BLANCO SONA 6 S

Silgranit

Päältäasennettava

Saatavuus:

SONA 6 S Silgranit alumetallic: Tilaustuote

SONA 6 S Silgranit valkoinen: Tilaustuote

SONA 6 S Silgranit coffee: Tilaustuote

SONA 6 S Silgranit mattamusta: Tilaustuote

SONA 6 S Silgranit anthrazit: Varastossa

SONA 6 S Silgranit tartufo: Tilaustuote

SONA 6 S Silgranit kallionharmaa: Tilaustuote

SONA 6 S Silgranit soft-valkoinen: Tilaustuote

SONA 6 S Silgranit volcano-harmaa: Tilaustuote

Tuotekoodi:SONA6S

605,12 €(488,00 € alv 0%)

Nykyaikaiseen keittiöön

Moderni allas tarkoituksenmukaisella muotoilulla. Tuoteperhe sisältää valikoiman erittäin korkealaatuisia ja huolella viimeisteltyjä allasmalleja Silgranit- komposiittimateriaalista. Tilava allas tekee tiskaamisesta miellyttävää ja pieni apuallas tuo malliin vielä lisää toimintoja. Käytännölliset lisätarvikkeet, kuten altaaseen sopiva roskasihdin kaukosäätösetti ja leikkuulauta, tekevät altaan ääressä työskentelystä vieläkin sujuvampaa ja miellyttävämpää. Katso lisää vinkkejä ja ideoita altaan valintaan inspiroidu-osiosta!

Tarvikkeet ja lisävarusteet

- Leikkuulauta on altaan kokoon sopiva ja valmistettu puusta. Perinteisessä puisessa leikkuulaudassa on miellyttävä käyttötuntuma sekä luonnollisen tyylikäs ulkonäkö. Lautaa voi käyttää niin altaan päällä kuin työtasollakin. Altaan päällä käytettynä laudalla pilkotut tuotteet tai syntyneet jätteet on helppo siirtää altaaseen tai astiaan.

- Lisävalutustaso on erityisen käytännöllinen silloin kun altaassa ei ole kiinteää valutustasoa. Erillinen valutustaso voidaan sijoittaa altaan oikealle tai vasemmalle puolelle. Vesi kerääntyy tason reunoihin ja valuu sieltä tasossa olevan nokan kautta altaaseen. Voidaan käyttää kaikkien Blanco-altaiden kanssa.

Silgranit allasmateriaali

Päältä asennettava allas on tavanomaisin, helpoin ja edullisin vaihtoehto, jossa allas kiinnitetään pöytätasoon päältäpäin. Päältä asennettava allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.

Patenteilla suojatussa SILGRANIT-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen, mutta samalla käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnon kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa.
Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %.

SILGRANIT on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT -materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että samalla likaa hylkivän pinnan.

Lue lisää kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys80 cm
Pääaltaan syvyys190 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
MateriaaliSilgranit (komposiitti)