BLANCO TIPO 6 S XL

Ruostumaton teräs 18/10

TIPO 6 S XL Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:2830

277,76 €131,44 €(106,00 € alv 0%)

Uusi määritelmä mukavuudelle

Blanco Tipo on modernin valmistustekniikan ansiosta yksi edullisimmista allasperheistämme. Tuoteperhe sisältää laajan valikoiman korkealaatuisia ja huolella viimeisteltyä allasmalleja ruostumattomasta teräksestä. Muotoilultaan selkeälinjainen ja perinteinen allas, joka sopii monenlaisiin keittiöihin. Erityinen valutustason muotoilu. Yksi suuri allas sekä valutustaso takaavat loistavan käyttömukavuuden. Käytännölliset lisätarvikkeet kuten altaaseen sopiva vihanneskori ja leikkuulauta tekevät keittiössä työskentelystä vieläkin sujuvampaa ja miellyttävämpää. Katso lisää vinkkejä ja ideoita altaan valintaan inspiroidu-osiosta!

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Leikkuulauta on altaan kokoon sopiva ja valmistettu puusta. Perinteisessä puisessa leikkuulaudassa on miellyttävä käyttötuntuma sekä luonnollisen tyylikäs ulkonäkö. Lautaa voi käyttää niin altaan päällä kuin työtasollakin. Altaan päällä käytettynä laudalla pilkotut tuotteet tai syntyneet jätteet on helppo siirtää altaaseen tai astiaan.


Lisävalutustaso on erityisen käytännöllinen silloin kun altaassa ei ole kiinteää valutustasoa. Erillinen valutustaso voidaan sijoittaa altaan oikealle tai vasemmalle puolelle. Vesi kerääntyy tason reunoihin ja valuu sieltä tasossa olevan nokan kautta altaaseen. Voidaan käyttää kaikkien Blanco-altaiden kanssa.

Vihanneskori irrotettavalla lautastelineellä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Lautastelineen kera kori sopii pestyjen astioiden kuivattamiseen. Ilman telinettä siinä voi kätevästi huuhdella ja valuttaa kasvikset sekä hedelmät. Vihanneskori on hygieeninen ja sen voi pestä astianpesukoneessa.

Asennustavat ja ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Päältä asennettava allas on tavanomaisin, helpoin ja edullisin vaihtoehto, jossa allas kiinnitetään pöytätasoon päältäpäin. Päältä asennettava allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.

Ruostumaton teräs on tyylikäs, hygieeninen ja helppohoitoinen allasmateriaali. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin. Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:2830
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys180 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
Toimitussisältö- BLANCO rst-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko