarvitaan aina kun käytössä on omalla moottorilla oleva tuuletin tai liesikupu, joka on kytketty omaan hormiin.

  Huippuimuria ohjaavissa X1 ja HX -malleissa takaiskuventtiili suositellaan asennettavaksi aina kun kupua käytetään X1-asetuksella (=pelkkä keittiöpoisto).

  Sopii liesituulettimiin:

  Takaiskuventtiili sopii sekä 150 mm että 160 mm hormilähtöön. Takaiskuventtiili asennetaan ilman tiivistenauhaa kun liesituulettimen lähtö on 160 mm (esimerkiksi käytettäessä X1-mallien kanssa). Kun liesituulettimen lähtö on 150 mm, asennetaan takaiskuventtiili tiivisteen kanssa.

  Tuotteen perustiedot
  Tuotekoodi:52000