LAPETEK APOLLO-V-PLASMA

38 cm, saarekemalli

valkoinen

Uusi LAPETEK APOLLO-V-PLASMA, valkoinen Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tuotekoodi:57071

1 748,40 €(1 410,00 € alv 0%)

Uudistettu Apollo-V-Plasma - Eleganttia ja ajatonta muotoilua

Laadukasta ja helppokäyttöistä tuuletinta on mukava käyttää, mutta silti tuulettimen pitää ennen kaikkea olla tyylikäs ja keittiöön sopiva. Uusi LAPETEK APOLLO-V-PLASMA on ilmeeltään ajattoman elegantti liesituuletin, jonka ulkonäköä sekä teknisiä ominaisuuksia on entisestään parannettu. Imualue, joka kiertää koko alaosan ja perimetrinen imutekniikka yhdessä tehokkaamman imutehon kanssa takaavat hyvän käryjen keräyksen. Värivaihtoehtoina valkoinen, ruostumaton teräs ja musta tuuletin.


Lapetek plasmasuodatin ei ainoastaan poista tehokkaasti ruoanlaitossa syntyneet hajut ja käryt vaan jopa 99 % ilmassa olevista bakteereista, mikro-organismeista, hiukkasista, siitepölystä, jne. poistetaan. Ilman kemikaaleja toimiva Lapetek Plasmasuodatin on markkinoiden tehokkain tapa puhdistaa ilmaa keittiössäsi. Liesituulettimeen integroitu plasmatekniikka takaa erittäin tehokkaamman käryjen poistamisen.

Pyöreä muoto on aina yhtä trendikäs ja sulautuu tyylikkäästi pieneen tai suurempaan keittiöön. LAPETEK APOLLO-V-PLASMA voidaan asentaa seinän viereen kattoon tai saarekkeen päälle. Kummassakin vaihtoehdossa sen elegantti muotoilu tulee kauniisti esille.

Helppokäyttöiset toiminnot, tehokkaat ja miellyttävän tasaisen tuottavat LED-valot sekä helposti puhdistettavat rasvasuodattimet tekevät liesikuvun käytöstä helppoa ja miellyttävää.

Käyttöominaisuudet

Plasmasuodattimella varustettu Lapetek liesituuletin on ekologinen ja kustannustehokas valinta ja sillä on monia etuja:

- Plasmasuodatinmalli säästää energiaa, koska lämmintä ilmaa ei puhalleta ulos
- Säästää vaihtokustannuksia, koska sen elinikä vastaa tuulettimen elinikää, eikä suodatin vaadi huoltoa
- Asennus on nopea ja suoritetaan vain kerran tuuletinta asennettaessa
- Säästää asennuskustannuksia, koska ei edellytä rakenteellisia töitä keittiössä vaan se puhaltaa aina puhdistetun ilman takaisin huonetilaan
- Remonttikohteissa usein ainoa vaihtoehto on sisäilmaan palauttava liesituuletinmalli, jolloin suodattimen helppohoitoisuus ja ilmanpuhdistuskyky ovat oleellisen tärkeitä.
- Parantaa elämän laatua, koska Lapetek plasmasuodatin puhdistaa ilman lähes täydellisesti

Miksi plasmasuodatin on tavallisia suodattimia parempi:
- säästää lämmityskustannuksia, koska lämmitettyä ilmaa ei puhalleta ulos asunnosta
- kertainvestointi ilman eliniän aikana tulevia lisäkustannuksia
- poistaa tehokkaammin hajua ja ilman epäpuhtauksia kuten bakteereja, allergeenejä ja viruksia

Tyylikkäät taustavalaistut Soft-touch painikkeet toimivat loogisesti ja niitä on miellyttävä käyttää. Säädettävä ajastintoiminto takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruoanlaitto on lopetettu.

Tehokkaat LED-valot valaisevat miellyttävän tasaisesti koko valaistavan pinnan. Lisäksi valaisimissa on vakiona kolmiportainen himmennystoiminto ja värilämpötilan säätö, jotka antavat mahdollisuuden säätää valaistus aina tunnelmaan ja muuhun liesikuvun ympärillä olevaan valaistukseen sopivaksi.

Asentaminen

LAPETEK APOLLO-V-PLASMA tuuletin kiinnitetään aina kattoon, jonne se on helppo ja nopea asentaa erillisen asennuskehikon avulla ja selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:57071
IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
Kuvun väriValkoinen
SähköliitäntäPistorasia 10 A
Sopii huonekorkeuteen232 - 282 cm
Aktiivihiilen kanssa232 - 282 cm
Kuvun leveys39 cm
Toimitussisältö- Apollo-V-Plasma liesikupu valkoinen