BLANCO COLLECTIS 6 S

Silgranit

Saatavuus:

COLLECTIS 6 S Silgranit alumetallic: Tilaustuote

COLLECTIS 6 S Silgranit valkoinen: Tilaustuote

COLLECTIS 6 S Silgranit coffee: Tilaustuote

COLLECTIS 6 S Silgranit anthrazit: Tilaustuote

COLLECTIS 6 S Silgranit mattamusta: Varastossa

COLLECTIS 6 S Silgranit tartufo: Tilaustuote

COLLECTIS 6 S Silgranit kallionharmaa: Tilaustuote

COLLECTIS 6 S Silgranit soft-valkoinen: Tilaustuote

COLLECTIS 6 S Silgranit volcano-harmaa: Tilaustuote

Tuotekoodi:COLLECTIS

926,28 €(747,00 € alv 0%)

Toiminnallisuutta keittiöön

Olemme jo pitkään saaneet nauttia Blancon teräsaltaiden matalien IFA-reunojen moderneista ja helppohoitoisista reunoista. Collectis tuo nyt tämän ominaisuuden myös SILGRANIT altaisiin. Blanco Collectis altaan reunus on vain 30 mm leveä ja 5 mm korkea tehden reunoista sekä modernin ja tyylikkään näköiset että helppohoitoiset. Tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi Blanco Collectis on ennen kaikkea paljon ruokaa valmistavan ja altaan äärellä toimivan valinta. Collectiksen nerous perustuu oivallukseen yhdistää altaan päällä tapahtuvassa ruoan esivalmistelussa syntyvien jätteiden kerääminen Select jätevaunun lajitteluominaisuuksiin.

Laadukas leikkuulauta (lisävaruste) sijoittuu optimaalisesti suoraan monitoimiastiaan yhteyteen ja esimerkiksi hedelmät kuorit kätevästi laudan päällä ja kuoret voit siirtää vieressä olevaan astiaan. Astia on helppo tyhjentää tai mikäli jätteitä syntyi vain vähän, voi astian säilyttää yhteensopivassa Select, Select Orga tai Flexon II -jätejärjestelmässä. Monitoimiastia toimii myös turvallisena säilytyspaikkana teräville juures- ja hedelmäveitsille silloin kun niitä ei käytetä. Pienen altaan takana on lisäksi erillinen kaatoallas, jonne voi kaataa nesteitä vaikka iso allas ja monitoimiastia olisivatkin käytössä.

SILGRANIT materiaalista valmistettu Collectis asennetaan päältäpäin, jolloin tason päälle jää tyylikäs matala reunus. Ohjeet altaan asentamiseen löytyvät Asennus- ja käyttöohjeista.

Collectis-altaan tarvikkeet ja -lisävarusteet

Blanco Collectis sisältää vakiovarusteena laadukkaan monitoimiastian, joka sopii yhtä lailla pienen altaan sisällä kuin pöytätasolla tai Select/Flexon jätejärjestelmien yhteydessä käytettäväksi. Astiaan kuuluu myös kansi, jolloin sen ollessa pienen altaan sisällä voit turvallisesti säilyttää astian sisällä terävät vihannes- ja hedelmäveitset. Vastaavasti kun käytät astiaa bio-jätteiden keräämiseen estää kansi hajuja leviämästä huonetilaan. Sekä astia että kansi on helppo pestä astianpesukoneessa.

Laadukas allas vaatii luonnollisesti myös laadukkaat tarvikkeet. Collectis altaan yhteydessä käytetyn leikkuulaudan materiaali on vaahtera. Leikkuulauta on sekä käytännöllinen että näyttää tyylikkäältä asettuen tukevasti muovitassujen päälle. Laudan pitkän sivun viistoudella on varmistettu sen asettuminen optimaalisesti kiinni monitoimiastiaan, jolloin laudalla syntyneet jätteet on helppo siirtää astiaan. Tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta lautaa voi hyvin käyttää myös tarjoilualustana ruokapöydällä. Collectis altaan kanssa käytettäväksi sopivat jätejärjestelmät ovat Select 60, Select 60 Orga ja Flexon II 60, joissa on joko 15 l tai 30 litran sanko. Esimerkkejä malleista löydät Lisätarvikkeet välilehden alta.

Silgranit allasmateriaali

Patenteilla suojatussa SILGRANIT-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen. Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %. Käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnollisen kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa.

SILGRANIT on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT -materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että paremmin likaa hylkivän pinnan.

Lue lisää Silgranit allasmateriaalista kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys190 mm
Pohjaventtiili3,5" InFino kaukosäädöllä