BLANCO ZIA 6 S XL

Silgranit

Päältäasennettava

Saatavuus:

ZIA XL 6 S Silgranit valkoinen: Tilaustuote

ZIA XL 6 S Silgranit coffee: Tilaustuote

ZIA XL 6 S Silgranit anthrazit: Varastossa

ZIA XL 6 S Silgranit mattamusta: Tulossa 03.04.2024

Tuotekoodi:ZIA6SXL

478,52 €(385,90 € alv 0%)

632,40 €

Moderni ja monipuolinen allasperhe

Moderni allas selkeällä ja yksinkertaisella muotoilulla. Tuote on korkealaatuinen ja huolella viimeistelty allasmalli Silgranit- komposiittimateriaalista. Mallissa on tilava allas kokoon nähden. Blanco Zia allasperhe sisältää toimivan vaihtoehdon kaikenkokoisiin keittiöihin ja allassijoitteluihin. Zia XL 6 S -altaassa on erittäin suurikokoinen allas. Kaikissa suoralle seinälle sijoitettavissa Zia-altaissa on myös reilunkokoinen tyylikäs valutustaso. Käytännölliset lisätarvikkeet, kuten altaaseen sopiva vihanneskori ja leikkuulauta, tekevät altaan ääressä työskentelystä vieläkin sujuvampaa ja miellyttävämpää. Katso lisää vinkkejä ja ideoita altaan valintaan inspiroidu-osiosta!

Tarvikkeet ja lisävarusteet

- Leikkuulauta on altaan kokoon sopiva ja valmistettu puusta. Perinteisessä puisessa leikkuulaudassa on miellyttävä käyttötuntuma sekä luonnollisen tyylikäs ulkonäkö. Lautaa voi käyttää niin altaan päällä kuin työtasollakin. Altaan päällä käytettynä laudalla pilkotut tuotteet tai syntyneet jätteet on helppo siirtää altaaseen tai astiaan.

- Vihanneskori irrotettavalla lautastelineellä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Lautastelineen kera kori sopii pestyjen astioiden kuivattamiseen. Ilman telinettä siinä voi kätevästi huuhdella ja valuttaa kasvikset sekä hedelmät. Vihanneskori on hygieeninen ja sen voi pestä astianpesukoneessa.

Asennustavat ja Silgranit allasmateriaali

Päältä asennettava allas on tavanomaisin, helpoin ja edullisin vaihtoehto, jossa allas kiinnitetään pöytätasoon päältäpäin. Päältä asennettava allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.

Patenteilla suojatussa SILGRANIT-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen, mutta samalla käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnon kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa.
Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %.

SILGRANIT on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT -materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että samalla likaa hylkivän pinnan.

Lue lisää kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys190 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
Jätejärjestelmä suositus401758
Toimitussisältö- BLANCO Silgranit allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko