Varaosat

Varaosat

Valikoimasta löytyvät kaikki yleisimmin tarvittavat varaosat altaisiin, hanoihin, roskiksiin ja liesituulettimiin. Varaosia voit tilata suoraan verkkokaupasta rekisteröitymällä verkkokaupan asiakkaaksi. Tilausta tehdessäsi voit valita sinulle parhaiten sopivan lähetystavan. Varastossa olevat varaosat lähetetään seuraavan 1-3 arkipäivän aikana toivomaasi osoitteeseen. Muiden osien osalta kysy saatavuutta myynnistämme.

Keittiö kokonaisuudessaan on iso investointi ja siellä käytettyjen kodinkoneiden varaosien saatavuudella voidaan pidentää keittiön käyttöikää. Pyrimme tarjoamaan kaikille tuotteillemme 10 vuoden ajan varaosia. Varaosasaatavuus koskee tuotteiden kuluvia osia.

Varaosat Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Alatuoteryhmät

 • Roskisten varaosat

  Roskisten varaosat 

  Roskisvaraosat sisältävät Lapetek valikoimasta löytyvien jätemekanismien varaosia kuten sangot, kannet ja hyllyt, kiinnityssarjat ja liukukiskot. Tuotteeseen sopivat osat ja tarvikkeet on kerrottu tuotenimikkeen alla. Valitse ensin sinulla oleva tuote ja saat esille räjäytyskuvan, jonka perusteella voit valita tarvitsemasi osan. Pyrimme tarjoamaan kaikille tuotteillemme 10 vuoden ajan varaosia. Varaosasaatavuus koskee tuotteiden kuluvia osia.

  Varaosia voit tilata suoran verkkokaupasta ja kirjautumalla verkkokaupan asiakkaaksi voit tehdä oman suosikkilistan useimmiten tarvitsemistasi tuotteista. Mikäli olet epävarma varaosasta voit tarkistaa sopivan osan myyntipalvelustamme tämän lomakkeen avulla. Verkkokaupasta voit helposti tilata tuotteita suoraan kotiisi tai valitsemaasi postitoimipisteeseen.

 • Hanojen varaosat

  Hanojen varaosat 

   

  Altaan ohella hana hankitaan vuosiksi eteenpäin, joten oikeat ja helposti saatavilla olevat varaosat pidentävät hanan käyttöikää. Pyrimme tarjoamaan kaikille tuotteillemme 10 vuoden ajan varaosia. Varaosasaatavuus koskee tuotteiden kuluvia osia.

  Hana on altaan ohella kovassa käytössä päivittäin. Kovaan rasitukseen altistuva hana tarvitsee välillä myös huoltoa. Hanan yleisimmin kuluvia osia ovat tiivisteet ja säätöpatruunat, joita hanaan joutuu vuosien varrella vaihtamaan. Suurin syy tiivisteiden ja patruunoiden kulumiseen on veden kovuus eli kalkkipitoisuus sekä veden mukana tuleva lika. Kalkkia kertyy hanaan hiljalleen ja sen kertymiseen vaikuttaa vesijohtoveden kalkkipitoisuus, joka vaihtelee kunnittain.

  Mikäli hana alkaa tiputtaa vettä liitoskohdasta on syynä kulunut tiiviste tai vioittunut säätösylinteri. Useimmiten säätösylinterin ja tiivisteiden vaihtaminen korjaa ongelman.

  Hanojen varaosia voit tilata suoran verkkokaupasta ja kirjautumalla verkkokaupan asiakkaaksi voit tehdä oman suosikkilistan useimmiten tarvitsemistasi tuotteista kuten puhdistus- ja hoitoaineista. Verkkokaupasta voit tilata varaosatuotteita suoraan kotiisi tai valitsemaasi postitoimipisteeseen.

 • Liesikupujen varaosat

  Liesikupujen varaosat 

  Liesituuletin varaosista löydät aktiivihiilisuodattimien lisäksi erilaisia kiinnitysosia, moottoriosia sekä rasvasuodattimia. Myös liesituulettimen valot ja valaistukseen liittyvät osat löydät tästä valikoimasta. Pyrimme tarjoamaan kaikille tuotteillemme 10 vuoden ajan varaosia. Varaosasaatavuus koskee tuotteiden kuluvia osia.

  Liesituuletin varaosia voit tilata suoran verkkokaupasta ja kirjautumalla verkkokaupan asiakkaaksi voit tehdä oman suosikkilistan useimmiten tarvitsemistasi tuotteista kuten puhdistus- ja hoitoaineista. Verkkokaupasta voit tilata varaosatuotteita suoraan kotiisi tai valitsemaasi postitoimipisteeseen.

 • Keittotasojen varaosat
 • Allasvaraosat

  Allasvaraosat 

  Keittiöaltaisiin liittyvät varaosat käsittävät allasmallistojenmme pohjaventtiilistöt, roskasihtisuojat ja erilaiset allaskiinnikkeet. Lisäksi allasvaraosista löytyvät tiskialtaiden ylivuoden suoja sekä pohjaventtiilin kaukosäätösetit ja –nupit. Pohjaventtiilistöjen kohdalla tuotevalikossa on suluissa lueteltu mallit, joihin kyseinen putkisto sopii. Pyrimme tarjoamaan kaikille tuotteillemme 10 vuoden ajan varaosia. Varaosasaatavuus koskee tuotteiden kuluvia osia.

  Altaiden varaosia voit tilata suoran verkkokaupasta ja kirjautumalla verkkokaupan asiakkaaksi voit tehdä oman suosikkilistan useimmiten tarvitsemistasi tuotteista kuten puhdistus- ja hoitoaineista. Verkkokaupasta voit tilata varaosatuotteita suoraan kotiisi tai valitsemaasi postitoimipisteeseen.