komposiitti allas

Dalago -altaiden käyttövinkkejä ja esimerkkejä

Dalago on suunniteltu moneen makuun sopiva moderni allas selkeillä linjoilla.Tilava allas antaa parhaan mahdollisen mukavuuden oli sitten kyseessä keittiö tai kodinhoitohuone.

Altaan takana on esiporattujen reikien ansiosta tilaa useille erilaisille tarvikkeille kuten astianpesuhana tai vaikka pesuainepumppu.

Käytännöllisten lisätarvikkeiden, kuten monitoimikori ja leikkuulauta, avulla teet altaan ääressä työskentelystä vieläkin miellyttävämpää.


Optimaalinen tilankäyttö

Dalago on saatavissa malli kaikkia allaskaappileveyksiä varten, minkä ansiosta allaskaapin leveys käytetään kokonaisuudessaan hyväksi ja siihen saadaan sijoitettua mahdollisimman suuri allas.

Kuvassa näkyvät Dalago 45, Dalago 5, Dalago 6 ja Dalago 8.

komposiitti allassarja

Tilavat altaat

Syviin ja pienellä pyöristyksellä oleviin Dalago-altaisiin mahtuvat hyvin isommatkin astiat oli sitten kyse pienen keittiön Dalago 45- tai ison keittiön Dalago 8 mallista. Dalago altaita on saatavissa päältäasennettavina ja huullettavina.

Kuvassa on huullettava Dalago 8-F -malli.

Dalago allas

Tukeva hanalippa

Dalagon altaan takana on koko altaan levyinen tukeva hanalippa, jossa vakiovarusteena roskasihtiventtiilin kaukosäätö.

Kaukosäädön ja muut lisätarvikkeet voit sijoittaa hanan oikealle tai vasemmalle puolelle oman mieltymyksen mukaan.

Riippuen Dalago mallista on takalipassa valmiiksi tehtynä kolmesta viiteen eri paikkaa lisätarvikkeille.

dalago musta allas

Tilaa lisätarvikkeille

Hanalippaan voi myös sijoittaa erilaisia lisätarvikkeita kuten pesuainepumpun.

Käytännöllisessä pesuainepumpussa on reilun kokoinen säiliö tiskiainetta varten. Kevyt painallus pumpun päältä ja saat tiskaamista varten sopivan määrän tiskiainetta

kiskot altaaseen

Käytännölliset lisävarusteet - leikkuulauta

Lisävarusteena saatava tyylikäs leikkuulauta sopii yhtälailla altaan pääällä kuin vieressä käytettäväksi. Käytännöllisen muotoilun ansiosta se asettuu molemmissa tapauksissa tukevasti allasta vasten.
etagon keittiöallas

Käytännölliset lisävarusteet - kulmakori

Lisävarusteena saatava monipuolinen kulmakori voidaan sijoittaa altaan kumpaan tahansa etunurkkaan. Kori toimii yhtälailla huuhteluastiana kuin terävien veisten yms. säilytyspaikkana. Reilun kokoiseen koriin on myös helppo kerätä erilaiset kuoret ja ruoan tähteet, joita syntyy ruokaa valmistettaessa.
vihannekulho keittiöallas

Houkuttelevat allas + hana setit

Dalagosta on saatavissa myös edulliset allas + hana + leikkuulauta setit. Seteissä on paketoituna Dalago-allas, LAPETEK hana ja altaaseen sopiva leikkuulauta, jolloin niiden yhteishinta on edullisempi kuin erikseen ostettuna. 

Seteissä käytettävät Lapetek hanat sisältävät integroidun astianpesukoneliitännän, juoksuputken liikeradan rajoittimen ja niissä on myös suomalainen tyyppihyväksyntä ja ääniluokka 1.

Mustia hanoja on saatavissa kolme eri mallia

dalago musta keittiöallas

Ylivoimainen materiaali

Dalago altaiden allasmateriaali on Blancon kehittämä Silgranit PuraDur. Silgranit PuraDurin ylivoimaiset ominaisuudet hygienisyyden ja puhdistettavuuden suhteen sekä Blancon laaja allasvalikoima ovat tehneet siitä maailman suosituimman komposiittiallasmateriaalin.

Lue lisää Silgranit PuraDur allasmateriaalista.
keittiö allas musta'