Tarvikkeet

Tarvikkeet 

Liesituuletintarvikkeista löydät vaihtosuodattimet ja jatkohormit laitteeseesi. Monipuolinen tarvikevalikoima kattaa kaikki Lapetek-liesituuletinmallien aktiivihiilisuodattimet ja LongLife-suodattimet sekä takaiskuventtiilin ja kondenssiveden keräimen, jotka ovat erityisen kaivattuja talvisin. Takaiskuventtiili on saatavilla 150 mm ja 160 mm putkiin. Lisäksi saatavilla on myös kaikkiin liesikupuihin ja -tuulettimiin sopiva paine-erokytkin. Kytkin antaa LTO-kojeelle kärkitiedon liesituulettimen käynnistyessä, jotta IV-kone osaa säätää korvausilman määrän oikeaksi huoneiston paineistus pysymiseksi oikeana.

Aktiivihiili- ja rasvasuodattimet ovat tuotekohtaisia. Tuotteiden osalta on varmistettava, että valitsemasi suodatin sopii juuri sinulla olevaan tuulettimeen. Jokaisen suodattimen tuotesivulla on lueteltu suosituimmat liesituuletinmallit, joihin kyseinen aktiivihiilisuodatin, LongLife-vaihtosuodatin tai rasvasuodatin sopii. Haku-kentässä voit etsiä tuotteita liesituulettimen nimen avulla tai suoraan tuotekoodilla.

Liesituuletintarvikkeita voit tilata suoraan verkkokaupasta. Kirjautumalla verkkokaupan asiakkaaksi voit tehdä oman suosikkilistan useimmiten tarvitsemistasi tuotteista, esimerkiksi puhdistus- ja hoitoaineista. Verkkokaupasta voit tilata varaosatuotteita suoraan kotiisi tai valitsemaasi postitoimipisteeseen.

Tarvikkeet 42 tuotetta

Näytetään 1 - 42 / 42 tuotteesta
Näytetään 1 - 42 / 42 tuotteesta