claron keittiöallas

Claron ja Zerox -altaiden eroavuudet

Blanco Claron ja Zerox -altaiden muotoilu poikkeaa toisistaan altaan kulmapyöristyksissä. Claron-altaassa kulmat ovat pyöristetyt ja Zerox-altaassa terävät. Pieni kulmapyöristys helpottaa puhtaanapitoa ja pehmentää altaan ilmettä. Molemmat altaat on saatavilla myös Durinox-materiaalilla. Durinox-materiaalista voit lukea lisää täältä »


claron keittiöallas

Pohjakuvio - Blanco Claron

Blanco Claron pohja on täysin sileä. Vesi ei keräänny altaan pohjalle tai reunoille vaan valuu pienen kaadon ansiosta kohti pohjaventtiiliä. Selkeän tyylikäs ilme säilyy kautta linjan oli sitten kyse päältäasennetusta, pohjaankiinnitettävästä tai hanalipallisesta allasmallista.

zerox pohja

Pohjakuvio - Blanco Zerox

Blanco Zerox altaan pohjassa on X-kuvio, joka entisestään terävöittää altaan ilmettä. Altaan pohjassa on myös kaato kohden pohjaventtiiliä, jolloin vesi pääsee hyvin valumaan pois altaan pohjalta.

Pohjan kuvionti sopii hyvin kulmikkaan terävää ilmettä suosivalle sisustajalle.

kulmapyöristys

Kulmapyöristys

Claron altaan minimaalinen kulmapyöristys R = 10 helpottaa altaan hoitoa ja antaa ilmeellä pienen pehmennyksen.

Zerox altaan täydellisen terävät kulmat R = 0 tekevät altaan ilmeestä puhdaslinjaisen kantikkaan designista tinkimättä.

zerox viivat

Reunavaihtoehdot

Blanco Claron altaat on saatavilla monessa eri allaskoossa erilaisilla reunavaihtoehdoilla. Suosituimman Claron 500 on reunavaihtoehdot ovat:

Blanco Zerox 500 on saatavilla on saatavilla monessa eri allaskoossa erilaisilla reunavaihtoehdoilla:


Blanco InFino pohjaventtiili

Blanco InFino pohjaventtiili on täydellisen roskienkeräyksen lisäksi tyylikäs. Roskasihdin rauhallinen ilme tasoittaa altaan pohjan ilmettä. Sihti on helppokäyttöinen ja kätevä puhdistaa. InFino roskasihtiin on saatavilla myös kaukosäätö. Kaukosäätövaihtoehdoista voit lukea lisää täältä »