BLANCO ELON 45 S

Silgranit

Päältäasennettava

Saatavuus:

ELON 45 S Silgranit valkoinen: Varastossa

ELON 45 S Silgranit coffee: Tilaustuote

ELON 45 S Silgranit mattamusta: Tilaustuote

ELON 45 S Silgranit anthrazit: Tilaustuote

ELON 45 S Silgranit tartufo: Tilaustuote

ELON 45 S Silgranit kallionharmaa: Tilaustuote

ELON 45 S Silgranit soft-valkoinen: Tilaustuote

ELON 45 S Silgranit volcano-harmaa: Tilaustuote

Tuotekoodi:ELON45S

581,56 €(469,00 € alv 0%)

Monipuolinen XL-allasperhe

Tuotteen pohjaventtiilistö on päivittynyt InFino-pohjaventtiilistöksi 2019.

Varsin suuri XL-kokoinen allas ja valutustaso tekevät Elonista käytännöllisen allaskeskuksen. Isokokoisen altaan lisäksi myös valutustason koko saadaan kätevästi kaksinkertaistettua. Astioiden tai kattiloiden kuivumiseen altaan päällä tarvittavaa tilaa voidaan laajentaa tyylikkään valutusritilän avulla.
Hanan reunus on sijoitettu sivulle, joka mahdollistaa ideaalisen asennuksen myös ikkunan alle. Allas voidaan asentaa vasen- tai oikeakätisesti. Altaan ja valutusritilän uudenaikainen, aaltomainen muotoilu sopivat täydellisesti yhteen ja vakiovarusteena tulevaa kätevää ritilää voidaan käyttää myös laadukkaana kattilanalustana pöydällä. Kompakti yksikkö on ideaali pieniin keittiöihin.
Käytännölliset lisätarvikkeet, kuten altaaseen sopiva vihanneskulho ja leikkuulauta, tekevät altaan ääressä työskentelystä vieläkin sujuvampaa ja miellyttävämpää. Katso lisää vinkkejä ja ideoita altaan valintaan inspiroidu-osiosta!

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Blanco Elon altaaseen on saatavilla kattava valikoima lisätarvikkeita.


- pyökkinen leikkuulauta on kätevä lisä altaan päällä tai työtasolla kuoriessa ja pilkkoessa hedelmiä, vihanneksia tai leipää
- vihanneskori on mainio apu huuhdeltaessa esimerkiksi salaattia. Vesi valuu hyvin metallilankakorin läpi, mikä helpottaa vihannesten kunnollista huuhtelua.
- erillinen valutustaso toimii kätevästi työtason päälle siten, että valutustason reuna jätetään altaan sisäpuolella. Näin valutustason reunassa olevasta aukosta vesi valuu suoraan altaaseen.

Asennustavat ja Silgranit allasmateriaali

Päältä asennettava allas on tavanomaisin, helpoin ja edullisin vaihtoehto, jossa allas kiinnitetään pöytätasoon päältäpäin. Päältä asennettava allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.

Patenteilla suojatussa SILGRANIT-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen, mutta samalla käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnon kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa.
Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %.

SILGRANIT on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT -materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että samalla likaa hylkivän pinnan.

Lue lisää kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allasmateriaalikivikomposiitti
Allaskaapin minimileveys45 cm
Pääaltaan syvyys190 mm
Pohjaventtiili3,5" InFino kaukosäädöllä
Toimitussisältö- BLANCO Silgranit allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko