Monipuolinen Andano-allasperhe ja vinkkejä rst-altaan puhdistamiseen

Ajattoman linjakas Andano-allasperhe on suosittu tuotemallisto sen monikäyttöisyyden sekä aikaa kestävän muotoilun ja ilmeensä ansiosta. Allasmalliston jokainen yksityiskohta on viimeistelty huolella aina tyylikästä InFino-pohjaventtiiliä ja ylivuodon suojalevyä myöden. Andano keittiöallasmallistosta on löydettävissä niin yksiosaisia kuin kaksiosaisia ja eri kaappileveyksiin sopivia altaita. Laajasta valikoimasta on helppo löytää paras vaihtoehto omiin tarpeisiin. Malliston asennusvaihtoehdoissa on myös useita eri vaihtoehtoja: päältä kiinnitettävinä, huullettuina tai alta kiinnitettävinä. Usein keittiötason materiaali määrittelee mikä kiinnitysvaihtoehto on tasoon sopivin.

suosittu rst-allas

 

Aina tyylikäs ja ajaton ruostumaton teräs

Tyylikäs ruostumaton teräs on aina ajaton vaihtoehto ja helposti yhdistettävissä keittiön värimaailmaan. Rst-allasmateriaali on käyttäjäystävällinen ja helppohoitoinen: se ei ruostu, se on kuumuuden ja hapon kestävä sekä hygieeninen .

Teräksen pelkistetty ja ajaton ilme tekee siitä suositun materiaalin keittiön ja kylpyhuoneen vesikalusteissa. Sen minimalistisen ilmeen ja huomaamattoman värin ansiosta sitä on helppo yhdistellä erilaisten tasomateriaalien kanssa. Keittiöallasmateriaaleista teräs on helppo yhdistää ilmeeltään puu-, laminaatti-, kivi-, marmori- tai keramiikkatasoon. Lisäksi sen useat eri kiinnitysvaihtoehdot lisäävät altaiden suosiota.

Altaiden lisävarusteilla lisätään monikäyttöisyyttä

Keittiöallasta valitessa on hyvä huomioida allaspisteen kokonaiskäyttö, jokainen allaspisteen käyttäjä sekä toimintaa helpottavat tarpeet. Niiden pohjalta kannattaa tarkistaa minkälaisia allastyöskentelyä helpottavia lisätarvikkeita altaaseen on saatavilla. Lisätarvikkeilla viimeistellään allas kokonaiseksi työskentelykeskukseksi, jossa jokaisen keittiössä toimijan on helppo kokata, täyttää astioita tai siivota ruoanvalmistuksesta syntyneet sotkut pois.

Keittiöt eivät enää ole vain ruuanlaittoa ja -laittajaa varten, vaan siitä on avokeittiöiden ja saarekkeiden yleistyttyä tullut paikka seurustelulle ja yhteiselle oleskelulle. Keittiöaltaiden lisätarvikkeet auttavat pitämään altaan ympäristön siistinä, jolloin keittiöön on aina kiva mennä. Keittiö on viihtyisämpi paikka, kun tiskiharjat ja rätit tai tiskaamatta jääneet tiskit voidaan säilöä altaassa oleville kiskoille tai väliritilöille.

Andano-altaiden kanssa yhteensopivia lisätarvikkeita ovat mm. leikkuulauta, vihanneskulho, rullamatto ja pesuaineannostelija. Kaikki lisävarusteet löytyvät verkkokaupasta altaan tuotesivulta.

 

paras keittiöallas

 

Yhteensopivat keittiö- ja kodinhoitohuonehanat

Andano-altaiden kanssa sopii kauniisti yhteen kromi- tai rst-optik-hana. Altaan ja hanan muodostama yhtenäinen ilme on hillitty ja vuodesta toiseen ajaton. Lapetekin hanavalikoimasta löydät kromi- ja rst-optik hanoja moneen tyyliin. Kaikissa Lapetek hanamerkin hanoissa on hanan runkoon integroitu astianpesukoneliitäntä. Mikäli pesukoneventtiiliä ei tarvita, voidaan se tulpata erikseen tilattavalla apk-liitännän tulpalla.

Lapetek Lino-A ja Round-A -sarjojen keittiöhanoissa on korkea juoksuputki, jonka alle mahtuu ongelmitta täyttämään isommatkin asiat. Korkea juoksuputki helpottaa suurien astioiden huuhtelemista ja vaivattomasti toimimista hanan alla.

Uusi ulosvedettävällä suihkupäällä varustettu Lino-SA hana ovat erityisen käyttäjäystävällinen valinta rst-altaan pariksi. Ulosvedettävä suihkupää on käytännöllinen apu erityisesti isommissa altaissa. Se helpottaa altaan puhtaanapitoa, kun suihkupäätä voidaan liikutella ympäri allasta. Sen avulla on helppo täyttää korkeat astiat tai huuhdella marjat ja vihannekset, sillä suihkupään avulla vesi voidaan suunnata juuri sinne, missä sitä tarvitaan.

 

ruostumaton teräsallas

 

Vinkkejä miten pidät rst-altaasi puhtaana

Ruostumaton teräs on erittäin kestävä ja helppohoitoinen materiaali, jolla on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, Ruostumaton teräs on erittäin helppohoitoinen, kestävä ja käyttäjäystävällinen keittiöallasmateriaali. Sillä on luonnostaan vastustuskyky tavallisimpiin happoihin ja tahroihin, kuten kahviin, teehen, mausteisiin hedelmiin ja vihanneksiin. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu allas pysyy kunnossa vuosikymmeniä, kun sitä muistetaan hoitaa säännöllisesti ja oikein.

Päivittäisessä käytössä allas on hyvä puhdistaa käsitiskiaineella. Kalkkilaikkujen välttämiseksi allas on puhdistamisen jälkeen hyvä kuivata pehmeällä rätillä. Kalkin määrä vesijohtovedessä vaihtelee paikkakunnittain. Kalkkijäämien poistamiseen ja päivittäiseen rst-altaan pesuun suositellaan käytettäväksi DailyClean puhdistusainetta, joka suihkutetaan altaan pinnalle, huuhdellaan ja altaan pinta pyyhitään kuivaksi. Pinttynyt kalkki ja siihen sekoittunut lika yhdessä tekevät altaaseen likajälkiä, jotka kuivuneena vaativat voimakkaampaa pesua. Silloin allas kannatta puhdistaa DeepClean-puhdistusaineella. Pastamainen puhdistusaine levitetään sienellä altaan pinnalle, allas kiillotetaan harjauksen suuntaisesti, huuhdellaan vedellä ja lopuksi pinta kuivataan.

On hyvä myös huomioida, että ruostumaton teräs ei ruostu käytössä, mutta sen pinnalla saattaa esiintyä ulkopuolisten metallihiukkasten aiheuttamia ruostepilkkuja. Niin sanotut "ruostepilkut" tai vastaavat jäljet on puhdistettava altaasta heti niiden ilmestymisen jälkeen.

 

 

Related Products