Leikkuulauta (Solis)
search
  • Leikkuulauta (Solis)

Leikkuulauta

(Solis) bambu Varastossa

415851
104,16 € (84,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Laadukas bambu leikkuulauta

Bambu on luontoystävällinen materiaali leikkuulaudaksi. Nopeasti kasvava ruokokasvi on käytännössä ehtymätön raaka-aine, joka soveltuu mainiosti leikkuulaudan materiaaliksi sen antibakteerisen ominaisuuden ansiosta. Bambu imee vähän kosteutta, on kestävä ja pitkäikäinen eikä tylsytä veitsen terää ruokaa...

Tuote-esittely

Laadukas bambu leikkuulauta

Bambu on luontoystävällinen materiaali leikkuulaudaksi. Nopeasti kasvava ruokokasvi on käytännössä ehtymätön raaka-aine, joka soveltuu mainiosti leikkuulaudan materiaaliksi sen antibakteerisen ominaisuuden ansiosta. Bambu imee vähän kosteutta, on kestävä ja pitkäikäinen eikä tylsytä veitsen terää ruokaa valmistettaessa.

Leikkuulauta on mitoitettu istumaan tukevasti altaaseen. Luonnonmateriaalista johtuen jokainen leikkuulauta on kuitenkin uniikki ja pieniä mittaeroja voi esiintyä verrattuna annettuihin mittoihin.

Solis altaiden tarvikkeet

Puhdistus ja hoito

Puhdistus kostealla keittiöliinalla pyyhkimällä tai pesemällä käsin miedolla pesuaineella. Älä liota leikkuulautaa vedessä ja kuivaa aina hyvin puhtaalla keittiöpyyhkeellä puhdistuksen jälkeen. Käsittele lauta mineraaliöljyllä aika ajoin.

Toimitussisältö

- leikkuulauta

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 1.55
Takuu kk 24

Tuotevaihtoehdot

Varaosat

Ladattavat tiedostot