rst keittiöallas

Luna-X -altaan käyttövinkkejä ja esimerkkejä

Lapetek Luna-X -allasperhe sisältää kolme suosikkimallia keittiöön ja apukeittiöön. Kulmien pienellä pyöristyksellä (R12 mm) ja syvällä altaalla (190 mm) luodaan sekä moderni ilme että tilava ja käytännöllinen allas. Altaan hanalippa on siistin tasainen ilman ylimääräisiä reunuksia allas- ja taso-osan välissä ja tämä yhdessä pyöristettyjen kulmien kanssa tekevät Luna-X -altaista helposti puhtaana pidettäviä.

Kuvassa oleva Lapetek Round-A kromattu hana sisältää integroidun astianpesukoneliitännän, juoksuputken liikeradan rajoittimen ja luonnollisesti siinä on myös suomalainen tyyppihyväksyntä ja ääniluokka 1.


Kolme optimaalista kokoa

Luna on saatavissa optimaalisen kokoisena pienen keittiön 30 cm tai 40- 50 cm allaskaappiin sekä normaaliin 60 cm allaskaappiin.

Putkistona on nopeasti asennettava ja helposti puhdistettava Prevex Smartloc-vesilukko.

LUNA-X sinks

Tilavat altaat

Syvään ja kulmien pienellä pyöristyksellä olevaan altaaseen mahtuvat isotkin astiat oli sitten kyseessä kuvassa näkyvä kapeampi Luna 340-IFA tai isompi Luna 500-IFA. Altaan kulmien pyöristys on 12 mm ja altaan syvyys on 190 mm. Muotoilun ja allassyvyyden ansiosta altaat ovat erityisen tilavia ja käytännöllisiä.

Kuvassa oleva hana on LAPETEK Lino 30.

tiskiallas

25 % vahvempi teräs ja tukeva hanalippa

Luna-X altaan teräksen paksuus on 1,2 mm (normaalisti 0,6 - 0,8 mm), minkä ansiosta koko altaan levyisessä hanalipassa istuu korkeakin hana tukevasti. Hanalippa on tyylikäs ja helppo pitää puhtaana, koska se on tasainen ilman ylimääräisiä reunuksia allas- ja taso-osan välissä.

Kuvan hana on LAPETEK Level-A.

keittiöallas vahvistettu hanalippa

Tyylikäs ylivuoto - sijainti helpottaa putkistojen asennusta

Luna-X -altaissa käytetään tyylikästä piiloylivuotoa, jolloin altaan pinnassa on näkyvillä vain teräksinen peitelevy. Ylivuoto on sijoitettu hanan viereen, minkä ansiosta altaan ja hanan putket ja putkistot mahtuvat altaan taakse paremmin. Tämä sekä helpottaa että nopeuttaa asennusta.

Putkistona käytetään kotimaisen Prevexin valmiiksi kasattua ja helposti puhdistettavaa Smartloc vesilukkoa.

leikkuulauta

Käytännölliset lisävarusteet - leikkuulauta

Lisävarusteena on saatavissa tyylikäs saarni/komposiitti leikkuulauta, joka istuu täydellisesti altaaseen. Leikkuulaudassa on
päälli- ja alapinnassa aito saarniviilu ja keskellä vääntyilemättömyyden takaava komposiitti.

leikkuulauta

Houkuttelevat allas + hana setit

Luna-X -altaasta on saatavissa myös edulliset allas + hana + leikkuulauta paketit. Seteissä on paketoituna Luna-X -allas, suomessa tyyppihyväksytty LAPETEK hana ja altaaseen sopiva leikkuulauta houkuttelevaan hintaan.

Kaikki Luna-X mallit ovat saatavissa kuvassa näkyvien LAPETEK Lina, Lino 10 ja Lino 30 hanojen kanssa settinä. Seteissä käytettävät Lapetek hanat sisältävät integroidun astianpesukoneliitännän, juoksuputken liikeradan rajoittimen ja niissä on myös suomalainen tyyppihyväksyntä ja ääniluokka 1.

Kromattua hanaa on saatavissa neljä eri mallia. Tutustu hanoihin alla olevista linkeistä.


Lisäksi LINO-A on saatavissa ruostumattoman teräksen värisenä. Tutustu RST optik -hanaan alla olevasta linkistä.

Alla Luna-X 230-IFA, 340-IFA ja 500-IFA

LUNA-X sets