UNIT - allas-hana setit

TURVALLINEN. TOIMIVA. TYYLIKÄS.

Allas ja hana kannattaa valita samaan aikaan, näin varmistetaan niiden yhteensopivuus sekä yhdessä ne luovat toimivan ja tyylikkään lopputuloksen. Vesipiste on keittiön ydin, jonka äärellä esivalmistellaan ruokaa, hoidetaan siivousaskareita ja täytetään niin juomalaseja kuin tiskataan astioita. Keittiön allasalueen tuotevalintoihin kannattaakin kiinnittää erityistä huomiota, että siitä syntyy varmasti turvallinen, toimiva ja tyylikäs kokonaisuus.

Lapetek allas- ja hana-setit tekevät keittiön keskipisteen valinnasta aina vain helpompaa. Olemme koonneet yhteen settejä, jotka toimivat yhteen saumattomasti. Valitse minkä tahansa niistä niin saat tyyliltään kuin toiminnaltaankin yhteensopivan tuotekokonaisuuden keittiöösi. 

Kaikkien settien tuotteet on valittu huolella kiinnittäen huomiota hanan ja altaan yhteensopivuuteen, tuoden helppoutta niin suunnitteluvaiheeseen kuin valmiin keittiön käyttöönottoon. Settien materiaalit sopivat tyylillisesti sekä sävyiltään kauniisti yhteen, jolloin voit olla varma tyylikkäästä lopputuloksesta. 

Tuotteiden yhteensopivuus on mietitty tarkoin niin toiminnallisuuden kuin turvallisen kokonaisuuden takaamiseksi. Arjessa keittiön vesipiste on ahkerassa käytössä, jolloin altaan ja hanan yhteensopivuus on entistäkin tärkeämpää. Voit luoda täydellisen kokonaisuuden lisäämällä settiin siihen yhteensopivan Blanco Select- tai Flexon-jätejärjestelmän.

UNIT - allas-hana setit 116 tuotetta

/sivu
Näytetään 61 - 116 / 116 tuotteesta
Näytetään 61 - 116 / 116 tuotteesta