BLANCO LIVIT 8 S

Ruostumaton teräs 18/10

LIVIT 8 S Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tuotekoodi:1297

572,88 €(462,00 € alv 0%)

Käytännöllinen ja klassinen

Blanco Livit -tuoteperhe sisältää kattavan valikoiman korkealaatuisia ja huolella viimeisteltyä allasmalleja ruostumattomasta teräksestä. Selkeälinjainen allas, jonka perinteisen tyylikäs muotoilu sopii monenlaisiin ympäristöihin. Käytännölliset lisätarvikkeet, kuten altaaseen sopiva valutustaso ja leikkuulauta, tekevät altaan ääressä työskentelystä vielä sujuvampaa ja miellyttävämpää. Katso lisää vinkkejä ja ideoita altaan valintaan inspiroidu-osiosta!

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Leikkuulauta on altaan kokoon sopiva ja valmistettu puusta. Perinteisessä puisessa leikkuulaudassa on miellyttävä käyttötuntuma sekä luonnollisen tyylikäs ulkonäkö. Lautaa voi käyttää niin altaan päällä kuin työtasollakin. Altaan päällä käytettynä laudalla pilkotut tuotteet tai syntyneet jätteet on helppo siirtää altaaseen tai astiaan.
Lisävalutustaso on erityisen käytännöllinen silloin kun altaassa ei ole kiinteää valutustasoa. Erillinen valutustaso voidaan sijoittaa altaan oikealle tai vasemmalle puolelle. Vesi kerääntyy tason reunoihin ja valuu sieltä tasossa olevan nokan kautta altaaseen. Voidaan käyttää kaikkien Blanco-altaiden kanssa.

Monikäyttöinen vihanneskulho sopii hyvin käytettäväksi ruoan esivalmistelussa. Aseta leikkuulauta sekä kulho vierekkäin altaaseen ja työskentelypiste on valmis. Esimerkiksi hedelmät ja kasvikset on kätevä huuhdella tai kuoria kulhossa. RST vihanneskulho on hygieeninen ja se voidaan pestä astianpesukoneessa.

Asennustavat ja ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Päältä asennettava allas on tavanomaisin, helpoin ja edullisin vaihtoehto, jossa allas kiinnitetään pöytätasoon päältäpäin. Päältä asennettava allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.
Ruostumaton teräs on tyylikäs, hygieeninen ja helppohoitoinen allasmateriaali. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin. Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:1297
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys80 cm
Pääaltaan syvyys160 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
Toimitussisältö- BLANCO rst-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko