PYYKKIALLAS 60

Ruostumaton teräs 18/10

PYYKKIALLAS 60 Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:1004

269,08 €(217,00 € alv 0%)

Käytännöllinen pyykkiallas ilman mitään ylimääräistä. Korkealaatuinen allas ruostumattomasta teräksestä kestää oikein käytettynä ja hoidettuna vuosikausia. Sopii hyvin niin kodinhoitohuoneeseen, kuin mihin tahansa työtiloihin, jossa tarvitaan tämäntyyppistä allasta. Saatavilla kahdessa koossa.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Lisävalutustaso on erityisen käytännöllinen silloin kun altaassa ei ole kiinteää valutustasoa. Erillinen valutustaso voidaan sijoittaa altaan oikealle tai vasemmalle puolelle. Vesi kerääntyy tason reunoihin ja valuu sieltä tasossa olevan nokan kautta altaaseen. Voidaan käyttää kaikkien Blanco-altaiden kanssa.

Asennustavat ja ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Päältä asennettava allas on tavanomaisin, helpoin ja edullisin vaihtoehto, jossa allas kiinnitetään pöytätasoon päältäpäin. Päältä asennettava allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.
Ruostumaton teräs on tyylikäs, hygieeninen ja helppohoitoinen allasmateriaali. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin. Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:1004
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys60 cm
PohjaventtiiliKumitulppa, ei kaukosäätöä
MateriaaliRuostumaton teräs