• Uutuus
SUBLINE 400-U, Silgranit TUNE
search
 • SUBLINE 400-U, Silgranit TUNE
 • SUBLINE 400-U, Silgranit TUNE
 • SUBLINE 400-U, Silgranit TUNE
 • SUBLINE 400-U, Silgranit TUNE
 • SUBLINE 400-U, Silgranit TUNE
 • SUBLINE 400-U, Silgranit TUNE
 • SUBLINE 400-U, Silgranit TUNE
 • SUBLINE 400-U, Silgranit TUNE
 • SUBLINE 400-U, Silgranit TUNE
 • SUBLINE 400-U, Silgranit TUNE
 • SUBLINE 400-U, Silgranit TUNE
 • SUBLINE 400-U, Silgranit TUNE
 • SUBLINE 400-U, Silgranit TUNE
 • SUBLINE 400-U, Silgranit TUNE

BLANCO SUBLINE 400-U TUNE

Silgranit Tune valkoinen, tarvikkeet tilattava erikseen Tilattavissa

2250200
390,60 € (315,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n
Vaihtoehdot: SUBLINE 400-U Tune valkoinen

TUNE-mallisto - valitse yksilöllisesti täydellinen allaskokonaisuus

Vie keittiön värit uudelle tasolle ja nauti täydellisestä suunnitteluvapaudesta mukautetun BLANCO-TUNE malliston avulla. Luo yksilöllisyyttä ja värien harmoniaa monipuolisella Silgranit-tiskialtaan ja InFino pohjaventtiilien valikoimalla. Kaikki sopivat tyylikkäästi yhteen ja...

Tuote-esittely

TUNE-mallisto - valitse yksilöllisesti täydellinen allaskokonaisuus

Vie keittiön värit uudelle tasolle ja nauti täydellisestä suunnitteluvapaudesta mukautetun BLANCO-TUNE malliston avulla. Luo yksilöllisyyttä ja värien harmoniaa monipuolisella Silgranit-tiskialtaan ja InFino pohjaventtiilien valikoimalla. Kaikki sopivat tyylikkäästi yhteen ja voit täydentää kokonaisuuden samanvärisen LAPETEK-hanan avulla. Huomioithan että altaan lisäksi sinun tulee aina tilata erikseen pohjaventtiilistö.​

HUOM! ALTAAN LISÄKSI SINUN TULEE AINA TILATA ERIKSEEN INFINO-POHJAVENTTIILISTÖ. Valittavissa neljä eri väriä roskasihdin kaukosäädöllä tai ilman.

BLANCO SUBLINE -allasperhe on laaja valikoima erikokoisia ja eri värisiä altaita, joita voi käyttää joko yksistään tai yhdistellä esimerkiksi kaksi allasta vierekkäin, joko samassa koossa tai kahdessa eri koossa. Halutessasi allasyhdistelmän, muista tilata pohjaventtiilistän lisäksi myös pohjaventtiilistöt yhdistävän liitosputken. Monipuolinen värivalikoima sopii hienosti suomalaiseen makuun ja perinteisesti suosittujen mustan ja antrazitin rinnalle on yhä voimakkaammin tulossa lämpimän sävyisiä altaita kuten soft valkoinen ja volcano harmaa. Muotoilultaan altaat ovat suoraviivaisia ja ajattoman tyylikkäitä sopien niin moderniin kuin perinteiseen keittiöön. Altaat ovat myös syviä ja pienen kulman pyöristyksen ja lisätarvikkeena saatavan InFino pohjaventtiilin ansiosta sekä käytännöllisiä että helposti puhdistettavia.

SUBLINE-allasmalleja on saatavissa alta kiinnitettävinä (-U tuotenimen perässä) ja huullettavina (-F tuotenimen perässä) malleina. Alta kiinnitettävät asennetaan pöytätason alapintaan ja huullettavat samaan tasoon pöytätason yläreunan kanssa. Erityisesti alta kiinnitettävien altaiden suosio on kasvanut viime vuosien aikana niiden tyylikkään ulkonäön ja pöytätason helpon puhdistamisen ansiosta.

Subline tarvikkeet ja lisävarusteet

HUOMIOITHAN, ETTÄ ALLAS TOIMITETAAN ILMAN POHJAVENTTIILISTÖÄ! SUBLINE-altaan pohjaventtiilistön voi valita useasta eri versiosta. Pohjaventtiilistö vaihtoehdot (Tune vaihtosetit) löydät lisätarvikkeet välilehdeltä. Tune vaihtosettejä on neljä eri väriä, joiden avulla voit muodostaa juuri ainun keittiöösi sopivan väriyhdistelmän. Tune vaihtoseteistä on valittavissa eri väriversiot pohjaventtiilin (roskasihdin) kaukosäädöllä tai ilman.

SUBLINE-altaan pohjaventtiilistön voi valita useasta eri versiosta​. Altaisiin on saatavilla monipuolinen valikoima työskentelyä helpottavia lisätarvikkeita kuten leikkuulauta, vihanneskulho, valutustaso, monitoimikori ja välitaso/ritilä, joka muodostaa altaan puoliväliin käytännöllisen välitason. Tukevasti paikoillaan istuva välitaso mahdollistaa altaan käyttämisen kolmella eri tasolla ollen erinomainen lisä esimerkiksi astioiden, kattiloiden, kauhojen tai vaikka tiskirätin kuivaamiseen. Tasoa voi käyttää yhtälailla pakasteiden sulattamiseen kuin alustana astialle, johon siirretään leikkuulaudalla pilkotut ainekset. Välitaso on valmistettu laadukkasta ruostumattomasta teräksestä ja siinä tassut, joiden avulla se pysyy tukevasti paikoillaan niin altaan sisällä kuin pöytätasollakin.

Blancon kehittämä kaksoisrakenneleikkuulauta on rakenteeltaan ainutlaatuinen koostuen kahdesta eri materiaalista. Luonnollinen ja tyylikäs puu on sekä käyttöpinnassa että laudan pohjassa antaen leikkuulaudalle miellyttävän lämpimän käyttötuntuman. Välissä olevan korkeapainelaminaatin tehtävä on aikaansaada laudasta vääntyilemätön, jolloin se istuu aina yhtä tukevasti pöytätason päällä. Leikkuulauta on rakenteensa ansiosta myös normaaliin massiivipuulautaan verrattuna mittatarkempi ja kevyempi käsitellä. Käytännöllinen syvä RST-kulho sopii hyvin käytettäväksi ruoan esivalmistelussa. Aseta leikkuulauta sekä kulho vierekkäin altaaseen ja työskentelypiste on valmis. Esimerkiksi hedelmät ja kasvikset on kätevä huuhdella tai kuoria kulhossa. RST vihanneskulho on hygieeninen ja se voidaan pestä astianpesukoneessa.

Tilava monitoimikori on hyvä apu ruuan esivalmistelussa. Kasvikset ja hedelmät on kätevä huuhdella ja valuttaa korissa, joka on helposti siirreltävissä ja sitä voidaan käyttää altaassa ja työtasolla. Myös RST monitoimikori on hygieeninen ja se voidaan pestä astianpesukoneessa. Erillinen valutustaso taas voidaan sijoittaa altaan oikealle tai vasemmalle puolelle. Vesi kerääntyy tason reunoihin ja valuu sieltä tasossa olevan nokan kautta altaaseen. Valutustason avulla voit hyödyntää pöytätasoa esimerkiksi isojen astioiden kuivattamiseen.

HUOM! Mikäli haluat altaalle pohjaventtiilin kaukosäädön, muista tilata erikseen sekä kaukosäätö että tasovalmistajalta hanareikä kaukosäätöä varten. Kaukosäätö asennetaan pöytätasoon ja sen avulla voit sulkea ja avata pohjatulpan laittamatta kättä altaan sisään. Kaukosäätöjä on useita erilaisia ja löydät kaikki vaihtoehdot ”Lisätarvikkeet” välilehden alta.

Silgranit allasmateriaali

Patenteilla suojatussa SILGRANIT-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen, mutta samalla käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnon kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa.

Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %.

SILGRANIT on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT -materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että samalla likaa hylkivän pinnan.

Lue lisää kohdasta materiaalitietoa.

Toimitussisältö

- BLANCO Silgranit allas

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Altaan kiinnitystapa Alta kiinnitettävä
Allaskaapin minimileveys 50 cm
Pääaltaan syvyys 190 mm
Allasmateriaali kivikomposiitti
Takuu kk 24

Toiminnallinen allaspiste - Luo täydellinen allaspistekokonaisuus

Tuotteeseen liittyvät videot

Tuotteeseen liittyvät blogijulkaisut