LAPETEK VENTO, pesuaineannostelija, kromi
search
  • LAPETEK VENTO, pesuaineannostelija, kromi

LAPETEK VENTO

kromi Pesuaineannostelija Varastossa

21131
111,60 € (90,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Integroidut pesuaineannostelijat vapauttavat tilaa altaan ympärillä

Paikoilleen kiinnitetyt pesuaineannostelijat ovat tehokas ja helppokäyttöinen apu tiskialtaalla työskentelyyn. Kiireisessä keittiössä yksinkertaiset ja käytännölliset ratkaisut ovat pelastus, sillä ruoanlaiton ja muiden keittiöaskareiden lomassa on usein oltava nopea ja...

Tuote-esittely

Integroidut pesuaineannostelijat vapauttavat tilaa altaan ympärillä

Paikoilleen kiinnitetyt pesuaineannostelijat ovat tehokas ja helppokäyttöinen apu tiskialtaalla työskentelyyn. Kiireisessä keittiössä yksinkertaiset ja käytännölliset ratkaisut ovat pelastus, sillä ruoanlaiton ja muiden keittiöaskareiden lomassa on usein oltava nopea ja tehtävä useita asioita samanaikaisesti. Yhdellä kädellä käytettävä pesuaineannostelija tekee arjen keittiöaskareista helpompia viemättä tilaa altaan reunalta.

Pesuaine aina käden ulottuvilla

Jokaisessa keittiössä tarvitaan pesuaineita silloin tällöin, vaikka suurin osa tiskeistä hoituisikin astianpesukoneessa. Pesuaineen on tärkeää olla käden ulottuvilla silloin, kun sitä kaivataan, oli kyse sitten suurien astioiden käsin tiskaamisesta tai käsien pesusta ennen ruoanlaiton aloittamista.

Kun pesuaineannostelija on paikoilleen kiinnitettynä, ei tarvitse huolehtia kaatuilevista ja sinne tänne roiskivista pesuainepulloista. Kiinnitettyä pesuaineannostelijaa on helppo käyttää märillä ja liukkaillakin käsillä, tai jopa yhdellä kädellä, sillä yksi painallus annostelee kädellesi tai altaaseesi juuri oikean määrän pesuainetta.

Toimitussisältö

- BLANCO pesuaineannostelija

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 0.56
Hanan väri Kromattu

Varaosat

Ladattavat tiedostot