PVD-värilliset ja Steelart

SteelArt

SteelArt mallisto edustaa designmuotoilun kärkeä niin muotoilun, viimeistelyn kuin ainutlaatuisuuden suhteen. Ruostumaton teräs materiaalina on yhdistettävissä jokaiseen tasomateriaaliin ja keittiökokonaisuuteen. Lisäksi SteelArt-malliston altaat tuovat oman tyylikkään lisänsä jokaiseen keittiöön. SteelArt-mallisto sisältää kaikki allasmaailman hienoudet kuten huippumuotoilu, yllättävät ja trendikkäät yksityiskohdat sekä viimeiseen saakka hiotut pinnat ja lisävarusteet.

SteelArt-allasmaailman hienoudet kattavat vaativammankin keittiöympäristön toiveet. Lisävarusteet kuten kaksoisrakenne komposiitti leikkuulauta tai teräksinen vihanneskulho tekevät altaasta loppuun asti hiotun keskuksen, jossa on miellyttävä toimia. SteelArt-altaiden ekslusiivinen ulkonäkö, viimeistellyt yksityiskohdat ja täydellinen toimivuus täyttää kaikki toiveet mitä allaspisteeltä voi vaatia.

Mallistosta on valittavissa sekä isoja XL-altaita että pienempiä apualtaita. Kaikissa SteelArt-malleissa pohjaventtiilinä on Blanco InFino, jonka tyylikäs muotoilu sekä erinomainen roskien siivilöinti viimeistelee altaan käytännöllisyyden ja ulkonäön.

PVD-värilliset ja Steelart 9 tuotetta

Näytetään 1 - 9 / 9 tuotteesta
Näytetään 1 - 9 / 9 tuotteesta