• Uutuus
ETAGON 700-U Silgranit TUNE
search
 • ETAGON 700-U Silgranit TUNE
 • ETAGON 700-U Silgranit TUNE
 • ETAGON 700-U Silgranit TUNE
 • ETAGON 700-U Silgranit TUNE
 • ETAGON 700-U Silgranit TUNE
 • ETAGON 700-U Silgranit TUNE
 • ETAGON 700-U Silgranit TUNE
 • ETAGON 700-U Silgranit TUNE
 • ETAGON 700-U Silgranit TUNE
 • ETAGON 700-U Silgranit TUNE
 • ETAGON 700-U Silgranit TUNE
 • ETAGON 700-U Silgranit TUNE
 • ETAGON 700-U Silgranit TUNE
 • ETAGON 700-U Silgranit TUNE

BLANCO ETAGON 700-U TUNE

Silgranit Tune valkoinen, tarvikkeet tilattava erikseen Tilattavissa

11010200
751,44 € (606,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n
Vaihtoehdot: ETAGON 700-U Tune valkoinen

TUNE-mallisto - valitse yksilöllisesti täydellinen allaskokonaisuus

Vie keittiön värit uudelle tasolle ja nauti täydellisestä suunnitteluvapaudesta mukautetun BLANCO-TUNE malliston avulla. Luo yksilöllisyyttä ja värien harmoniaa monipuolisella Silgranit-tiskialtaan ja InFino pohjaventtiilien valikoimalla. Kaikki sopivat tyylikkäästi yhteen ja...

Tuote-esittely

TUNE-mallisto - valitse yksilöllisesti täydellinen allaskokonaisuus

Vie keittiön värit uudelle tasolle ja nauti täydellisestä suunnitteluvapaudesta mukautetun BLANCO-TUNE malliston avulla. Luo yksilöllisyyttä ja värien harmoniaa monipuolisella Silgranit-tiskialtaan ja InFino pohjaventtiilien valikoimalla. Kaikki sopivat tyylikkäästi yhteen ja voit täydentää kokonaisuuden samanvärisen LAPETEK-hanan avulla.

HUOM! ALTAAN LISÄKSI SINUN TULEE AINA TILATA ERIKSEEN INFINO-POHJAVENTTIILISTÖ. Valittavissa neljä eri väriä roskasihdin kaukasäädöllä tai ilman.

Etagon-allas tarjoaa arkea helpottavaa käytännöllisyyttä kolmella työskentelytasolla sekä altaan kanssa vakiona tulevien monitoimikiskojen avulla. Nerokkaan välitason ja vakiona altaaseen kuuluvien Etagon-kiskojen ansiosta altaassa on kolme erillistä työskentelytasoa: yksi altaan pohjalla, toinen välitasolla ja kolmas altaan päällä. Näiden tasojen avulla voit työskennellä altaassa aina optimaalisesti riippumatta siitä, minkä kokoisia tai muotoisia astioita käytät.

Blanco Etagon -altaan mukana tulevia monikäyttöisiä Etagon-kiskoja on kaksi kappaletta ja ne voi sijoittaa vierekkäin tai päällekkäin joko altaan välitasolle tai pöytätasolle. Monitoimikiskot on suunniteltu sopimaan altaan muotoiluun täydellisesti ja ne pysyvät tukevasti paikoillaan altaan välitasolla. Kiskoja on helppo liikutella ja ne kestävät jopa 180 C lämmön eli voit huoletta asettaa kuumankin kattilan kiskojen päälle, olivatpa kiskot sitten työskentelytason päällä tai altaan keskitasossa. Jos kiskot halutaan siirtää syrjään, pinoutuvat ne siististi päällekkäin ja kiskojen likaantuessa voit pestä ne astianpesukoneessa.

Sijoittamalla leikkuulaudan altaan ulkoreunojen päälle ja haluamasi astian sen viereen, joko altaan pohjalle tai keskitasanteelle Etagon-kiskojen päälle, saat näppärästi siirrettyä leikatut ruoka-aineet viereiseen astiaan ruuanvalmistusta varten. Etäisyys astiaan on aina optimaalinen, ruuanvalmistus nopeampaa ja työskentely leikkuulaudalla miellyttävää.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

HUOMIOITHAN, ETTÄ ALLAS TOIMITETAAN ILMAN POHJAVENTTIILISTÖÄ! Blanco Etagon altaan pohjaventtiilistön voi valita useasta eri versiosta. Pohjaventtiilistö vaihtoehdot (Tune vaihtosetit) löydät lisätarvikkeet välilehdeltä. Tune vaihtosettejä on neljä eri väriä, joiden avulla voit muodostaa haluamasi ja sinun keittiöösi sopivan väriyhdistelmän. Tune vaihtoseteistä on valittavissa eri väriversiot pohjaventtiilin (roskasihdin) kaukosäädöllä tai ilman.

Laaja valikoima käytännöllisiä lisätarvikkeita tekee altaan käytöstä entistäkin toimivampaa.
- pohjaventtiilistön voi valita useasta eri versiosta​
- leikkuulauta on altaan kokoon sopiva ja sopii käytettäväksi niin altaan päällä, kuin pöytätasollakin.
- monikäyttöinen vihanneskulho sopii hyvin käytettäväksi ruoan esivalmistelussa. RST-vihanneskulho on hygieeninen ja se voidaan pestä astianpesukoneessa.
- lisävalutustaso on erityisen käytännöllinen silloin kun altaassa ei ole kiinteää valutustasoa.
- altaaseen sijoitettavat kiskot muodostavat kätevän välitason astioita varten. Silloin kun ruokaa ei valmisteta, kiskot voidaan laittaa päällekkäin käyttäen niitä esimerkiksi tiskirätin säilytyspaikkana. Pöytätasolla samat kiskot toimivat tyylikkäänä pannunalusena. Kiskojen pohjassa on tehokkaat liukuesteet, joiden ansiosta ne pysyvät tukevasti paikoillaan, oli sijoituspaikka mikä tahansa.

Etagon kiskot
- sopivat täydellisesti altaan muotoon
- tukevat ja helposti liikuteltavat
- ruostumatonta terästä
- konepesunkestävät
- pinottavat

Asennustavat ja Silgranit allasmateriaali (komposiitti)

Etagon -altaat ovat saatavissa kahdessa kiinnitysvaihtoehdossa. Etagon-U on tasoon altapäin kiinnitettävä allas, joka sopii erilaisiin kivi- ja massatasoihin. Etagon-6 ja 8 –altaat voidaan asentaa mihin tahansa tasomateriaaliin päältäpäin. Ohjeet altaan kiinnittämiseen alta- tai päältäpäin löytyvät asennus- ja käyttöohjeista.

Patenteilla suojatussa SILGRANIT-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen, mutta samalla käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnon kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa. Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %.

SILGRANIT on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT -materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että samalla likaa hylkivän pinnan. Lue lisää kohdasta materiaalitietoa.

Toimitussisältö

- BLANCO Silgranit allas

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Altaan kiinnitystapa Alta kiinnitettävä
Allaskaapin minimileveys 80 cm
Pääaltaan syvyys 200 mm
Allasmateriaali kivikomposiitti
Pohjaventtiili 3,5" InFino ei kaukosäätöä
Takuu kk 24

Toiminnallinen allaspiste - Luo täydellinen allaspistekokonaisuus

Tuotteeseen liittyvät videot