Hanat

Hanat

Hanamallistosta löytyy vaihtoehtoja eri tyyleihin ja tarpeisiin - minimalistisesta harmoniseen ja modernista perinteiseen käytännöllisyyttä unohtamatta. Näyttävä hana on keittiön helmi ja eleettömänä se sulautuu osaksi linjakasta kokonaisuutta.

Allaskeskus on keittiön käytetyin työpiste, joten on tärkeää, että hana on käytännöllinen ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva. Hanan ja pesualtaan täydellinen vuorovaikutus on toiminnallisesti järkevää ja esteettisesti kaunista. Kaikki hanat täyttävät tiukimmat laatuvaatimukset. Jokainen hanojen valmistukseen käytetty materiaali on tutkittu tarkoin, jotta hanat ovat varmasti turvalliset ja hygieeniset.

Kromi ja RST Look valikoimasta löydät virtaviivaista ja huippumodernia muotoilua tai perinteisempää muotoilua edustavan hanan. Hanojen visuaalisen muodon avulla kruunaat keittiösi ilmeen - sen tyylin ja harmonian.

Silgranit ja kivikeramiikka hana-allas väriyhdistelmällä voit luoda näyttävyyttä, harmoniaa tai ajatuksia herättävää tyyliä keittiösi vesipisteeseen. Luonnollisesti värillisessä altaassa tulee olla samanvärinen hana.

Raikkaus ja nykyaikaisuus yhdistettynä upeaan designiin ja harmoniseen kokonaisuuteen - hanoissa on viimeiseen asti mietittyä ja tutkittua nykyaikaista tekniikka kuitenkaan unohtamatta tuotteiden yhteensopivuutta ja istuvuutta sekä moderniin, että perinteisempään keittiöön. Tyylikkäillä hanoilla tuot keittiöösi arjen luksusta.

Hanat 54 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Kromi ja rst optik

  Kromi ja rst optik

  Kromi ja rst-optik hanat sopivat hyvin yhteen niin teräs-, Silgranit- kuin kivikeramiikka-altaiden kanssa. Kromi ja rst materiaalit ovat pinnaltaan kiiltäviä ja rst-optik on mattapintainen. Kaikki pinnat ovat ajattoman klassisia ja pitkäikäisiä sointuen hyvin yhteen kaikenlaisiin keittiöihin.

  Valikoimasta löydät hanan kiinteällä tai ulosvedettävällä suihkupäällä. Ulosvedettävä suihkupää toimii erinomaisesti erityisesti isommissa altaissa ja helpottaa esim. altaan puhtaanapitoa, korkeiden astioiden täyttämistä tai vihannesten huuhtelua. Ulosvedettävällä suihkupäällä varustetut mallit tunnistat –S päätteestä.

  Maalaisromanttiseen tyyliin on saatavilla kaksi hanavaihtoehtoa Tradon ja Livia. Värivaihtoehdot molemmissa malleissa ovat messinki ja kromi sekä Livia hanassa lisäksi harmaan ruskea mangan. Värillinen hana on kaunis lisä keittiön allaspisteelle.

  Blanco Culina hanoissa on liikuteltavan juoksuputken lisäksi valittavissa kovempi ja pehmeämpi veden suihkupaine. Kovempi paine auttaa irrottamaan likaa astioiden ja kattiloiden pinnalta. Pehmeämmällä suihkulla on kätevä huuhdella esimerkiksi hedelmät ja vihannekset.

  Astianpesukoneliitännällä varustetut hanoissa on hanan runkoon integroitu apk-liitäntä hanan avaamista ja sulkemista varten. Erilliset apk-pesukoneventtiilit löydät täältä.

  Lisäksi valikoimasta löytyy ikkunan eteen sijoitettavia hanoja, jotka voidaan joko nostaa pois paikoiltaan tai painaa alas silloin kun ikkuna avataan. Alas laskettava hana voidaan myös aina tarvittaessa laskea piiloon, jos keittiöön halutaan erityisen pelkistetty ilme.

 • Silgranit®-värit

  Silgranit®-värit 

  Silgranit look hanat ovat saatavilla kaikissa Silgranit väreissä. Valikoimasta löytyy täydellinen pari jokaiselle Silgranit altaalle. Yhtenäisellä allas-hanavärimaailmalla täydennät keittiön sävymaailmaa ja kokonaisuuden harmoniaa. Värillinen hana on sekä kaunis katsella mutta myös allaspisteen koristaja.

  Silgranit hanoissa on valittavissa sekä kiinteällä että irrotettavalla suihkupäällä olevia malleja. Irrotettavat mallit on merkitty tuotekoodin perässä olevalla –S tunnisteella. Irrotettava suihkupää on astioiden, altaan ja vihannesten huuhtelussa kätevä lisä.

  Lapetek hanoissa on suomalainen tyyppihyväksyntä.

 • Kivikeramiikka-värit

  Kivikeramiikka-värit 

  Kivikeramiikka altaan pari on luonnollisesti kivikeramiikka hana. Hanavalikoimasta löytyvät kaikki viisi kivikeramiikka väriä: musta, valkoinen, kristallin valkoinen, jasmin ja basalt. Täydellinen hana-allasvärimaailma viimeistelee allaspisteen ilmeen. Moderni sisustaja voi yhdistää esim. valkoisen altaan pariksi mustan hanan ja perinteinen harmoniaa kaipaava valitsee altaan ja hanan samaan sävyyn.

  Kivikeramiikka on kova, hygieeninen ja kestävä materiaali. Sen pinta on kiiltävä ja helppohoitoinen. Pitkäikäinen kivikeramiikka on kestävä ja kaunis valinta.

 • Erilliset APK-hanat

  Erilliset APK-hanat 

  Astianpesukoneliitännällä varustetut hanoissa on hanan runkoon integroitu apk-liitäntä, jolla astianpesukonehana voidaan avata tai sulkea. Hanassa, jossa ei ole integroituna apk-liitäntää, tulee hanan viereen erillinen astianpesukoneventtiili, jolla veden tulo suljetaan ja aukaistaan. Astianpesukoneventtiili asennetaan tasoon ja sitä varten tarvitaan oma erillinen 35 mm reikä altaaseen tai pöytätasoon.

 • Tarvikkeet

  Tarvikkeet 

  Hanatarvikkeilla varmistat hanan pitkän käyttöiän. Esim. vesijohtoveden mukana tuleva lika ja kalkki pinttyvät hanan sisäpintoihin, jolloin tiivisteet voi joutua vaihtamaan aika-ajoin. Vuotava hana on harvoin rikki vaan liitoskohtiin ja tiivisteisiin on päässyt kertymään kalkkikerros ja liitoskohta ei enää ole tiivis. Uuden tiivisteen vaihtaminen usein auttaa asiaan.

  Hanavaraosia voit tilata suoran verkkokaupasta ja kirjautumalla verkkokaupan asiakkaaksi voit tehdä oman suosikkilistan useimmiten tarvitsemistasi tuotteista kuten puhdistus- ja hoitoaineista. Verkkokauppaan pääset sivun yläreunasta.

 • Pesuainepumput

  Pesuainepumput 

  Pesuainepumppu on kätevä lisä allaspisteelle. Ruoanvalmistuksessa kädet ovat jatkuvasti likaiset ja tiskiainepullon kaivaminen kaapista jättää helposti kaapinoveen tahroja. Altaaseen tai pöytätasoon sijoitettu pesuainepumppua on helppo käyttää vaikka likaisilla käsillä. Tiskiainepumppu on aina esillä altaan vieressä, pumppu on kaunis katsella ja helposti käytettävissä.

  Tiskiainesäiliö on tilava ja voidaan kätevästi täyttää nostamalla pumppuosa irti. Pumppuun sopii tavallinen kaupasta saatavilla oleva tiskiaine. Sekaan on hyvä sekoittaa desilitra vettä, jotta tiskiaine on helposti juoksevaa. Hanan viereen altaan taakse sijoitettu pesuainepumppu on arkea helpottava lisävaruste, josta et halua luopua kun sen kerran olet keittiöösi valinnut.

Näytetään 1 - 54 / 54 tuotteesta
Näytetään 1 - 54 / 54 tuotteesta