Monitoimikiskot (400 mm altaisiin)
search
  • Monitoimikiskot (400 mm altaisiin)

Monitoimikiskot

(400 mm altaisiin) (2 kpl) Varastossa

418851
194,68 € (157,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Käytännöllinen lisävaruste

Monitoimikiskoja voi käyttää altaan päällä tai pöytätasolla ja riippumatta paikasta ne pysyvät aina tulevasti paikoillaan liukumattomien tassujensa ansiosta. Altaan päälle vierekkäin asetettuna kiskot muodostavat tukevan lisätason, jonka päälle voit laskea painaviakin astioita. Kiskojen väliin voit myös laittaa...

Tuote-esittely

Käytännöllinen lisävaruste

Monitoimikiskoja voi käyttää altaan päällä tai pöytätasolla ja riippumatta paikasta ne pysyvät aina tulevasti paikoillaan liukumattomien tassujensa ansiosta. Altaan päälle vierekkäin asetettuna kiskot muodostavat tukevan lisätason, jonka päälle voit laskea painaviakin astioita. Kiskojen väliin voit myös laittaa kattilan sen kädensijojen varaan, jolloin kattilan yläreuna asettuu kätevästi altaan tasolle. Altaassa päällekkäin sijoitettuna kiskot toimivat tyylikkäänä tiskirättien, harjojen ja sienien säilytyspaikkana.

Tyylikkään ulkonäön ansiosta samoja kiskoja voit myös käyttää pannunalusena niin altaassa, pöytätasolla kuin ruokapöydässäkin.

Sopii moneen eri altaaseen

Kiskot sopivat 400 mm, tason suunnassa syviin altaisiin kuten: BLANCO SUBLINE ja PLEON Silgranit ® altaisiin sekä ANDANO, SUPRA, CLARON, FLOW, JARON, ZEROX and CRONOS-IF teräsaltaisiin.

Toimitussisältö

- 2 x monitoimikisko

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 0.87
Takuu kk 24

Varaosat

Ladattavat tiedostot