BLANCO DALAGO 6 +

LAPETEK LINA 20-A

anthrazit

Dalago 6 + Lina 20-A, antras. Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:2669K4

747,72 €(603,00 € alv 0%)

TURVALLINEN. TYYLIKÄS. TOIMIVA.

Nyt voit ostaa Dalago-altaan ja siihen sopivan Lapetek-hanan myös helppona settinä! Näissä toiminnallisissa UNIT-seteissä olemme miettineet kaiken yksityiskohtia myöten valmiiksi varmistamaan toimivan, turvallisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Näin voit olla varma, että valitsemasi tuotteet toimivat yhdessä parhaalla mahdollisella tavalla tehden keittiösi allaspisteestä toimivan paikan, jossa on mukava kokkailla ja hoitaa arjen siivousaskareita. Valitsemalla UNIT-setin voit olla varma keittiön vesipisteen tuotteiden yhteensopivuudesta, turvallisuudesta ja käyttömukavuudesta. Pakettien hinnat ovat myös edullisempia, kuin tuotteiden hinnat erikseen ostettuina!


Tämä setti sisältää suurikokoisen, päältä-asennettavan Dalago altaan sekä Lapetek hanan, jotka yhdessä muodostavat monikäyttöisen ja tilankäytöltään optimaalisen kokonaisuuden. Setin hanassa on tyylikäs astianpesukoneliitäntä sekä suomalainen tyyppihyväksyntä. Hanan juoksuputken liikerata 120 astetta. UNIT-setteihin on saatavilla myös laaja valikoima lisävarusteita, kuten leikkuulautoja, vihanneskoreja ja muita keittiössä toimimista helpottavia lisäosia.

Miksi kannattaa valita setti

Settien sisältämien hanojen ja altaiden sävyt ja pintojen materiaalit on valittu tarkoin sopimaan toisiinsa, jolloin lopputuloksena on laadukas ja viimeistellyn näköinen kokonaisuus. Yhdistelmä on turvallinen valinta, jossa voit luottaa siihen että allas ja hana ovat täydellinen pari toisilleen. Tällä setillä allaskaappiin saa mahtumaan myös näppärän Select II -jätejärjestelmän!


- valmis setti takaa toiminnallisesti täydellisen yhteensopivuuden ja esimerkiksi hanasta tuleva vesi osuu juuri sopivaan kohtaan allasta minimioiden ylimääräisiä roiskeita
- reilun kokoinen Dalago-allas mahdollistaa isojenkin astioiden pesemisen ja tähän esimerkiksi korkean juoksuputken omaava Lapetek Round-A-hana tuo vielä lisää mahdollisuuksia ja tilaa
- asennus on seteissä sujuvaa, koska yhteensopivuus myös allaskaapin sisällä on varmistettu
- asennukseen tarvittavien osien yhteensopivuus on etukäteen testattu, mikä nopeuttaa asennusta ja estää ikävien yllätysten ilmenemistä asennusvaiheessa

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Blanco Dalago altaaseen on saatavilla kattava valikoima lisätarvikkeita, joiden avulla teet altaasta entistäkin toimivamman kokonaisuuden.


- pyökkinen leikkuulauta on kätevä lisä altaan päällä tai työtasolla kuoriessa ja pilkkoessa hedelmiä, vihanneksia tai leipää
- kulmakori toimii erinomaisesti hedelmiä huuhdottaessa tai kauhojen ja vispilöiden kuivauspaikkana. Kulmakorissa on myös kätevä säilyttää tiskiharjaa tai rättiä.
- erillinen valutustaso toimii kätevästi työtason päälle siten, että valutustason reuna jätetään altaan sisäpuolella. Näin valutustason reunassa olevasta aukosta vesi valuu suoraan altaaseen.
- vihanneskori on mainio apu huuhdeltaessa esimerkiksi salaattia. Vesi valuu hyvin metallilankakorin läpi, mikä helpottaa vihannesten kunnollista huuhtelua. Lisäksi vihanneskorissa on erillinen irrotettava lautasteline.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:2669K4
Altaan väriSilgranit® anthrazit (musta)
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys190 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti kaukosäädöllä
Jätejärjestelmä suositus401758
Toimitussisältö- BLANCO DALAGO 6 Silgranit allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko
- LAPETEK LINA 20-A anthrazit hana apk-liitännällä