LAPETEK JONA Slim-V 90

90 cm, saarekemalli

musta

Uusi LAPETEK JONA Slim-V 90 musta Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tulossa 11.08.2022

Tuotekoodi:57009

1 624,40 €(1 310,00 € alv 0%)

JONA SLIM-V – uudistunut suosikkimalli omalla moottorilla

Suosittu Jona Slim-V -malli on uudistettu sekä teknisesti että visuaalisesti. Ohut entistäkin trendikkäämpi Slim-muotoilu takaa ajattoman ilmeen sekä modernin että perinteisemmän saarekekeittiön seuraksi. Viimeisteltyä linjakasta ilmettä korostaa etupaneelin ja hormin yhtenäinen kapeampi muotoilu.

Imutehoa on lisätty, mutta silti energialuokkaa on onnistuttu parantamaan. Myös liesituulettimen valaisimien tehoa on lisätty ja ne on sijoitettu sekä kuvun etu- että takareunaan. Imualue on keskellä kupu, jolloin käryt ohjautuvat tehokkaimmin tuulettimeen.
Helppokäyttöinen Soft Touch -näppäimistö, tehokkaat LED-valot ja helposti puhdistettavat rasva- ja aktiivihiilisuodattimet tekevät tuulettimen käytöstä helppoa ja miellyttävää. Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita ekologisen ja pestävän Long Life-suodattimen.
JONA SLIM -malleja on saatavissa saarekemallien lisäksi seinäkiinnitteisinä 60 cm ja 90 leveinä malleina.

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäästi taustavalaistu, etupaneeliin integroitu Soft Touch -näppäimistö on huomaamaton ja siinä on miellyttävä käyttötuntuma. Kaikki toiminnot ovat loogisia ja helposti käytettäviä. Säädettävä ajastintoiminto takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruoanlaitto on lopetettu.

Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita kertakäyttöisen vaihdettavan suodattimen tai ekologisemman pestävän ja uudelleen aktivoitavan Long Life -suodattimen. Molemmissa tapauksissa suodatin on erittäin helppo asentaa, koska se kiinnitetään suoraan rasvasuodattimeen eikä perinteisellä tavalla kuvun sisällä olevan moottorin sivuihin.

Asentaminen

Asennuksen helppous on huomioitu uuden mallin kiinnityksessä. Tuulettimen seinäkiinnityslista toimii pikasäädöillä nopeuttaen asennusta huomattavasti. Tuulettimen mukaan on myös lisätty aktiivihiilikäytössä ilman ohjausta parantava ohjainpelti, jonka avulla ilma ohjautuu miellyttävästi takaisin huoneilmaan.

Korkeita huonetiloja varten on saatavissa jatkohormi, jonka avulla JONA SLIM-V voidaan asentaa jopa kolmen metrin huonekorkeuteen saakka.
JONA SLIM -malleja on saatavissa saarekemallien lisäksi seinäkiinnitteisinä 60 cm ja 90 leveinä malleina.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:57009
IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
Kuvun väriMusta
SähköliitäntäPistorasia 10 A
Sopii huonekorkeuteen235 - 255 cm
Jatkohormin kanssamax. 303 cm
Aktiivihiilen kanssa235 - 255 cm
Kuvun leveys90cm

Tuotteeseen liittyvät artikkelit