BLANCO ETAGON 6 +

LAPETEK LINA 20-A

anthrazit

Etagon 6 + Lina 20-A, antras. Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:111509K1

1 044,08 €(842,00 € alv 0%)

TURVALLINEN. TYYLIKÄS. TOIMIVA.

Nyt voit ostaa Etagon-altaan ja siihen sopivan Lapetek-hanan myös helppona settinä! Näissä toiminnallisissa UNIT-seteissä olemme miettineet kaiken yksityiskohtia myöten valmiiksi varmistamaan toimivan, turvallisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Näin voit olla varma, että valitsemasi tuotteet toimivat yhdessä parhaalla mahdollisella tavalla tehden keittiösi allaspisteestä toimivan paikan, jossa on mukava kokkailla ja hoitaa arjen siivousaskareita. Valitsemalla UNIT-setin voit olla varma keittiön vesipisteen tuotteiden yhteensopivuudesta, turvallisuudesta ja käyttömukavuudesta. Pakettien hinnat ovat myös edullisempia, kuin tuotteiden hinnat erikseen ostettuina!

Setti sisältää suurikokoisen, alta kiinnitettävän Etagon-altaan sekä valitun Lapetek hanan, jotka yhdessä muodostavat monikäyttöisen ja tilankäytöltään optimaalisen kokonaisuuden. Setin hanassa on tyylikäs astianpesukoneliitäntä sekä suomalainen tyyppihyväksyntä. Hanan juoksuputken liikerata 120 astetta. Mattamustiin allas setteihin kuuluu pisteenä i:n päälle mattamusta InFino-roskasihti, joka tekee altaasta täydellisen mustan ilman kromi tai rst-osia. UNIT-setteihin on saatavilla myös laaja valikoima lisävarusteita, kuten leikkuulautoja, vihanneskoreja ja muita keittiössä toimimista helpottavia lisäosia.

Miksi kannattaa valita setti

Settien sisältämien hanojen ja altaiden sävyt ja pintojen materiaalit on valittu tarkoin sopimaan toisiinsa, jolloin lopputuloksena on laadukas ja viimeistellyn näköinen kokonaisuus ja sinä säästyt sävyjen aikaa vievältä mallailemiselta. Tällä setillä allaskaappiin saa mahtumaan myös näppärän Select-jätejärjestelmän!

- valmis setti takaa myös toiminnallisesti täydellisen yhteensopivuuden. Hanasta tuleva vesi osuu juuri sopivaan kohtaan allasta vähentäen ikäviä roiskeita
- suurikokoinen Etagon-allas mahdollistaa isojenkin astioiden pesemisen
- asennus on seteissä sujuvampaa, koska yhteensopivuus myös allaskaapin sisällä on hiottu mahdollisimman helpoksi. Tuotteiden asennukseen tarvittavien osien yhteensopivuus on varmistettu, mikä nopeuttaa asennusta ja estää ikävien yllätysten ilmenemistä asennusvaiheessa.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Patenteilla suojatussa SILGRANIT®-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen, mutta samalla käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnon kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa.

Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %.

SILGRANIT® on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT® -materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että samalla likaa hylkivän pinnan.

Lue lisää kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:111509K1
Altaan väriSilgranit® anthrazit (musta)
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys220 mm
Pohjaventtiili3,5" InFino ei kaukosäätöä
Jätejärjestelmä suositus401758
Toimitussisältö- BLANCO Silgranit allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko
- LAPETEK LINA 20-A anthrazit hana apk-liitännällä