Rullamatto 460x425
search
  • Rullamatto 460x425
  • Rullamatto 460x425
  • Rullamatto 460x425
  • Rullamatto 460x425
  • Rullamatto 460x425

Rullamatto

(Blanco) ruostumaton teräs Varastossa

418854
168,64 € (136,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Kätevä rullattava matto altaan päälle

Monipuoliset lisävarusteet tekevät päivittäisistä keittiötehtävistä helpompia ja siten tehokkaampia. Uusi taitettava RST-rullamatto on kätevä keittiöaltaan lisävaruste. Kokoontaittuva RST-rullamatto keittiöaltaan päällä tarjoaa lukemattomia käyttömahdollisuuksia. Sen päälle voidaan laittaa astia, kattila...

Tuote-esittely

Kätevä rullattava matto altaan päälle

Monipuoliset lisävarusteet tekevät päivittäisistä keittiötehtävistä helpompia ja siten tehokkaampia. Uusi taitettava RST-rullamatto on kätevä keittiöaltaan lisävaruste. Kokoontaittuva RST-rullamatto keittiöaltaan päällä tarjoaa lukemattomia käyttömahdollisuuksia. Sen päälle voidaan laittaa astia, kattila tai kulho veden täyttämistä varten tai asettaa astioita kuivumaan joko altaan päälle tai kuivaustelineen sijaan työskentelytasolle.


Rst-materiaalin ansiosta matto kestää hyvin kuumuutta ja sen päälle voidaan huoletta laskea kuumia patoja tai kattiloita. Maton reunoissa olevat kumisuojat pitävät maton hyvin paikoillaan myös silloin, kun se on muotoiltuna esim. kuivaustelineeksi.

RST-rullamattoa voidaan käyttää myös laskualustana työtasolla tai ruokapöydällä. Matto voidaan taitella rullaksi silloin kun sitä ei tarvita. Näin se on kätevä varastoida, vaikka altaan pohjalle tai kaappiin, ja vie vähemmän säilytystilaa.

Altaiden yhteensopivuus

Kokoontaittuva RST-rullamatto on saatavilla kahdessa eri koossa (425 mm ja 440 mm pitkä tason syvyyssuunnassa) ja se on yhteensopiva useiden eri allasmallien kanssa. Jokaiseen altaaseen sopivan mallin löydät kyseisen altaan lisätarvikkeista.

Toimitussisältö

- Rullamatto

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 0.76
Takuu kk 24

Varaosat

Ladattavat tiedostot