Kaukosäätösetti Infino pyöreä, musta (nuppi, vaijeri, pohjav.)
search
  • Kaukosäätösetti Infino pyöreä, musta (nuppi, vaijeri, pohjav.)

Kaukosäätösetti Infino pyöreä

(nuppi, vaijeri, pohjav.) musta Varastossa

417271
219,48 € (177,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Kaukosäätösetti Infino musta

Kaukosäätösetti sylinterimäisellä mustalla kaukosäätönupilla ja Infino pohjaventtiilillä. Setin avulla voit päivittää kaukosäädöttömän InFino pohjaventtiilillä varustetun altaan kaukosäädölliseksi. Kaukosäädin on myös yksinkertainen käyttää - yksinkertaisesti nostat nupin ja tulppa aukeaa, vastaavasti painat sen...

Tuote-esittely

Kaukosäätösetti Infino musta

Kaukosäätösetti sylinterimäisellä mustalla kaukosäätönupilla ja Infino pohjaventtiilillä. Setin avulla voit päivittää kaukosäädöttömän InFino pohjaventtiilillä varustetun altaan kaukosäädölliseksi. Kaukosäädin on myös yksinkertainen käyttää - yksinkertaisesti nostat nupin ja tulppa aukeaa, vastaavasti painat sen takaisin alas ja tulppa sulkeutuu.


Kokomusta allas täydentyy mustilla yksityiskohdilla. Mustat allastarvikkeet sulautuvat myös tyylikkäästi vaalean tai värillisen keittiöaltaan, hanan tai tason pariksi. Väri yhdistyy helposti myös useaan eri tasovaihtoehtoon oli kyseessä sitten puu-, kivi- tai laminaattitaso. Tason päälle näkyviin jäävä mattamusta kaukosäätö nuppi LATO on muotoilultaan ajattoman pyöreä.

Setti sisältää vaijerin, pohjaventtiilin ja nupin.

Tasoon tehtävä reikä 35 mm.

Toimitussisältö

- pohjaventtiili
- tulppa
- vaijeri
- nuppi

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 0.4
Takuu kk 24

Tuotevaihtoehdot

Varaosat

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät videot