LUXOR 90

90 cm, seinämalli, rst

LOPETETTU MALLI

LUXOR 90, rst Näytä suurempana

Tuotekoodi:5096

LUXOR sopii kaikenlaisiin keittiöihin ollen klassisen ajaton liesituuletinvaihtoehto, josta on muodostunut yksi mallistomme kestosuosikeista. Etureunan valolistasta tunnistettavaa tuuletinta on saatavissa ruostumattomasta teräksestä sekä seinämallina (leveys 60 cm tai 90 cm) että saarekemallina (leveys 90 cm). Matalan korkeutensa ansiosta LUXOR näyttää modernilta vielä vuosienkin kuluttua.

Korkeatasoinen teräs (AISI 304) yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun ja tehokkaaseen käryjenpoistoon tekevät LUXOR -liesituulettimesta keittiön ajattoman keskipisteen.
LAPETEK LUXOR-X1/XH (asennus seinälle) ja LAPETEK LUXOR-V-X1/XH (asennus saarekkeeseen) malleissa on monipuolinen ohjaus huippuimurille tai LTO-kojeelle. Katso tarkemmat tekniset tiedot asennus- ja käyttöohjeesta.

Liesituulettimessa on konepestävät metallirasvasuodattimet sekä perustoimintojen lisäksi käyttömukavuutta lisäävät ajastettu sulkeminen ja intensiivitoiminto. Intensiivitehon avulla käryjä poistetaan mahdollisimman suurella teholla. Toiminto on ajastettu ja tuuletin palautuu automaattisesti takaisin aikaisemmin valitulle teholle. Valaistuksesta huolehtii tehokas loisteputki, joita on seinämallissa yksi ja saarekemallissa kaksi.

Leveimmässä saarekemallissa (175 cm) kytkinpaneeleita on yhteensä kaksi kappaletta, yksi molemmin puolin liesituuletinta. Tästä on etua erityisesti isossa saarekkeessa kun tuuletinta voidaan ohjata kummalta puolelta tahansa.

HUOM! Selaat lopetettua tuotetta!

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:5096
Sopii huonekorkeuteen229 - 280 cm
Jatkohormin kanssamax. 306 cm
Aktiivihiilen kanssa229 - 280 cm
Kuvun leveys90 cm