Hanat

Hanat

Hanamallistosta löytyy vaihtoehtoja eri tyyleihin ja tarpeisiin - minimalistisesta harmoniseen ja modernista perinteiseen käytännöllisyyttä unohtamatta. Näyttävä hana on keittiön helmi ja eleettömänä se sulautuu osaksi linjakasta kokonaisuutta. Kokeile rohkeasti esimerkiksi musta hana ja valkoinen allas -yhdistelmää tai kulta hana ja musta allas -yhdistelmää ja voit yllättyä värien raikkaudesta.

Allaskeskus on keittiön käytetyin työpiste, joten on tärkeää, että hana on käytännöllinen ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva. Hanan ja pesualtaan täydellinen vuorovaikutus on toiminnallisesti järkevää ja esteettisesti kaunista. Kaikki hanat täyttävät tiukimmat laatuvaatimukset. Jokainen hanojen valmistukseen käytetty materiaali on tutkittu tarkoin, jotta hanat ovat varmasti turvalliset ja hygieeniset.

Kromi ja RST Look valikoimasta löydät virtaviivaista ja huippumodernia muotoilua tai perinteisempää muotoilua edustavan hanan. Hanojen visuaalisen muodon avulla kruunaat keittiösi ilmeen - sen tyylin ja harmonian. Irrotettava juoksuputki lisää hanan monipuolista käyttömukavuutta.

Matta musta hana on varma valinta keittiön välitilan koristeeksi. Musta väri sopii kauniisti eri väreihin ja materiaaleihin, joten se on myös ajattoman kaunis valinta. Lapetek hanoissa on valittavissa eri värisiä hanoja, jokaisen keittiövälitilan kaunistajaksi.

Silgranit ja kivikeramiikka hana-allas väriyhdistelmällä voit luoda myös näyttävyyttä, harmoniaa tai ajatuksia herättävää tyyliä keittiösi vesipisteelle. Kaunis hana keittiöaltaan parina näkyvällä paikalla, korostaa allaspisteen ilmettä ja jatkaa sulavasti sisustustyyliä. Luonnollisesti värillisessä altaassa tulee olla värillinen hana. Sinun tulee vain päättää, haluatko rohkeasti eri värisen hanan vai harmonisesti samaan sävyyn sointuvan allas-hanayhdistelmän.

Raikkaus ja nykyaikaisuus yhdistettynä upeaan designiin ja harmoniseen kokonaisuuteen - hanoissa on viimeiseen asti mietittyä ja tutkittua nykyaikaista tekniikka kuitenkaan unohtamatta tuotteiden yhteensopivuutta ja istuvuutta sekä moderniin, että perinteisempään keittiöön. Tyylikkäillä hanoilla tuot keittiöösi arjen luksusta.

Vuoden 2020 alussa astuivat voimaan Ympäristöministeriön uudet asetukset vesikalusteiden teknisistä vaatimuksista ja tyyppihyväksynnästä, joissa esimerkiksi on huomioituna raskasmetallien liukenemisen rajoitus, sallitun lyijypitoisuuden aleneminen sekä vaatimus vedenpaineen alaiseksi joutuvien messinkisten rungonosien korroosionkestävyydestä ja muuttamisesta sinkkikadonkestävään DZR-messinkiin. Näiden avulla Ympäristöministeriö pyrkii varmistamaan ettei esimerkiksi keittiössä talousveden ottoon tarkoitetusta hanasta siirry veteen terveydelle haitallisia aineita, eli toisin sanoen ettei puhdas vesi muutu hanan läpi virratessaan heikompi laatuiseksi.

Kaikilla LAPETEK merkkisillä hanoilla on 1.1.2020 voimaan astuneen Ympäristöministeriön asetuksen mukainen suomalainen tyyppihyväksyntä.

Hanat 71 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Keittiöhanat

  Keittiöhanat 

  Lapetekin keittiöhanojen valikoimasta löydät tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon, olipa tyylisi moderni tai perinteinen. Näyttävä hana on paitsi käyttöesine, myös koriste, joka täydentää keittiön sisustuksen ja toiminnallisuuden. Hana onkin syytä valita huolella omaan sisustukseen ja tarpeisiin sopivaksi.

  Keittiö on kodin sydän ja keskipiste, siellä vietetään suuri osa kotona vietetystä ajasta ja koetaan lukemattomia arjen hetkiä. Allaspiste on keittiön käytetyin toiminto, joten on tärkeää, että hana ja pesuallas toimivat täydellisesti yhteen. Lapetekin malliston hanat tekevät keittiössä toimimisesta entistä helpompaa, mutta ovat myös tyylikäs ja visuaalinen osa keittiön ja koko kodin sisustusta. Kaikki hanamme täyttävät tiukimmat laatuvaatimukset. Jokainen hanojen valmistukseen käytetty materiaali on tarkoin tutkittu, varmistaen hanojen turvallisuuden ja hygieenisyyden.

  Kromi ja rst -hanojen valikoima pitää sisällään niin modernia ja linjakasta kuin perinteistä muotokieltä edustavia hanoja. Niin kromi kuin ruostumaton teräs ovat materiaaleina ajattomia ja pitkäikäisiä ja niistä valmistetut hanat sopivat kauniisti yhteen eri allasmateriaalien kanssa. Valikoimasta löydät hanoja kiinteällä tai ulosvedettävällä suihkupäällä.

  Värillinen hana tuo keittiön välitilaan kauniin ilmeen, kun hana yhdistyy muun sisustuksen väreihin. Musta tai kullan/messingin värinen hana vaaleassa välitilassa on ajattoman kaunis ja elegantti valinta, kun taas musta hana tummaa taustaa vasten on kokonaisuutena rauhallinen ja tyylikäs. LAPETEK-hanojen valikoimasta löydät useita eri värejä juuri sinun keittiöösi sopivan tyylin luomiseen.

  Blancon hanamalliston Silgranit look -hanat ovat saatavilla kaikissa Silgranit-väreissä. Yhtenäisellä altaan ja hanan värimaailmalla täydennät keittiön sävymaailmaa ja luot harmonisen kokonaisuuden tai voit luoda keittiön välitilaan mielenkiintoista ilmettä yhdistämällä eri värejä. Valinta on sinun.

  Hanojen valikoimassamme käytännöllisyys ja käyttömukavuus yhdistyvät näyttävään ja tyylikkääseen designiin. Tyylikkäällä hanalla tuot keittiöösi arjen luksusta ja teet keittiöstäsi entistäkin yksilöllisemmän.

  Vuoden 2020 alussa astuivat voimaan Ympäristöministeriön uudet asetukset vesikalusteiden teknisistä vaatimuksista ja tyyppihyväksynnästä. Näissä on huomioitu raskasmetallien liukenemisen rajoitukset, joissa on huomioitu raskasmetallien liukenemisen rajoitus, sallitun lyijypitoisuuden aleneminen sekä vaatimus vedenpaineen alaiseksi joutuvien messinkisten rungonosien korroosionkestävyydestä ja muuttamisesta sinkkikadonkestävään DZR-messinkiin. Näiden avulla Ympäristöministeriö pyrkii varmistamaan, ettei esimerkiksi keittiössä talousveden ottoon tarkoitetusta hanasta siirry veteen terveydelle haitallisia aineita. Toisin sanoen varmistetaan, ettei puhdas vesi muutu hanan läpi virratessaan laadultaan heikommaksi.

  Kaikilla LAPETEK-merkkisillä hanoilla on 1.1.2020 voimaan astuneen Ympäristöministeriön asetuksen mukainen suomalainen tyyppihyväksyntä.

 • Kylpyhuonehanat

  Kylpyhuonehanat

  Kylpyhuoneen hana on käytössä lukemattomia kertoja joka päivä. Siksi kylpyhuonehanan on oltava runsasta käyttöä kestävä ja laadukas, mutta sen on oltava myös käyttäjän silmää miellyttävä. Lapetekin kylpyhuonehanojen valikoimasta löydät laadukkaat, kestävät, käytännölliset ja turvalliset kylpyhuonehanat, joiden avulla myös viimeistelet kylpyhuoneesi sisustuksen makusi mukaiseksi.

  Lapetekin kylpyhuonehanojen mallisto on suunniteltu täyttämään vaativimmankin käyttäjän tarpeet niin käytännöllisyyden kuin ulkonäön osalta. Mallistomme tuotteet ovat muotoilultaan linjakkaita ja tyylikkäitä, mikä tekee niistä sopivia sekä moderniin että perinteiseen tyyliin. Kylpyhuonehanat ovat saatavilla joko bideellä tai ilman.

  LAPETEK LAVA -hanasarja tuo kylpyhuoneeseen modernia suoraviivaisuutta. Hanasarjan selkeät linjat tuovat ryhdikkyyttä tilaan ja klassiset värivaihtoehdot sopivat hyvin yhteen erilaisten sisustustyylien kanssa.

  LAPETEK LETOS -hanasarjan siro muotoilu on minimalistinen mutta näyttävä. Hanasarjan muotoilussa on otettu huomioon tyylikkään ulkonäön lisäksi myös käytännöllisyys: juoksuputken muotoilu mahdollistaa pienikokoisen hanan käyttämisen myös suuren kylpyhuonealtaan kanssa. Hanasarjan klassiset värit sopivat erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin ja erilaisten altaiden pariksi.

  Kaikilla Lapetekin kylpyhuonehanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä. Tyyppihyväksyntä takaa, että hanat ovat paitsi teknisesti laadukkaita myös turvallisia käyttää. LAPETEK-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset.

 • MUUTA

  Muita tarvikkeita

  Pesuaineannostelija on hyödyllinen lisätarvike allaspisteellä. Ruoanvalmistuksessa kädet ovat jatkuvasti likaiset ja tiskiainepullon kaivaminen kaapista jättää helposti kaapinoveen tahroja. Altaaseen tai pöytätasoon sijoitettu pesuainepumppua on helppo käyttää jopa likaisilla käsillä. Pesuainepumppu on kaunis katsella, mutta myös aina käsillä altaan vieressä ja siten helposti käytettävissä.Pesuainesäiliö on tilava ja se voidaan helposti täyttää nostamalla pumppuosa irti. Pumpussa voi käyttää tavallista, kaupasta saatavaa tiskiainetta. Sen sekaan on kuitenkin hyvä sekoittaa noin desilitra vettä, jotta tiskiaine on helpommin juoksevaa. Hanan viereen altaan taakse sijoitettu pesuainepumppu on arkea helpottava lisävaruste, josta et halua luopua, kun sen kerran olet keittiöösi valinnut.

  Veden virtausrajoittimilla säästät vettä ja samalla luontoa. Virtauksen rajoittimet ylläpitävät ennalta määriteltyä veden virtausnopeutta linjapaineesta riippumatta. Virtaussäädin myös tekee veden tulemisesta miellyttävän tasaista ja vähentää veden pärskimistä altaassa kompensoimalla linjapaineen vaihteluita.

  Hanojen varaosilla varmistat hanan pitkän käyttöiän. Esim. vesijohtoveden mukana tuleva lika ja kalkki pinttyvät hanan sisäpintoihin, jolloin tiivisteet voi joutua vaihtamaan aika-ajoin. Vuotava hana on harvoin rikki vaan usein liitoskohtiin ja tiivisteisiin on päässyt kertymään kalkkikerros ja liitoskohta ei enää ole tiivis. Uuden tiivisteen vaihtaminen usein auttaa asiaan.Hanavaraosia voit tilata suoran verkkokaupasta. Kirjautumalla verkkokaupan asiakkaaksi voit tehdä oman suosikkilistan usein tarvitsemistasi tuotteista, kuten puhdistus- ja hoitoaineista. Verkkokauppaan pääset sivun yläreunasta.

  Käsidesiautomaatit ovat katseenkestävä vaihtoehto liiketilasi hygieniatason ylläpitämiseen ulkoisista ominaisuuksista tinkimättä. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, jos haluat lisätietoa käsidesiautomaateista. Yhteystiedot löydät sivun alaosasta.

/sivu
Näytetään 1 - 60 / 71 tuotteesta
Näytetään 1 - 60 / 71 tuotteesta