Kromi ja rst optik

Kromi ja rst optik

Kromi ja rst-optik hanat sopivat hyvin yhteen niin teräs-, Silgranit- kuin kivikeramiikka-altaiden kanssa. Kromi ja rst materiaalit ovat pinnaltaan kiiltäviä ja rst-optik on mattapintainen. Kaikki pinnat ovat ajattoman klassisia ja pitkäikäisiä sointuen hyvin yhteen kaikenlaisiin keittiöihin.

Valikoimasta löydät hanan kiinteällä tai ulosvedettävällä suihkupäällä. Ulosvedettävä suihkupää toimii erinomaisesti erityisesti isommissa altaissa ja helpottaa esim. altaan puhtaanapitoa, korkeiden astioiden täyttämistä tai vihannesten huuhtelua. Ulosvedettävällä suihkupäällä varustetut mallit tunnistat –S päätteestä.

Maalaisromanttiseen tyyliin on saatavilla kaksi hanavaihtoehtoa Tradon ja Livia. Värivaihtoehdot molemmissa malleissa ovat messinki ja kromi sekä Livia hanassa lisäksi harmaan ruskea mangan. Värillinen hana on kaunis lisä keittiön allaspisteelle.

Blanco Culina hanoissa on liikuteltavan juoksuputken lisäksi valittavissa kovempi ja pehmeämpi veden suihkupaine. Kovempi paine auttaa irrottamaan likaa astioiden ja kattiloiden pinnalta. Pehmeämmällä suihkulla on kätevä huuhdella esimerkiksi hedelmät ja vihannekset.

Astianpesukoneliitännällä varustetut hanoissa on hanan runkoon integroitu apk-liitäntä hanan avaamista ja sulkemista varten. Erilliset apk-pesukoneventtiilit löydät täältä.

Lisäksi valikoimasta löytyy ikkunan eteen sijoitettavia hanoja, jotka voidaan joko nostaa pois paikoiltaan tai painaa alas silloin kun ikkuna avataan. Alas laskettava hana voidaan myös aina tarvittaessa laskea piiloon, jos keittiöön halutaan erityisen pelkistetty ilme.

Kromi ja rst optik 29 tuotetta

Näytetään 1 - 29 / 29 tuotteesta
Näytetään 1 - 29 / 29 tuotteesta