SELECT II 50/2 lisäosasetti

2 x 8 l sangot + välitanko

Select 50/2 --> 50/3

BLANCO SELECT II 50/2 lisäosasetti Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tuotekoodi:421000

119,04 €(96,00 € alv 0%)

Lisää sankojen määrää

HUOM. malli on korvautunut uuteen vuoden 2021 aikana. Tuote käy 41-alkuisiin Select-mallehin.


Päivityssetillä voit helposti muuttaa sinulla olevan kaksisankoisen Select II 50/2 jätemekanismin kolmisankoiseksi. Ota toinen isoista sangoista pois ja laita tilalle välitanko sekä kaksi 8 litran sankoa.
Blanco Select II -jätejärjestelmissä on huomioitu jätteiden lajittelun helppous. Monipuoliset sankovaihtoehdot kahdesta aina yhdeksään eri jakeeseen tarjoavat vaihtoehdon kaikkiin jätteiden lajittelutarpeisiin. Lisätilaa tarvikkeille tai pienille jätteille kuten paristot, pesuaineet jne. saat valitsemalla yläkorillisen Select Orga -mallin.
Varustele jätevaunu omaan käyttöön sopivaksi monipuolisilla tarvikkeilla. Vaihtoehtoina on useita erikokoisia sankoja, niille sopivat tavalliset- ja biokannet, muovipussipitimet sekä avausmekanismi antavat mahdollisuuden kaikenlaisten jätteiden toimivaan lajitteluun.
Tyylikäs jätevaunu sisältää laadukkaat kiskot sekä tukevan kehikon ja tilavat sangot. Vaunun mekanismit ja tukevat jätesangot kestävät painavimmatkin jätteet. Sankojen sisäänpäin kaltevat reunat ohjaavat jätteet kohti sankoa ja tukeva kantokahva on miellyttävä käyttää. Sankojen välit ovat tiiviitä, eikä roskia pääse putoamaan niiden väliin.

Käytännölliset lisätarvikkeet

Bio-kannella vähennät kompostoitavien jätteiden hajuhaittoja. BLANCO AktivBio on aktiivihiilisuodattimella varustettu kansi, joka yhdessä ruostumattoman teräksen kanssa vähentää biojätteestä syntyviä hajuhaittoja. Kansi on saatavissa sekä 6 l. että 8l. sankoihin. Suodatin on helppo vaihtaa ja se tulee tehdä noin 3 kk välein.

Sankoihin on saatavissa kätevä muovipussin pidin, jonka avulla voit tarvittaessa käyttää yhtä tai useampaa muovipussia samassa sangossa. Kolmas kätevä lisätarvike on vaunun avaamista ja sulkemista helpottava MOVEX-jalkavedin. Vedin asennetaan oven alareunaan ja sitä käytetään jalan avulla.

Helppo ja nopea asennus

Laadukas jätejärjestelmä on nopea ja helppo asentaa ja kaikki osat ovat kestäviä ja helposti puhdistettavia. Blanco Select II -jätemekanismit on tarkoitettu asennettavaksi allaskaappiin. Select sisältää liukumekanismit, jätevaunun sankoineen ja sen päälle tulevan kannen, joka toimii myös hyllynä.

Katso tarkemmat ohjeet asennusohjeesta.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:421000
Allaskaapin leveys50 cm
ToimitussisältöPäivityssetti
- 2 x 8 l sangot
- välitanko