Eri keittiötyyleihin sopivat Silgranit-allasvärit

Silgranit valkoinen - soft valkoinen

Täydellinen valinta skandinaaviseen tyyliin

Valkoinen: Raikas ja aina tyylikäs valkoinen toimii lähes takuuvarmasti skandinaaviseen tyyliin sisustetuissa keittiöissä. Valkoinen allas tuo keittiöön pelkistetyn ilmeen lisäksi keittiöön puhtaan ja harmonisen ilmeen yhdessä mustien ja maanläheisten sävyjen kanssa. Valkoinen on myös täydellinen tausta musta-valkoisten kontrastien luomiseen.

Soft valkoinen: Valkoista lämpimämpi, pehmeän kermainen uutuussävy soft valkoinen, on luonnollisen kaunis väri yhdistettynä erilaisiin sisustustyyleihin niin keittiössä kuin kodinhoitohuoneessa. Sen lempeä sävy sopii yhteen niin trendikkäiden pastellisävyjen kuin beigen ja valkoisen kanssa luoden tilaan pehmeän tyylikkään ilmeen. Sävy on erityisen kaunis yhdistettynä messinkisiin osiin, kuten hanaan tai rullamattoon ja messinkiseen altaan InFino-roskasihtiin.

Tartufo: Tartufon uniikki sävy taittuu ympäristön mukaan viileänpään harmaaseen tai lämpimään ruskeaan. Kevyt beige allassävy on täydellinen esimerkiksi minimalistisessa keittiö- tai kodinhoitohuonetyylissä, jossa kokonaisuus on muodostettu pehmeistä sävyistä ja sen lisänä on käytetty luonnonläheisiä materiaaleja.

Coffee: Syvän suklainen coffee on ruskea allasväri, joka sopii kauniisti yhteen murrettujen valkoisten ja harmaiden tai eri puupintojen kanssa. Coffee-sävyinen allas tuo tilaan lämmintä ja rauhoittavaa kontrastia.

Silgranit tartufo - coffee

  

Täydellinen valinta maalaistyyliin

Valkoinen: Valkoisen värin puhtaan raikas ilme antaa maalaistyyliselle keittiölle kaunista pelkistettyä kontrastia. Modernin maalaistyylisen ilmeen, jossa maanläheiset sävyt vallitsevat on valkoinen allas kaunis lisä. Pelkistetty valkoinen väri myös rauhoittaa muita ympäröiviä värejä esim. kaunis massiivipuinen tasomateriaali pääsee paremmin esille, kun sen seuraksi on valittu valkoinen keittiöallas. Valkoinen tiskiallas antaa tilaa muulle keittiön struktuurille ja pinnoille.

Soft valkoinen: Valkoista pehmeämpi ja lämpimämpi, kermainen soft valkoinen on kaunis luonnonvalkoinen sävy, joka sopii useaan erilaiseen sisutustyyliin niin keittiöön kuin kodinhoitohuoneeseen. Soft valkoinen yhdessä raikkaiden pastellisävyjen, beigen ja valkoisen kanssa luo kotiin pehmeää ja maanläheistä tunnelmaa. Maalaisromanttisessa tyylissä valkoisten ja messinkisten yksityiskohtien kanssa soft valkoinen väri toimii erinomaisesti.

Coffee: Kauniin täyteläinen coffee on lämmin ruskean sävy, joka sopii erityisen hienosti yhteen lämpimien valkoisten ja harmaiden sekä puun sävyjen kanssa. Coffee-värisen altaan avulla keittiöön on mahdollista luoda kaunista, rauhoittavaa ja lämmintä ilmettä.

Silgranit valkoinen - soft valkoinen

  

Täydellinen valinta moderniin tyyliin

Valkoinen: Valkoinen väri toimii lähes millaisessa keittiössä hyvänsä, sisustustyylistä riippumatta, mutta modernissa keittiössä se on aina hienostuneen ajaton. Valkoinen allas luo keittiöön puhtaan, pelkistetyn ja harmonisen ilmeen maanläheisten sävyjen ja luonnonmateriaalien kanssa. Valkoinen on kuitenkin myös täydellinen tausta kontrastien luomiseen esimerkiksi värien, tekstuurien tai kuvioiden avulla.

Volcano harmaa: Volcano harmaa on lämmin ja tasainen, keskivahva harmaan sävy, johon ruskeat vivahteet tuovat lämpöä. Värin monikäyttöisyys tekee siitä täydellisen valinnan monenlaisiin tyyleihin. Erityisesti lämpimät neutraalit sävyt, puun sävyt, valkoinen ja metallit sekä rohkeat värit pääsevät oikeuksiinsa moderniin tyyliin täydellisesti sopivan Volcano harmaan kanssa.

Kallionharmaa: Näyttävä harmaa lämpimine ruskeine vivahteineen sopii kauniisti moderniin tyyliin harmaanruskeiden puu- ja kivitasojen sävyjen kanssa.

Silgranit volcano harmaa - kallionharmaa

___

 

Antrasiitti: Antrasiitti on tumma, dramaattinen ja suunnittelijoiden keskuudessa erittäin suosittu. Antrasiitin värinen allas on näyttävä klassisissa mustavalkoisissa keittiöissä, mutta on yhtä upea myös yksivärisissä, tummasävyisissä keittiöissä. Antrasiitissa on näkyvissä hienovarainen, hopeinen kimalle, mikä tuo sille kauniin ja ainutlaatuisen ilmeen.

Mattamusta: Syvän intensiivinen mattamusta sopii täydellisesti yhteen moderniin tyyliin mattapintaisten työtasojen kanssa. Mattamusta allas luo upeaa, näyttävää kontrastia muutoin vaaleaan kokonaisuuteen, mutta sen avulla on mahdollista luoda myös dramaattisia, täysin mustia kokonaisuuksia. Musta on täydellinen valinta rohkeaan moderniin keittiötyyliin.

Silgranit antrasiitti - matta musta

 

 

lapetek

 

 

Categories: Keittiössä

Related Products

Tuotteeseen liittyvät blogijulkaisut