BLANCO ANDANO 180-U

Ruostumaton teräs 18/10

ANDANO 180-U Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tulossa 03.04.2024

Tuotekoodi:10603U

469,96 €(379,00 € alv 0%)

Moderni - linjakas

High End segmentissä oleva Blanco Andano -tuoteperhe sisältää laajan valikoiman korkealaatuisia ja huolella viimeisteltyä allasmalleja ruostumattomasta teräksestä. Altaiden valmistuksessa on hyödynnetty uusinta valmistustekniikkaa, jolla saadaan tyylikäs ja käytännöllinen allasmuotoilu (R22mm).


Jokainen yksityiskohta on viimeistelty huolellisesti oli sitten kyse ainutlaatuisesta InFino pohjaventtiilistä tai tyylikkäästä CoverFlow ylivuodosta. ANDANO 180-U pientä apuallasta voidaan käyttää yksistään tai sen voi yhdistää isomman altaan kanssa.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

- Leikkuulauta, lasinen sekä puupinnoitteinen laminaatista valmistettu. Lasinen leikkuulauta on materiaalina hygieeninen ja helposti pestävä, eikä se ime itseensä hajuja tai värejä. Korkeapainelaminaatti tekee puupinnoitteisesta laudasta vääntyilemättömän ja kevyemmän käsitellä.

- Monikäyttöinen vihanneskulho sopii hyvin käytettäväksi ruoan esivalmistelussa. Aseta leikkuulauta sekä kulho vierekkäin altaaseen ja työskentelypiste on valmis. Esimerkiksi hedelmät ja kasvikset on kätevä huuhdella tai kuoria kulhossa. RST vihanneskulho on hygieeninen ja se voidaan pestä astianpesukoneessa.
- Lisävalutustaso on erityisen käytännöllinen silloin kun altaassa ei ole kiinteää valutustasoa. Erillinen valutustaso voidaan sijoittaa altaan oikealle tai vasemmalle puolelle. Vesi kerääntyy tason reunoihin ja valuu sieltä tasossa olevan nokan kautta altaaseen. Voidaan käyttää kaikkien Blanco-altaiden kanssa.

Monitoimikiskoja voi käyttää altaan päällä tai pöytätasolla. Ne pysyvät tukevasti paikoillaan liukumattomien tassujen ansiosta. Altaan päälle vierekkäin asetettuna kiskot muodostavat lisätason. Kiskojen väliin voi myös laittaa kattilan sen kädensijojen varaan, jolloin kattilan yläreuna asettuu kätevästi altaan tasolle.

Asennustavat ja ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Alta kiinnitettävä allas kiinnitetään pöytätason alapuolelle, jolloin pöytätaso on kokonaan näkyvillä allasaukossa. Alta kiinnitettävä allas sopii kivi- ja komposiittitasoihin kanssa ja se kiinnitetään tasotehtaalla.

Ruostumaton teräs on tyylikäs, hygieeninen ja helppohoitoinen allasmateriaali. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin. Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:10603U
Altaan kiinnitystapaAlta kiinnitettävä
Allasmateriaaliruostumaton teräs
Allaskaapin minimileveys30 cm
Pääaltaan syvyys130 mm
Pohjaventtiili3,5" InFino ei kaukosäätöä
Jätejärjestelmä suositus400360
Toimitussisältö- BLANCO rst-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko

Tuotteeseen liittyvät artikkelit