FLEXON II LOW XL 60/3
search
  • FLEXON II LOW XL 60/3
  • FLEXON II LOW XL 60/3
  • FLEXON II LOW XL 60/3
  • FLEXON II LOW XL 60/3
  • FLEXON II LOW XL 60/3
  • FLEXON II LOW XL 60/3
  • FLEXON II LOW XL 60/3

FLEXON II LOW XL 60/3

Tilattavissa

401765
286,44 € (231,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Laadukas jätejärjestelmä alakaapin laatikostoon

Helppohoitoinen, hygieeninen ja tyylikäs BLANCO FLEXON II LOW on etulevylliseen laatikkoon tarkoitettu jätesanko. Matala jätejärjestelmä mahdollistaa kätevän ja helpon jätteiden lajittelun. Vaihtoehtoina on useita eri leveyksiä ja sankovaihtoehtoja, jotka antavat mahdollisuuden kaikenlaisten...

Tuote-esittely

Laadukas jätejärjestelmä alakaapin laatikostoon

Helppohoitoinen, hygieeninen ja tyylikäs BLANCO FLEXON II LOW on etulevylliseen laatikkoon tarkoitettu jätesanko. Matala jätejärjestelmä mahdollistaa kätevän ja helpon jätteiden lajittelun. Vaihtoehtoina on useita eri leveyksiä ja sankovaihtoehtoja, jotka antavat mahdollisuuden kaikenlaisten jätteiden toimivaan lajitteluun. Laadukas jätejärjestelmä on nopea ja helppo asentaa ja kaikki osat ovat kestäviä ja helposti puhdistettavia. Nerokkaan muotoilun ansiosta sankojen sisäänpäin kaltevat reunat ohjaavat jätteet kohti sankoa ja tukeva kantokahva on miellyttävä käyttää. Sankojen välit ovat tiiviitä, eikä roskia pääse putoamaan niiden väliin.

Laatikkoon sijoitettava Flexon II Low on pienen tilan jätejärjestelmä, joka on parhaimmillaan sijoitettu ylälaatikkoon heti työtason alapuolelle.
- monipuolinen jätteiden lajittelujärjestelmä
- tukeva rakenne
- useita sankovaihtoehtoja
- yksinkertainen asentaa
- moderni muotoilu
- osat helposti puhdistettavia
- lisävarusteilla lisätään yksilöllisyyttä

Lisätarvikkeilla lisää käytännöllisyyttä

Käytännölliset lisätarvikkeet helpottamaan jätteiden lajittelua

- Sankoihin on saatavissa kätevä muovipussin pidin, jonka avulla voit tarvittaessa käyttää yhtä tai useampaa muovipussia samassa sangossa
- Toinen kätevä lisätarvike on vaunun avaamista ja sulkemista helpottava MOVEX jalkavedin. Vedin asennetaan oven alareunaan ja sitä käytetään jalan avulla.

Nopea asennus etulevylliseen laatikkoon

Flexon II lisäksi tarvitset alakaapin, jossa on ulosvedettävä laatikko. Flexon II ei sisällä liukumekanismeja vaan se asennetaan suoraan kalustevalmistajan etulevylliseen laatikkoon.

- mataluutensa ansiosta voidaan asentaa kaksi jätejärjestelmää päällekkäin
- asennuskorkeus 330 mm, asennussyvyys 400 mm saatavilla leveydet 50 – 90 cm (asennuskorkeus ja syvyys ovat laatikon vapaan sisätilan mittoja).
- laatikon sivujen enimmäiskorkeus 250 mm laatikon pohjasta mitattuna.
- soveltuu myös asennettavaksi kehysovelliseen laatikkoon, mikäli oven kehys on vähintään 90 mm.
- huomioi suunnittelussa jätejärjestelmän asennuskorkeus, laatikon pohjan korkeus, keittiöaltaan asennussyvyys putkiston kanssa ja niistä johtuvat kaapin vähimmäismitat.
- pienin suositeltu sokkelin korkeus MOVEX-asennuksessa: 100 mm.

Laatikostojen minimi mittatiedot tuotteille 401760 ja 401761 ovat laatikkoleveys 50 cm, sisäsyvyys 40 cm ja laatikon sisäkorkeus 32,7 cm, tuotteille 401762, 401763, 401764, 401765 laatikkoleveys 60cm, sisäsyvyys 40 cm ja laatikon sisäkorkeus 32,7 cm ja tuotteelle 401787 laatikkoleveys 90 cm, sisäsyvyys 40 cm ja laatikon sisäkorkeus 32,7 cm.

Katso tarkemmat ohjeet mittakuvista ja asennusohjeesta.

Toimitussisältö

- kehikko - 30 l sanko - 2 x 8 l sangot - kansi

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 4.87
Allaskaapin leveys 60 cm
Takuu kk 24

Varaosat