InFino vaihtosetti mattamusta 2-altaiset
search
  • InFino vaihtosetti mattamusta 2-altaiset
  • InFino vaihtosetti mattamusta 2-altaiset
  • InFino vaihtosetti mattamusta 2-altaiset
  • InFino vaihtosetti mattamusta 2-altaiset
  • InFino vaihtosetti mattamusta 2-altaiset
  • InFino vaihtosetti mattamusta 2-altaiset
  • InFino vaihtosetti mattamusta 2-altaiset

InFino vaihtosetti

(2-altaiset InFino-mallit) mattamusta Varastossa

418857
264,12 € (213,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Täydellisen mattamusta

Helppokäyttöisestä ja tyylikkäästä InFino-roskasihdistä on nyt saatavilla myös täysin mattamusta setti, jolla altaan ilme on helppo päivittää ajattoman trendikkääksi. Mattamustat InFino-roskasihtiventtiili ja -ylivuoto viimeistelevät mattamustan altaan aidosti mustaksi kokonaisuudeksi tai viimeistelevät värillisen altaan...

Tuote-esittely

Täydellisen mattamusta

Helppokäyttöisestä ja tyylikkäästä InFino-roskasihdistä on nyt saatavilla myös täysin mattamusta setti, jolla altaan ilme on helppo päivittää ajattoman trendikkääksi. Mattamustat InFino-roskasihtiventtiili ja -ylivuoto viimeistelevät mattamustan altaan aidosti mustaksi kokonaisuudeksi tai viimeistelevät värillisen altaan ulkonäön antaen sille yksilöllisen ilmeen.

InFino on kaikkien aikojen tyylikkäin ja toimivin roskasihtiventtiili. Sen yksityiskohdat ovat huolella viimeistellyt ottaen huomioon jokapäiväiset keittiöaskareet. InFino istuu aina täydellisesti keskelle pohjaventtiilin aukkoa ja pysyy tukevasti paikoillaan jopa allasta puhdistettaessa. Sihti kerää tehokkaasti vedessä olevat roskat helpottaen niin altaan kuin sihdin puhtaana pitämistä. Roskasihtiventtiili on yksinkertainen käyttää ja tulppa suljetaan tai avataan kääntämällä roskasihtiventtiilistä. InFino on myös helposti päivitettävissä käsikäyttöisestä mallista kaukosäätömalliksi.
InFino-vaihtosetti sisältää vakiotuotteissa olevat kromatut osat mattamustan värisenä. Mikäli sinulla on kaukosäädöllinen allas, muista tilata myös erilliset mattamusta Lato-kaukosäätö ja mattamusta Lato-pesuaineannostelija. Setin mukana toimitetaan musta, ekologinen astianpesukoneessa pestävä ja kompostoitava tiskirätti.
Mattamusta setti sopii käytettäväksi vain InFino-pohjaventtiilillä varustettujen altaiden kanssa. Mattamusta tarvikesetti on saatavilla sekä yksi- että kaksialtaisiin InFino-pohjaventtiilillä toimitettaviin altaisiin.

Asennus

Vaihtosetti sisältää kaikki altaan näkyvät osat, jotka vaihdetaan vakiona olevien rst- tai kromiosien tilalle. Vaihtaminen ei edellytä putkiston purkamista ja sen voi tehdä altaan päällyspuolelta. Vaihdettavia osia ovat altaan pohjalla olevat pohjaventtiilin kuppi ja siihen tuleva InFino-roskasihtiventtiili sekä altaan sivussa oleva ylivuodon kaulus ja siihen tuleva peitelevy. Vaihtosetti voidaan asentaa altaan asennuksen yhteydessä tai ne ovat tarvittaessa helppo päivittää myös jälkikäteen.

Toimitussisältö

- 2 x roskasihtiventtiili
- ylivuoto

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 0.4
Takuu kk 24

Varaosat

Ladattavat tiedostot